- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- smesvali li ste bira i vodka?
emi smesvala sum i posle ne pomnia ni6to osven 4e dunkite mi bqha celite skusani ima6e kruv i zeleno po tqh padala sum i az neznam kvo sum pravila a na vsi4koto ot gore se sabudih i pred bloka mi !!! efecta e porazqva6t!!! e spored zavisi koli4estvata de![]()
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
wisky+vodk+rakiq+bira+sprite piesh 300ml i zaspivash pod masata![]()
oo da smesvala sum i be7e nai golqmata gre6ka v jivota mi:Psuper mn se napih posle si spomnqm 4e se blusnah v nqkvo durvo misleiki 4e e gadjeto mi a toi be6e iz4eznal nqkade:Psuper mn mi s egade6e i mi be6e zle,zrenieto mi be6e precakano:Pna dr den zaminavah na more i adski mn me cepe6e glavata prez celiq put posle draifah nqkolko dni:Pqko se bqh natreovila i ot togaz ne piq alkohol izob6tofen sum na trevi4kata 6otot ot neq nikoga ne mi e stavalo lo6o
)
emi da smesvala sum ama mn xva6ta i posle mn![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Хахах да смесвала съм...пия водка и гася с бира ауу ужас. Тогава с една приятелка спахме в баба и,преди тва на банкет...закараха ни с моторите двама приятели и аз съм крещяла отзад "коста иска да ме убиее"...а по-късно преди бар-а съм повръщала яко.
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Wseki minawa pone wednyj prez towa za sajalenie nqkoi prodyljawat..Първоначално написано от osmoto_4udo
na men mi stiga[e wednyv da mi se slu4i
da drajfam polowin 4as w 5 4asa we4erta na edna spirka w centara, dokato razbera, 4e ako dojde moq awtobus, 6te wzema da se izdrajfam po wreme na patuwaneto, i 4e e po-dobre da se pribiram pe6a..
za sajalenie ne uspqh da iztrezneq, dokato stigna do nas, izdrajfah se za posledno pred whoda na bloka , pribrah se i zaspah... a na sutrinta-
"o4i temneqt, glawa se liu6ka, usta proklina cqla wselena"
uuuujass! izpih cqlata 4e6ma i pak si ostanah jaden.. 4e i s glawobolie.
Ot togawa nikoga ne smeswam bira s drug alkohol,
i izob6to sprqh da piq wodka, basi gadniq spirt!![]()
lele ti mai si mn sprql be ....Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
...and l3av3 7his m3ss b3hind...
Смесвала съм и май драйфах...до колкото помня в на баба градинката![]()
xaxaxa Johny_braVo искам пред мен да ми испие6 3 литра вино както казваш ако го испиеш ти купувам едно буре с вино !! ама да пиеш вино ане 3 литра боза дет си испил и да си мислиш че е вино![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
резултата е драйфанеа историите не са много интересни...
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
mi az sum,ama ne sum se natrovila s promishleni kolichestva.da kajem purvo 2-3-4birichki i posle 1-2 chashki i nishto mi nqmashe(tva za 3-4h da kajem)
i ne e po-gadno ot vodka s boza,poradi lipsa na dr razreditel![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
da smesval sam no ti kakvo misli6 4e tolko interesno moje da stane ?Първоначално написано от osmoto_4udo
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Не!Не съм смесвал бира с водка!
ne s1m smesval!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!
Хах, когато смесих бира и водка после едвам ме изкараха от кенефа, за да ме приберат у нас...Много гадна комбинация - въобще не ми понася...
Какво се получава?Първоначално написано от [Lucifer
![]()
![]()
Да, смесвал съм, но на вкус не ме изкефи.
амаа въпроса да не е бил дали съм пила в една чаша водка с бира![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
m ne e lo6o stiga da ne prekali6 po lo6o e da smesi6 bira s vodka i s rakiq i nakraq 6ampansko tva stana na nova godina hi4 ne e hubavo posle 4ak na 2 se opravih
Сещам се, че бях смесвала ракия и бира.И така 2-3 чаши....Ефектът е поразителен![]()
![]()
уф да! от това се напих на 14-тии после главата ми...
![]()
![]()
рядко съм имала толкова гаден махмурлук
![]()
ау от това беше първото ми напиванеПървоначално написано от *Thug_AngeL*
"поразителен" е малко да се каже
изповърнах си червата тогава
![]()
Пробвал съм...Пурвата порция бива,ама оттам нататък незнам.Мразя водка по принцип...Та тва е
![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena