- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Koncerta na Jeru...i 1-2 wypros4eta...
Q si priznaite sega...koi be6e tamKak wi se stori...Na men ooo6te mi pi6tqt u6ite...
Iskam da pitam 2 ne6ta
1.Grupata koqto pq sled Udarnata...Nekwi mnoo ludi pi4owe deto se mqtaha w publikata..nqkoi znae li im imenceto...
2.2rata pesen na DRS i Nokaut...taq m/u Beat Junkies i Wodq kurs...kak se kazwa?
уаааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааааааааааааа ааааааааааааааа.................... ........
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
туй достатъчно ли беше да покажа че не бях там.....
![]()
![]()
![]()
![]()
..But why?...
Jalko...Aide be nikoi li ne e hoil...
Ako znae6 samo kolko iskah da otida...............bqh gotova da patuvam 4 4asa za da doida.........ama ne uspqh![]()
![]()
Jamalska pls kaji mi koi pqha.......ama podrobno takoa!
i da znai6 dali 6a go davat nqkade po Tv-to?
emi.......10x predvaritelno
\/
Jivota e padeniq i vazhodi
gotini ili gadni periodi
na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!
beshe ludnicaaaaaaaaaaa!!!! jeru e nai ludia!!! mina cqla sedmica ot togava a oshte ne moga da se osuznaq!!!
По последни данни на учени от Бруклинския университет, гълтането е полезно за здравето и намалява риска от рак на гърдата! За това - Драги жени, гълтайте, за Бога!
Аз мсилено бях там пробвах да пуша крек
Да ви еба в изпадналите наркомани .
Бих друсал само кокаин.
Пробвал съм доста неща дори и хероин да пуша и всичките са лайна
Синтетиката е готина ама е много вредна
Само кокаина ме кефи !!! Ама е много скъп всичко друго са боклуци !!!
Не съм бил и не ме яд. Та аз дори нз кой е въпросния изпълнител![]()
Axaxa ami....wsi4kite tiq pi4owe ot plakata...i si napraiha stra6na ludnica..Ot togawa sym s nekyw stra6en afinitet kym SenseiKuTaPa pomagai s podrobnostite
![]()
iskam Lp da doidat v Bg ! togava 6e govorime :P
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...