- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- биг брадър-сексът не е мираж!
е ти го каза...Първоначално написано от B_i_G
![]()
![]()
..But why?...
abe vie ste mnogo sme6ni mi mnogo qsno 4e 6te pravi sex samo 4 min. i vie ako ne ste go pravili ot tri meseca 6te svar6ite barzo , a pak i vie kvo iskate vse pak gi gleda cqla balgaria i zara se pritesnqva6e ine4e naiden i pove4e vreme moje6e ni6to 4e .A sa6to taka vie kakav seks iskate da vidite takav kade davat kato po XXL li ??? tva si be6e napalno normalen seks , a nqkoi ot vas kato gledat samo XXL i si mislqt 4e seksa e tova ... se lajat jestoko
Ave tva si beshe chista izlagaciq deto stana .Ave kolkot poveche gledam taq glupost tolkova poveche si mislq che sichko e nqkak si naglaseno.verno che sa potbrali horata da sa po takiva razpusnati mojebi ama imam chuvstvoto che e na naglaseno.za vas nz
не знам на кво се дължи, но мога да кажа едно: Еееее, крайно време бешеПървоначално написано от х
от кога чакам да видя нещо такова в бай брадър... само, дето найден е тъп. вместо да я нае*е в пичето, я такова отзаде, като някой евгени минчев....
аз ако бях на негово място нямаше да изляза от междукрачното пространство на момичето........
![]()
![]()
hahahahahahahahaha!bati sexa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
evalata!Първоначално написано от B_i_G
oh mi ko da kaja ...jivotinski instinktvupreki 4e nz na ko mu se vika sex sled kato naiden prili4a pove4e na momi4e otkolkoto na muj s tva pi6le
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!