.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 127
    samo vednaj sam gi smesvala,no nqma da probvam pak

Guest
    Смесвал съм бира, водка, бяло и червено вино и ракия. Тази комбинация как ви се струва ? Не съм ходил по болници и.т.н., е за момент (няколко часа) не можех да се помръдна от леглото, но тва е друга тема. Абе ако не друго покрай тоя алкохол се раждат невероятни истории :P

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    ne sum gi smesvala no nz kakuv e rezultata!
    no sum smesvala bira i meta ... i rezultata e ... smisul nikakuv!

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Смесвал съм. Даже смесих бира, водка, усиски, вино и кафе. Резултатът беше такъв, че около два часа неможех да стана, а след като станах стана много лошо... сещате се. От тогава съм решил никога повече да не прекалявам с алкохола и да смесвам различни видове алкохол! Е, никога не казвай никога както се казва ))

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    abe na men nit6o ne mistana....napih se kakto obiknovenno ..koito moje da si mosi...si moje :P ....tekila+bira RULES!!!

i tekila + bira, tekila + vodka
    ko si mislite che vodka + tekila e gadno opitaite po gornoto shte ostane vpechatleni kolko burzo vi otrqzva ne ot vrata napravo ot glezenite
    sedq si az piq si sled 30min prekrachvam vrata i muglaaaaaaa ....... sutrinta ne moga stana ot legloto brutalno takoa ne sum blizval ot tugaa

Guest
    Yaaa ujasna kombinaciq.. Koito ne e probval da ne opitva!!! Ujas

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    XAxAXa amMm dam smesvala sam gI i to ne vednaj.. amI pri men e imalo mnogo razli4ni situacii i slu4ki.. dosta pati sam si prekarvala super qko ligavili sme se s priqteli haha da ne govorim kolko pati sam padala e tva ne e osobenno priqtno no kato sam piqna ne ose6tam ni6to samo sme se smeli kato ludi.. ama e imalo i pati kogato ne sam bila v nastroenie i sam pila i sam plakala mnogo

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    Si4ko sam smesval da vi kaja i qko pieene pada po moite geogravski 6irini
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Rezultata e izdraifani 4erva i edin den qk mahmorluk ina4e e veselo :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    I live in dream....
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Смесвала съм и не е нищо особено. Дори не можах да се напия и ми беше много странно защо всички казват, че е некво супер гадно...
    и на мен това ми е най чудно... незнам защо но аз наистина обичам да пия...и ми е вкучно...и докато всички около мен си казват ''блааааа отвратително силно си го направила''...аз и една моя приятелка седим и ги гледаме защото ние почти не го усещаме...бодка с бира яко енапиваш се по бързо ии е някво вкусно сее ноче пиеш само бира... :P
    Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
    Винаги ще те помним,мила Ани!

Li4iCe
    Guest
    Az redovno gi smesvam.Tova mi e liubimata kombinaciq ne moje da se sravni s nito edin drug alkohol koito sym pila do sega....e, pyrviqt pyt ne be6e mn dobre no posle se svikva vsy6tnost az togava ne draifah nito mahmurluk imah,prosto ne mojah da zaspq i imah nqkvi topli vylni ve4e nqmam takiva problemi receptata e: v 2 litra bira se izsipva edno patron4e vodka(razbira se trqbva da si pil malko ot birata za da ima mqsto za vodkata v 6i6eto )no vse pak ne go prepory4vam na tezi ot vas koito karat tejko piqnstvo i draifat

Guest
    Super kombinaciq kvo... redovno si piq malka vodka i sled tva polvin birichka... pak malka vodka...dovarshvam birichkata...stava kato vodka s razreditel bira...i sled 4 malki vodki (50 g) i 2 kamecini sum dovoooolno pqna i togava mi idva jelanieto za oshte piene i obiknovenno piq 1 Bakardi i sled tva ma nosat do nas

Супер фен

:)

lo6a kombinaciq ... as kat probah treva za purvi put be6e s bira i be6e mnogo veselo ... za malko da go otnesat 2 kaki na edna spirka avtobusna ...

mi smesvala sam gi. sipvala sam si po malko vodka v birata. ahhah
    i posle dosta zalitah kato hodih haahahah dobre 4e izpih malko ina4e...
    Edinstven prysten gi vladee,Edinstven toi shte gi otkrie, Edinstven vsi shte gi sbere i v tamnina shte gi obvie

