- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- smesvali li ste bira i vodka?
еии браво ти поне си стигнала ....аз маи неосъзнавах кво става ...Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
тва водка ....водка и бира е най-противното нещо ...а водка и кола аааа напрау като го опитам и без да сам пияна повръщам ......
един фр викаше ...."Водка и бира ,кой ще ме прибира" и ня маитап така си е ..!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Най-редовно си ги смесвам . Хем има хубав вкус кат бирата , хем ме хваща от водката . Нищо не ми става и после даже не ме цепи глава .
мноо ясно...бира водка и кола..ммм мноо е яко тва![]()
Feel my pain
Да,но не е много хубаво![]()
Smoke weed every day!
da 1 put i draifah na legloto na nai dobrata mi fr... pone mi posluji za urok, kogato piq edno ne6to samo nego da si go piq![]()
hahaha e az ne mojeh da se zavleka do kenefa.. razstoqnieto ot 2 metra mi se stori mnoooooooooooogo dulgo@!Първоначално написано от ThePainIsReaL
да ама като пиеш само от един вид е яко!Първоначално написано от e4o
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Pravilo nomer edno na potencialnoto piqnde: 1 NIKOGA ama NIKOGA ne smesvai alkohola !!!
Kakvoto si po4nala da pie6.. samo s tova karai dori i da svar6i !!! Imam mnogo ujasni i ujasno sme6ni razkazi v koito za sajalenie az sam glavnata geroinq...sega cqloto mi dasklalo znae za moite prejivelici i mi vikat 'piqnicata'
![]()
MI TO K'VOTO I DA SMESI6 E KOFTI NE E SAMO S BIRATA I VODKATA I PRI4INATA E 4E 4ERNIQ DROB NE MOJE DA PRERABOTI KOLI4ESTVOTO BEZ ZNA4ENIE KAKAV E ALKOHOLA...
![]()
Бе все някога през пиянските дни от моя скромен живот ми се е случвало, а аз от де да помня![]()
Кфи работи ме карате да правя само =)
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Уааууу.. Какво съвпадение \Първоначално написано от ThePainIsReaL
/
И аз съм така.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ооо по едно време това ми беше редовния коктейл!даже го пиех със сламка!имам някои бегли спомени!![]()
Let The BEAT Control Your Body
мн0г0 пъти ...![]()
нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ
хахаха с едни приятелки бяха смесили бира-водка-мента и ефекта беше убийствен,едната паднала пред дома си точно,не видяла някакъв камък,другата и тя сигурно на 4 крака се е прибирала
еми кфо водка с бира нищо особено по яко стаа ракия с бира![]()
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
Е по-ужасна от тая комбинация нема просто![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!
Purviq put kato se napih pz jivota si be6e po toq na4in....I ottogava kato mi truga taka
Ama po qko e djin+vodka+bira+kola.....tva be6e na ein kupon, kudeto smesihme kvot be6e ostanalo v edna 4a6a...iiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
emi probvala sum i ot toq kupon ne pomnq ni6to!!![]()
![]()
Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!
да, смесвала съм бира и водка преди да отида веднъж на диско и...нямаше лошо последствия. Интересното беше, че като пийнах малко не ми пукаше мн мн и ми беше много весело... Но от умерено количество не можеш да се напиеш до такава степен, че да не знаеш какво правиш и здравата да се издъниш...Първоначално написано от osmoto_4udo
![]()
Mdam, smesvala sym gi kakto v edna chasha i bira i vodka, taka i sym pila vodka s razreditel biraRezultat pochti nikakyv, kakto ot obiknoveno piivane mi stana po-veselo i tolkoz.
aaa ludnica staa kato gi mesqna edin lager se bqh ogovorila s edn pi4ove za kafe i si vikam 4ai da piina za nastroenie oba4e ot fazata za nastroenie sam minala barzi4ko na butilka vodka i ot tam nz
sabudih se 10 4asa po kasno ne bez kakavto i da e spomen, ujasno glavobolie, prazna butilka vmesto vazglavnica i ranica palna s raigras
ot togaa se otkazah da mesq bira i vodka
edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand
Mi smesvala sum birata dosta puti i s dosta neshtanai golqmoto mi napivane beshe s bira,vodka,tequila,vino i zavurshih s koz Togava bukvalno se razmazah :P
да. на 14ти февруари празнувахме на домашно и там смесих двата алкохола... ми гадничка комбинация се получава, при все това че после и посетих банятано истински гадно е да се напиеш със бира и ракия... ей това е просто отрова - два дена не мога да стана от леглото... че и първото ми напиване беше
определено пазя лоши спомени
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg