.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Korenqkyt
    Guest

Правилно ли го правя Момчета!

Мм значи моля да ми кажете едно нещо.Значи винаги имам усещането,че ен съм сложил както трябва презерватива си,значи като го сложа и нали гледам да не остава въздух вътре,обаче винаги в зоната където свършва главичката и започва ствола там винаги остава малко въздух,и при вас ли е така?и второ като го поставя,нали той такъв прилепва към пениса и стои един като набръчкан,нали така трябва да е или аз не правя нещо както трябва?

1. Престани с тва "Значи"!
    2. Стискаш с палец и показалец "резервоарчето", за да не остава в него въздух и после с другата ръка разгъваш надолу. Важно е да няма въздух там, защото от натиска може да се скъса презерватива.

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    1. Престани с тва "Значи"!
    2. Стискаш с палец и показалец "резервоарчето", за да не остава в него въздух и после с другата ръка разгъваш надолу. Важно е да няма въздух там, защото от натиска може да се скъса презерватива.
    dam taka e

a mejdo drugoto wild mnoo qk podpis batka imash .....

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Град
    Don't know!
    Брато не свършвай вътре вади го преди да свършиш че и презервативите понякога се късат нали не искаш да станеш млад татко
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Коренякът
    Guest
    Ми да и аз така го слагам бе хора,ама се имам чувството,че не е както трябва,смисъл нагъва се един такъв заедно с кожата ми на пениса,прилепва си по нея,и на главичката има мн малко мехурче мн често с въздух.Бе незнам аз ли съм дефектен или кво,ама незнам,мисля си уж че правилно го поставям,кажете и вие дали така трябва да е

Цитирай Първоначално написано от Коренякът
    Ми да и аз така го слагам бе хора,ама се имам чувството,че не е както трябва,смисъл нагъва се един такъв заедно с кожата ми на пениса,прилепва си по нея,и на главичката има мн малко мехурче мн често с въздух.Бе незнам аз ли съм дефектен или кво,ама незнам,мисля си уж че правилно го поставям,кажете и вие дали така трябва да е

Не трябва да има никъв въздух. Явно нещо не праиш като хората.

Коренякът
    Guest
    Е с палеца и показалеца,после давам надолу изтеглям,но като стигне края на главичката и там малко се запъва щот е по сложно,но си го издърпвам надолу без проблем,почти целия се развива,но стои един като намачкан,много прилепнал,така ли трябва да е,едно намачкано да седи?

Guest
    Нали върху набръчкано го слагаш, как да е изпънат?!
    Намачкан стои, да, залепя се върху кожата, да, може да остане малко въздух най-отгоре, да, понякога резервоарчето виси смешно отпред, да... Важното е да нацелиш посоката на развиване и с цяла ръка да го приплъзнеш надолу по целия пенис, за да покрие всичко чак до основата. И да стиснеш резервоара с 2 пръста преди да нанижеш комдома на члена. Гледай из нета - филмчета и снимки колкото щеш!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Ае ако не се къса и девойката не е бременна, значи е правилно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си