- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Еми малко прекалихме със смучките :):):)
Хора помагайтенякой да каже някакъв начин да се махнат "сините" смучки от вратлето ми
ПЛС
Тенкс в аванс![]()
Сори бате , иначе и тоя подпис ме кефи :PПървоначално написано от Admin-Coki
Tyi si po gotin![]()
Да бе сутринта след купона каот се погледнах в огледалото щях да припадна... мерси много с оцет ще пробвам , дано се получи нещо
)) Ако бяха някакви по червени , ама те като синки не е много готино
![]()
аз знам, че се махало и като го натъркаш мястото с лъжица
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
Това го пробвахПървоначално написано от mira_
Случайно да знаеш до колко дни ще се махнат като ги натъркам ???
mi zatva shte davash da ti smu4at nqkude kudeto ne se vijdat.... zatva si mom4e vse pak
Napu6en-Buhal , мии ще видим , то да бяха по леки , ама тя малко се попрестара)) Днес се видяхме , поне и тя не е останала ненаказана
![]()
Ами, аз си спомням, че моят приятел си слагаше сдъвкан хляб...незнам колко помага, ама знам, че правеше такива работи![]()
ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!
Bii si edna chikiq i posle se izseri, smesi spermata i lainoto i go razbii s mixer, posle majesh po cqloto tqlo i... SHte mirishesh gadno
Звезди ли искаш да ти свалям... морски пясък да броя... Нима не чувстваш мила моя, че аз по ТЕБ горя!
SanDRo , тва непременно ще го пробвам ахахахаа ако добавя и малко урина дали ще е по силна миризмата как мислиш
...
Ne se i samnqvam...
SLADYRI!
Imate mnogo bogato vuobrajenie!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Ахахахаха това ми хареса, много забавно ахахахахаПървоначално написано от SanDRo
![]()
![]()
![]()
А иначе по въпроса открадни от майка си малко фон дьо тен, пудра или коректор и се понамацай.
А има и още един начинсега е зима, сладаш едно поло и готово.
![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
А за умници има ритници и тупаници.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Мерси на всички ви вече почти изчезнаха..
Ахахах ами като не знаеш кво да и дадеш да ти засмуче така ще търпиш сега!!!Иначе пробвай със сребро!!![]()
When you got big dreams don't listen to what nobody say and don't let nobody turn you away
ne moje6 da gi opravi6 , sami 6te si minat , men na6te mnogo puti sa me vijdali ama az vinagi si izmislqm razli4ni oopravdaniq![]()