Zdravei toTaLy_Me_F!Znam 4e kakvoto i da ti kaja v tozi moment,nqma da moga da te uspokoq,samo shte ti kaja da se opitash da go priemesh i da mislish za polojitelnite neshta:1-vo shte polu4ish po-dobro obrazuvanie,2-ro shte se zapoznaesh s novi hora i shte namerish novi priqteli,3-to shte razgledash druga strana i shte nau4ish oshte edin ezik!Tova 4e maika ti ti e kazala 4e nqma dase vrushtash purvite 1-2 godini ne mi se vqrva,zashtoto predpolagam 4e tuk imate i drugi blizki,a edva li i tq shte izdurji tolkova vreme bez da se vrushta!NE SE OT4AIVAI!I ne misli samo kak shte zarejesh priqtelite si i kolko vreme nqma da gi vidish,a misli za tova kak edin den shte se vurnesh pri tqh i kolko shte se zaradvat te kato te vidqt!+ tova istinskite priateli ne se zabravqt,a i ima internet i shte mojete da si pishete!Znaesh li,tova lqto nai-dobriq mi priqtel,4oveka koito mi e kato opora v jivota,zamina za Zagreb!Cqlo lqto ne se bqhme vijdali,a na4aloto na u4ebnata godina q zapo4na tam,zashtoto tqhnite mu kazaha 4e shte ostanat da jiveqt tam!I znaesh li kakvo stana?Predi 1 mesec toi si doide!Doide si uj za edna sedmica,no 1 den predi da se vurne obratno kaza ne tqhnite 4e ne iska da se vrushta tam i iska otnovo da u4i tuk v Bg!I sega otnovo e do men!I prez tezi nakolko meseca si pishehme neprekusnato,4uvahme se po-telefona i izobshto ne mislihme 4e moje pove4e nikoga da ne se vidim!V nikakuv slu4ai ne se ot4aivai!Tezi koito teobi4at nqma da te zabravqt!!!!I shte te 4akai da se vurnesh!!!A az sum sigurna 4e ti sushto nqma da gi zabravish i shte se vurnesh pri tqh vednaga shtom mojesh!Sega prosto trqbva da zabravish za tova 4e skoro shte zaminesh,da budesh kolkoto mojesh vreme s tqh i da ne se natujavash zashtoto shte ti bude po-trudno!Znam 4e mi e lesno da ti go kaja prosto taka,no az sum sigurna,4e shte se spravish!!!!!