.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: 12lv. kv.Drujba 2

!LL
    Guest

12lv. kv.Drujba 2

Stoli4ani , q izrazete mnenie za kv.dryjba 2 , ako go znaete de :] , a koito mi kae kfo moesh da si kypish za 12lv. my kaam evalata i ae si zememe na partiq ...

Guest
    да знам го ми има яко мангали там. Ми можеш да си купиш амфети мога да ти намеря и бонбон за 12 лв(екс)

!LL
    Guest

hah ne HEROIN

eee ne pozna ... otgovora e edno malko heroin :] axaxax s heroina se slavi kvartala ... awe nqma tolko mnoo cigani otkolkoto v dr.1 brato bl.6 tam e obetovanata zemq na shpingite ....

Guest
    хероина е гадно а и е много долно в Бг няма чист хероин тука всичко са лйна даже пъхат стрихинин вътре да еба копелетата пробвал съм да пуша хероин и е много гадно не се занимавай с това това са лайна няма смисъл да друсаш

kak pa to4no 12 kinta opredeli we?
    a i naistina e tapo da se drusa6

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Axaxaxa Drujba 2 Rulezzzzzz!!...I q oswetli ot kogo toq heroinA za 12,50 moje da polu4i6 holandec...Iskam da znam kwo stana s Wasetooo...
    Da gorkoto ni kwartal4e cqla sf go znae kato kwartala na narkomanite.....hmmm

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    A da i dokato ne sym zabrawila...4oweko,osyznai se be!!!!Kfo stana s tebe...Nqmam ni6o protiw bydi si dobro trewoman4e ama..................................

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    A da i dokato ne sym zabrawila...4oweko,osyznai se be!!!!Kfo stana s tebe...Nqmam ni6o protiw bydi si dobro trewoman4e ama..................................
    Аз пък ще ти дам Холандец за 6лв от Емил Марков(не е Фирмен) !!!

Повече от фен
    а ве върти ми се нещо в главата, 4е там има яко скинове, ама може да бъркам кваратала. а ина4е трева, норкитици и пр са последните неща, които ще си купя, независимо за кви пари. Който иска да си трови здравето - негов избор

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    а ве върти ми се нещо в главата, 4е там има яко скинове, ама може да бъркам кваратала. а ина4е трева, норкитици и пр са последните неща, които ще си купя, независимо за кви пари. Който иска да си трови здравето - негов избор
    AMi byrkah kwartala mai...I slawa bogu...
    A da i ewalata...

Повече от фен
    еми сигурно,ама аз нали голямо ЦСКАр4е и си4ко с футбол свързвам а то покрай футбола са и скин4етата. А ве някъв кв с Д запо4ва6е бе6е с най-голяма концентрация на такива субекти, ама а де де като не го помна...
    10х за евалата, ама то ако разсъждава6 трезво и разумно никога не би тръгнал да се друса6. Тва е за компексирани хора, които или не могат да си направят кефа без това или нямат воля да се борят с проблемите си и търсят спасение,ама нещо са объркали мястото ми се струва. На момента наистина може да е яко,ама след време какви последствия има... ама то и на вас ще ви дойде акъл някога. Въпроса е,4е в тая държава секи си прави квото иска и такива тийн4ета, които търсят разнообразие, без да мислят за последствията, могат да го правят без особен проблем.

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    хм..ми аз съм от дружба..ма 1......(в края...) и съм на 3минути от 2..и там съм отраснала едва ли не..щото там учех до 7 клас и т.н...много си го обичам квартала..скинари доколкото знам няма....те са малко.......имам метали...то и при нас има метали...(то не че има общо де...) иначе по надолу в дружба 1...има мангали.......има и скинари(логика...) и вече мангалите не са толко много.......(пак логика що... )

..But why?...

Повече от фен
    еми да, то скинари и мангали или скинари и рапъри са несъвместими понятия. Ама ще ме покани6 някой път в дружба и ще поразгледаме за скинари хихи къв съм нахален ще питам фен4етата, дето ходим по ма4ове за кой кв става дума,ама се ми се 4ини 4е дружба бе6е

evala be stoli4ani.koi s kvot nameri drusa.az karam na slivensko piko
    napravo pred teb ti pravqt kristala 4udno e
    ball till i fall

Guest

Re: hah ne HEROIN

Цитирай Първоначално написано от !LL
    eee ne pozna ... otgovora e edno malko heroin :] axaxax s heroina se slavi kvartala ... awe nqma tolko mnoo cigani otkolkoto v dr.1 brato bl.6 tam e obetovanata zemq na shpingite ....

Хаха а ти знаеш ли кво е в Младост 1, 1а и Младост 2???

Повече от фен

Re: hah ne HEROIN

Цитирай Първоначално написано от ^NG3^REPLAY^
    Хаха а ти знаеш ли кво е в Младост 1, 1а и Младост 2???
    а ве и в младост, и в надежда, и в дружба, и в центъра - навсякъде е зле. Мисли6 ли,4е при теб е най-ло6о,защото познава6 толкова добре само твойто кв и в него си се сблъскал. Просто времената са такива, 4е секи гледа да се напу6и, защото така правят другите и ти трее се води6 по акъла на стадото, ина4е не те приемат в обкръжението. Притрябвали са ми такива обкръжения. Трябва, когато прави6 нещо да знае6 защо го прави6, а не просто защото др го правят. Същото е и с цигарите - пита6 някой тийнейджър защо пу6и, а той "Еми, харесва ми", ама не може да каже защо. А всъщност е за да се направи6 на нещо,което не си пред другите, защото вси4ки в компанията правят така и пр. Някои дори не осъзнават, 4е е така или не искат да си го признаят. Спрете със сякви такива зависимости ве хора, бъдете свободни! Имайте собствено мнение и го отстоявайте! Със здраве!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    Цитирай Първоначално написано от ©@|)@|\/|@®73®1
    еми да, то скинари и мангали или скинари и рапъри са несъвместими понятия. Ама ще ме покани6 някой път в дружба и ще поразгледаме за скинари хихи къв съм нахален ще питам фен4етата, дето ходим по ма4ове за кой кв става дума,ама се ми се 4ини 4е дружба бе6е
    аз съм раперчи....не съм много сигурна че искам... въпреки че уважавам..скинарите(ако си такъв де...).........зависи с кви намерения си към изсулените..

..But why?...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    axaxa az moga da garantiram 4e i w drujba se namirat raper4eta...
    !LL speciqlno...ne6o takowa se wodi...w smisyl..pone ne hodi kato pederas...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си