.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 127
    Тва се вика mp3ка... Да смесвала съм,то аз водка с кво ли не съм смесвала...ама то4но тогава не се напих. АЗ ве4е рядко се напивам...просто въобще не ме хваща толкова алкохола,а само ми става веселко,а то и така трябва. Не ме вле4е тва да се напивам кат животно и да стигам до повръщане...е и такъв период съм имала,за който супер мноо се ядосвам,ама такъв е живота
    One good thing about music,
    when it hits you, you feel no pain.

Град
    в къщи
    е дааа .. беше яко докато не се напраих на прасенце иначе няма някво спешъл осещане ... просто алкохол с още алкохол
    STEEL IZ REAL !

bira sum smesval po nqkolko nachina
    bira+vodka-gaden vkus
    bira+rakiq-stava na vkus
    bira+tekila=ujas
    bira+vince=qky
    -----------
    ami ne me napivat mnogo nz shto a horata s koito sum pil sa izpopadali ot masata na takiva 'buzdogani'

vednuj na edin kupon namesih mastika+vino+menta+vodka+bira.[150gr koncentrat stana][ujasno e na vkus..ujasssno]..posle 2 chasa bqh vyv filma

Ehhh...tova beshe edno vreme..na mladini...ot dosta vreme ne piq veche...

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Eh! 4e koy ne e smesval?! Rezultatut: Novo gadje (poredniq kreten!), drayfane po hrastite na NDK, svalqne s nay- dobriq priqtel na 15 minutnoto mi gadje (mi, kvo? I az sum porednata kretenka!), opiti za letene ot peyki, ebavki sus skinari (Mn lo6a ideq! Xaxa, Martinke! Xaxa!), obqsnqvane na bif6iq, 4e prekrasniq oranjev cvqt na teniskata mu otiva na o4ite (xaxa!), opit za zapo4vane na dieta ot bra6lqn i listenca ot roza (tova ne e vkusno!) i razni drugi, deto nqma puk da vi gi kaja! Nay vajniqt izvod: Ako v netrezvo sustoqnie sre6tnete zam- direktora si, ne e dobra ideq da se opitvate da go 4erpite sus smesica ot bira i vodka i da mu predlagate da si drupne ot cigarata vi!!! Ne piyte, pi4ove! Ne e polezno

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    The city of Shadows...
    Мешах... Водка и после разреждам с бира... Бирата ми е като вода, а за жалост не е... Много се напих тогава, но не повръщах, тъй като водката беше хубава - Собиески зелено.
    The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
    Чао, Алекс!

да винаги пия твирдия алкохол с вино или бира(повече бира)за разредител,никога не пия само 1 вид.Още първия път като се натрясках ми хареса да смесвам и сега не ми прави впечатление,дори като че ли ако пия само 1 се напивам по-лесно
    пп.не съм алкохолик(или ако съм работя по проблема)

Цитирай Първоначално написано от devil4e
    Мешах... Водка и после разреждам с бира... Бирата ми е като вода, а за жалост не е... Много се напих тогава, но не повръщах, тъй като водката беше хубава - Собиески зелено.
    пробвай да го смесиш със сок от ябълка невероятна комбинация е-30/70 за сока

nai gotinata kombinaciq koqto sam opitvala.

Повече от фен
    Град
    In the dreams of the boys!
    Ооо колко неща съм смесвала - бира, водка, мартини, текила и още нещо имаше ама не помня к'во беше (интересно защо)! След такива случай общо взето почти нищо не си спомянм и после се налага да ми разказват няк'ви епизоди от предишната вечер! Обикновенно на следващия ден почвам да се заричам как повече няма да пия така ама и до ден днешен не се е стигнало до тоя момент със спирането на време!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да и аз следкато се напих толкос брутално парвия пат си казах 4е пове4е алкохол няма да близна ..ама о6те тва тогава не ми попре4и след о6те 1 седмица да се напия отново ... и винаги си казвам ся 6те пия малко и по сле 6те спра ... аман икога не спирам ..тря някои друг да ме спре 6тото аз маи не мога ...аа не вса6ност един пат се спрях ...когато бях на половин ботилкатекила и 1 4ас не излезнах от кенефа .. когато излезнах готова отново да пия ,глатнах 2 глатки портукалов сок и водка и пак се варнах в тоалетната ... ина4е водка и бира сам смесвала както и мно други не6ат с бира ... или пак вси4ко квото имам на едно ... ама 4есно казано мен си ме хв6та и от малко ! ама един пат бях изпила 100 джин и се 4увствах се едно сам изпила 200 текила ...