Ne sum probvala

Guest
    Аз лично всеки път така пие.Като скиновете.Нема 6-5 само фифтиаж(50% жотка 50% жмел)

Snade

GURO
    Guest

:)

kato 4eta toq forum 6e zema se registriram tuka nai nakraq s tiq temi bira i vodka a
    zavisi kolko vodki neti stigat se napie6 sea dnes primerno sea kak vi pi6a tva ispil sam taq ve4er 3 golemi vodki (po 100) nakraq za da sam pone malko na gradus v diskotekata 4e e folk parti noo qsno si udarix edna malka v birata ledenika zadaljitelno 4e e nai spirtna golqma rabota minaloto lqto xita be6e jin s vodka i da vi kaja 3 golemi jina s 5 biri sa si mnogo dobro piene no po princip nesam golqm fen na kokteilite 4e boli glava ot tqx osobeno ako sa s bira nesam se napival seriozno s bira i vodka znam si mqrkata no primerno kombinaciqta tekila s 2 momi4eta e mnogo po opasna neznae6 nikoga koq 6e ti kaje nazdrave taka 4e se pazete drugo nepredvidimo e sprait sas vodka i nqkoi imen den osobeno kogato vodkata e 7ma ili sled tova i stava vapros za 7ma golqma stava nepriqtno na sutrinta ina4e si piite na volq stiga da nosite i da si znaete dokoga nosite i koga po4vat da vi nosqt se pak pieneto e za veselie ne za povra6tane ako vi se povra6ta ve4erta barkaite v garloto i povra6taite pozdravi na si4ki po4itateli na vodkata s bira i pomnete In vino et veritas

Охохохо.. смесих веднъж и повече няма да се повтори. щях да си изповръщам червата през терасата. От тогава не пия водка.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    Nqkyde blizo dalech do vkyshti
    Ooooo kato za men tema.Minalata godina na ekskurziqta cqla nosht pihme,az predimno bira i na sutrinta vsi4ki sveji.Da vmykna 4e bashta mi imashe rd na syshtiq den.Taka,sutrinta opraqme bagajite i gledam az edno shishe ot bira sys koli4estvo okolo edna malka bira i vzeh 4e go izpih...I si trygvame i prez celiq pyt kym vlaka sym se hilila kato pobyrkana.Kvoto i da mi kajat,da ne govorim 4e bashta mi mi zvyna i az smao se hilih i toi mi zatvori,6tot nemojah edna duma da mu kaja,pyk kamoli da mu 4estitq...i gore-dolu vyv vlaka se hilih i posle se opravih.Samo 4e mn mi haresa i sme se napivali nqkolko pyti taka,no na rojdeniq mi den 3 meseca sled tva,pak taka se napihme ama nakraq vsi4ki piqni i prodyljavahme da piem i az vyrnah porychkata shot prekalih vodkata.S dve dumi QKO e ama VNIMAVAI

mn qsno 4e sam smesvala posle se napih kato por, ama...be6e qko

Mda...smesvala sam i sam dobavqla i djin,za da ima chereshka sladoleda...povqrvaite mi-nishto hubavo ne posledva
    GeT RiCh oR DiE TrYin` ...

Guest
    Смесвал съм и горе долу става ама е тъпо. Бира с текила става по добре ама гледайте да е хубава текилата. Българската е шит, е у чужбина къв алкохол готин имат не е истина. На морето последната нощ преди да си тръгваме реших да си пийна малко в клуба, изпих 6 текили и 8 бири (тва не е чак толкова много за мене), в началото ми беше супер готино и с леки полюшвания се прибрах в хотела ама щом легах и си затворих очите почнах да усещам че се върти света около мене се едно съм на дрога, издрайфах се три пъти след тва и ми беше гадно 10 часа след тва. Е ТВА Е МЕНТЕТА?

ox ot tova mai 6a cepi glava
    moia vis6 ideal-sviat bez pu6a4i

Guest
    Цитирай Първоначално написано от julay-na novo
    ox ot tova mai 6a cepi glava
    Глава цепи от вино или ракия . От тва те цепи стомаха докато не се изцепиш в някоя кофа или в по лошия случай на пода .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си