- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Peace`
Chestit rojden den i ot men.Mnogo zdrave,shtastie,kysmet,LIUBOVi vsichko nai-nai-.......
aide i ot men 4RDПървоначално написано от dope_boy
tvoite jelaniq da sa moi pojelaniq
![]()
Celuvai ustnite mi,kojata mi,vsi4ko...Celuvai tam,kadeto znae6,4e obi4am...Celuvai,kolkoto i kakto pojelae6...Umiram s TEB da bada,drugoto go znae6!
**Happy birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday dear Peace`
Happy birthday to you**![]()
![]()
![]()
Sing what you can`t say
forget what you cant play
hasten to drown into beautiful eyes
walk withhin my poetry this daing music
my lovevetter to nobody
Eee aide 4estit Rojden Den porednoto strel4e
Mnogo zdrawe,6tastie,$,i...hmm love mai we4e si ima6![]()
4 r d
: AMG Corporation
::
4RD i ot men! pojelavam ti mnoooooogo 6astie,zdrave i kasmet! dano vsi4kite ti me4ti da se sbadnat!!!
No MaN, No CrY!!!
\m/
aideeee oshte rojdennici aide chestit rojden den i ot mene pojavam ti zdrave shtastie liubov(koqto qvno imash v liceto na Murderdoll)kakto vijdam tq mn ta obichka awe vsichko nai hubavo...![]()
Az SyM sI gAzE i Za DrUgItE hIcH nE mE e*e !!!
4rd gotin prodaljavai vse taka da se radva6 na lubovta, i na jivota i ob6to vzeto badi sebe si! are tfa e ot men peace and rose:")))
i ot mene 4estit rojden den.vsi4ko nai hubavo,nikvi problemi sas sestri4kata mi( :P )iiiiiii da znae6 4e si super
Любовта е най-висшата степен на омразата
Я кой имал рожден ден!!!![]()
Честит рожден ден! Честит рожден ден! Честит рожден ден!![]()
Пожелавам ти мнооого, мнооого любов, щастие, здраве и късмет и мнооого пари, за да си купиш всичко останало.
И да си много хепи и хипи.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
Adi i ot mene 4(R)D Vsi4ko nai-hubavo,mnogo zdrave 6tastie i kasmet v Lubovta))
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
4estito i ot men, pojelavam ti mnogo kusmet v jivota, lubov, zdrave i mnogo uspehi za napredveselo iskarvane i vsi4ko nai-nai
![]()
тати?мойто тати?ден ден? ииииииииии тати бичкам тааа ейййййййййййййййййййй толкова много и много щастие с мама...и сичку най най![]()
![]()
..But why?...
ЧРД много здраве ,щастие и късмет!!!Другото сам ще си го постигнеш
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
CheStito baby da si jiv i zdrav i mnogo 6tastliv , vsi4ko nai - dobro ti pojelavam![]()
![]()
![]()
![]()
4 R D si4ko nai hubavo i nai ve4e po malko revnost![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Eh mi aide i az da ne ostana po nazad Chestit ti rojden den!
Честит рожден ден и от мен!Много здраве щастие и любов!Пожелавам ти винаги да постигаш целите си,да удовлетворяваш желанията си и да осъществяваш мечтите си!Весело изкарване и умната!Не прекалявай с алкохола!![]()
aaaaa obi4am vii..vsi4kitee koito ste mi pojelali 4rd) ...aa Murderdoll Love Ya Babyyy {P}{P}{P}{P}{P}{P}{P}{P} :>
Az ne te p0znavam vse 06te my aide i 0t mene edn0 4RD
4rd
look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did