.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!

snejnata kralica i love site

iskam da vi pomolia za malko informacia za ve ne6ta zna4i:
    1.iskam da si svalq ot nqkade filma snejnata kralica{2te serii} kadeto go davaha po btv sabota i nedelia..ili ako znaete niakava info za nego pi6ete please
    i
    2.kajete niakvi sites za love-ili napi6ete kvoto imate-trqbvat mi razni kratki tekst4eta KATO smsi....
    10x predvaritelno

Повече от фен
    Град
    Димитровград
    за филма, съжалявам много, ама незная как да ти помогна, ама за саитчетата с удоволствие www.smsperanto.hit.bg & www.teenspace.hit.bg даано ти бъдат от полза...а да, също така и www.stih4e.com...
    ALL I EVER WANTED,ALL I EVER NEEDED IS HERE IN MY ARMS!WORDS ARE VERY UNNECESSARY THEY CAN ONLY DO HARM!

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Патка заспала дръпни си филма от arenabg.com и има поне 99999999999 теми в които 6матки като тебе питат за смс-си
    УФТСЪ

ебах му тая тема колко пъти я имиа

MERRY CHRISTMAS..and HAPPY NEW YEAR

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    awe ei niama6 nikvo pravo da me psuva6 razbralime...az da ne sam kato tebe da 6laq iz vsi4ki forumi..no niama smisal da se zanimavam s takiva kato tebe!!!!!!!!!

spoko be!ne se vruzvai

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    awe ei niama6 nikvo pravo da me psuva6 razbralime...az da ne sam kato tebe da 6laq iz vsi4ki forumi..no niama smisal da se zanimavam s takiva kato tebe!!!!!!!!!
    Споко!Без да искаш си пуснала няколко пъти темата,но нищо!Модераторите ще се погрижат!Моля ви,без скандали!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си