da mnogo qsno 4e sam smesvala no posle mi besh mnogo qko
    Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Ako 6tete mi se smeite no moq organizym ne ponasq alkohol za tva piq samo bira i vino i to po malko...Ne bih napravila nikoga takava typotiq

Повече от фен
    Град
    В СьРчИцеТо На Fuelman :P {}
    Em dam smesvala sum i to ne vednaj... Mi ne mi se razpravq.. Napivam se .... ne vinagi ima istorii za razkazvane puk i men ne me hva6ta lesno alkohola 4e da ne moga da se durja na krakata

He e Ba}|{Ho DaJlu Me MpA3u|_|_| iJli Obu4a6 -Ba}|{HoTo e 4e u B DBaTa CJlu4e9| Cu MuCJlu6 3a MeHe!{}:P

Голям фен
    Град
    софия
    Да , хаха от тогава не пия водка , мразя Водка освен ако не е Собиески или нещо над 20 кинта...

Guest
    BMW - bira s malka wodka )) ot dve godini samo tva piq obache az karam na bira s golqma vodka supeeeerr

Guest
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Да , хаха от тогава не пия водка , мразя Водка освен ако не е Собиески или нещо над 20 кинта...
    Точно собиески е най ужасната водка главоцепка, пий Спешъл от тъговище най добрата, нема вносни лайна.

Цитирай Първоначално написано от Oyama-no problem
    Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Точно собиески е най ужасната водка главоцепка, пий Спешъл от тъговище най добрата, нема вносни лайна.
    Точно така Собиески е най-скапаната водка в Полша, тук щото е 13 лева и си мислите, че е добра. Absolut Vanilla с сокче ананас е истината.
    Death gotta be easy, 'cause life is hard

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Ми да...смесвала съм бира и водка точно на рожденния ми ден.Такива простотии ставаха после от тва смесване,че направо като се сетя,ми се иска да не се сещам!

Повече от фен
    Град
    Horsens, Denmark
    една квартална к*рва реши да ме напие с тоя коктейл и после да праим нещо ама аз зех че пийнах повечко и припаднах

Град
    Някъде из България!

Re: smesvali li ste bira i vodka?

Аз съм пробвала признавам си.. на мене лично всеки алкохол ми харесва смесен покаквито и да е начини(хах не ме мислете за някоя пияница,пристрастена алкохоличка ) а е... последици - твърде много смях!

ми не не съм смесвал бира и водка ама вчера(15 септември)смесих бира+водка+мента=предполаг м знаете какъф е бил резултата
    не мешах само аз а повечето....познайте кфо стана после...20 човека се сбиха заради запалка...

искам само да кажа ДЕЦА НЕ ПРЕКАЛЯВАЙТЕ С АЛКОХОЛА

Фен
    Град
    anywhere but here
    po losha kombinaciq ot tva ne znam da ima. prosto e "trepach". vednuj se okazah v iztrezvitelnoto sled kato smesih vodka i bira, a tova e moje bi nai-loshiq mi spomen ot napivane. taka che ako shte smesvate KAKUVTO I DA E ALKOHOL imaite vpredvid che si e na vasha otgovornost
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Град
    Югославия
    Ех,като се сетя някога на младини какви неща сме правили след обилни запои с водка и бира...
    Една от най-перфектните комбинации е това.Почваш леко с бирички,вторият етап е да люснеш водки бързо и накрая вече мешиш,докато ти се омеше мозъка
    БИЗНЕСМЕН-ПАТРИОТ

Това е добра комбинация! Най-приятно е ако наблягаш повече на бирата към края, за да не прекалиш

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от jean_lesn
    Това е добра комбинация! Най-приятно е ако наблягаш повече на бирата към края, за да не прекалиш
    da ama mnogo qko se omazvash nqma smisal prosto. piini si nikoi ne ti zabranqva... ama tva e mnogo qko napivane a da ne kazvame na drugiq den kak boli glava..
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си