.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 127
    Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
    Хах, когато смесих бира и водка после едвам ме изкараха от кенефа, за да ме приберат у нас... Много гадна комбинация - въобще не ми понася...
    еии браво ти поне си стигнала ....аз маи неосъзнавах кво става ...
    тва водка ....водка и бира е най-противното нещо ...а водка и кола аааа напрау като го опитам и без да сам пияна повръщам ......
    един фр викаше ...."Водка и бира ,кой ще ме прибира" и ня маитап така си е ..!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Най-редовно си ги смесвам . Хем има хубав вкус кат бирата , хем ме хваща от водката . Нищо не ми става и после даже не ме цепи глава .

да,но ефекта беше по добър когато смесих много мента и вода... резултата беше последно предупреждение за изклю4ване от дасколо
    Пътищата са за пътуване а не за местата към които водят.

мноо ясно...бира водка и кола..ммм мноо е яко тва
    Feel my pain

Да,но не е много хубаво
    Smoke weed every day!

Град
    София
    da 1 put i draifah na legloto na nai dobrata mi fr... pone mi posluji za urok, kogato piq edno ne6to samo nego da si go piq

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    da 1 put i draifah na legloto na nai dobrata mi fr... pone mi posluji za urok, kogato piq edno ne6to samo nego da si go piq
    Аааа .. Мими ..

Ц-ц-ц .. и аз съм като теб , само дето никога не съм драйфала на друго място освен кенефа. Поне това

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Цитирай Първоначално написано от helen4ee
    Аааа .. Мими ..

Ц-ц-ц .. и аз съм като теб , само дето никога не съм драйфала на друго място освен кенефа. Поне това
    hahaha e az ne mojeh da se zavleka do kenefa.. razstoqnieto ot 2 metra mi se stori mnoooooooooooogo dulgo@!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от e4o
    mi to kakuvto i alkohol da smesi6 stava gadno
    да ама като пиеш само от един вид е яко!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Град
    на плажа =)
    Pravilo nomer edno na potencialnoto piqnde: 1 NIKOGA ama NIKOGA ne smesvai alkohola !!!
    Kakvoto si po4nala da pie6.. samo s tova karai dori i da svar6i !!! Imam mnogo ujasni i ujasno sme6ni razkazi v koito za sajalenie az sam glavnata geroinq... sega cqloto mi dasklalo znae za moite prejivelici i mi vikat 'piqnicata'

Град
    OUT OF SPACE
    MI TO K'VOTO I DA SMESI6 E KOFTI NE E SAMO S BIRATA I VODKATA I PRI4INATA E 4E 4ERNIQ DROB NE MOJE DA PRERABOTI KOLI4ESTVOTO BEZ ZNA4ENIE KAKAV E ALKOHOLA...

Бе все някога през пиянските дни от моя скромен живот ми се е случвало, а аз от де да помня
    Кфи работи ме карате да правя само =)

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL

Аааа .. Мими ..

Уааууу.. Какво съвпадение \/

И аз съм така.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ооо по едно време това ми беше редовния коктейл!даже го пиех със сламка!имам някои бегли спомени!
    Let The BEAT Control Your Body

мн0г0 пъти ...

нЕ сЪъм идЕАлнА..акО оБичАм оБичАм дОкрАй...жИвЕя кАктО сИ иСкъМ и зА нИкоЙ нЕ мЕ е*е.:.пАдАм и стАъЪм,нО пАк сЪъм доБрЕ

хахаха с едни приятелки бяха смесили бира-водка-мента и ефекта беше убийствен,едната паднала пред дома си точно,не видяла някакъв камък,другата и тя сигурно на 4 крака се е прибирала

еми кфо водка с бира нищо особено по яко стаа ракия с бира
    ....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...

Е по-ужасна от тая комбинация нема просто

Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!

Град
    on the dark side of the moon
    Purviq put kato se napih pz jivota si be6e po toq na4in.... I ottogava kato mi truga taka Ama po qko e djin+vodka+bira+kola.....tva be6e na ein kupon, kudeto smesihme kvot be6e ostanalo v edna 4a6a...iiiiiiiii

emi probvala sum i ot toq kupon ne pomnq ni6to!!
    Be YoUrSeLF!!! AnD..hAvE FuN!!!

Град
    the Savage Garden

Re: smesvali li ste bira i vodka?

Цитирай Първоначално написано от osmoto_4udo
    i kav e bil rezultata?smisal to e qsno 4e se napiva6 ama nqkvi interesni istorii v netrezno sastoqnie imali li ste i kakvi po to4no?
    да, смесвала съм бира и водка преди да отида веднъж на диско и...нямаше лошо последствия. Интересното беше, че като пийнах малко не ми пукаше мн мн и ми беше много весело... Но от умерено количество не можеш да се напиеш до такава степен, че да не знаеш какво правиш и здравата да се издъниш...

Guest
    Mdam, smesvala sym gi kakto v edna chasha i bira i vodka, taka i sym pila vodka s razreditel bira Rezultat pochti nikakyv, kakto ot obiknoveno piivane mi stana po-veselo i tolkoz.

aaa ludnica staa kato gi mesq na edin lager se bqh ogovorila s edn pi4ove za kafe i si vikam 4ai da piina za nastroenie oba4e ot fazata za nastroenie sam minala barzi4ko na butilka vodka i ot tam nz sabudih se 10 4asa po kasno ne bez kakavto i da e spomen, ujasno glavobolie, prazna butilka vmesto vazglavnica i ranica palna s raigras ot togaa se otkazah da mesq bira i vodka
    edinstveniq na4in da sbadne6 me4tite si e da se sabudi6
    2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си. don't be torn between the life you lead and where you stand

Guest
    Mi smesvala sum birata dosta puti i s dosta neshta nai golqmoto mi napivane beshe s bira,vodka,tequila,vino i zavurshih s koz Togava bukvalno se razmazah :P

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    да. на 14ти февруари празнувахме на домашно и там смесих двата алкохола... ми гадничка комбинация се получава, при все това че после и посетих банята но истински гадно е да се напиеш със бира и ракия... ей това е просто отрова - два дена не мога да стана от леглото... че и първото ми напиване беше определено пазя лоши спомени
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си