- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-якото за вас преживяване
Аз съм нов в сферата на секса, но искам да експериментирам с приятелката си. Моля споделете най-яката секс авантюра която сте преживели.
v kolata na parkinga na maetro
: AMG Corporation
::
Na legloto v nas PO NAI OBIKNOVENNIQ NA4IN![]()
na plaja:PpPpP![]()
sex v asansior
MOJE I DA NQMA6 DRUGA VUZMOJNOST!NAPRAVI GO DNES!!!!
wow zvuchi iako!!!!!Първоначално написано от playful_girlll
wednyj kakto se prebirahme s momcheto(priqtelqt mi ) se kachihme na asansiora i toi wze che se razwali,minaha 2 chasa no nikoi ne ni otwori i nakraq reshihme da go naprawim zapochnahme i takmo toi pronikna v men nekaw tehnik se qwi,choweka se shashna izwini se i ni ostawi da se oblechem ,stana ni malko kofti ama sega ni e smehno kato se setim![]()
Super Sait {}
ами най-екстремното беше, когато приятеля ми беше дошъл на гости от неговия град и ми прави орална любов на канапето, докато нашите спяха в съседната стая, делеше ни само една врата![]()
Ако поискам да те имам-идвам и те взимам с мен!
Ти ще бъдеш У-П-О-Т-Р-Е-Б-Е-Н!
oleee qko tva za asansiora i az mn sam si go mislila , ama mislq che nqma da e mnogo udobno amam smqtam che e mn crazy :P![]()
![]()
Асансьорът в нашия блок си има огледало на цялата една стена и е много готино. Проблемът е, че е малък и много клати, имам чувството, че аха-аха и ще литнем надолу.
А относно експериментите - няма нищо по-лудо от готин секс В ЛЕГЛО! Това може да е много ежедневна мебел, но е перфектното място за любов. Останалото са си изгъзици за по един път и най-често е по-скоро смешно, отколкото възбуждащо.
ами в банята е яко
колкото и банално да е и аз съм за секса на едно голямо меко и топличко легло...
просто трябва да си с точният човек и секса където и да било ти се струва едно НЕВЕРОЯТНО ПРЕЖИВЯВАНЕ...
дано всички да го усетят-исрено ви го пожелавам![]()
Хм ... много са - абе важно е да ти е яко. Да е все по нежно и по готино![]()
ами, много щуро изживяване беше веднъж в влака!
друго такова беше, когато веднъж баща ми ме помоли да седим в офиса му с мойта приятелка и той изчезна на някаква среща и ние се заклучихме и го направихме тамбеше много яко! Друга щуротия беше на балкона в кухнята, докато наще гледат ТВ в хола...
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Na masata.............![]()
Абе навсякаде си е страхотно зиживяване само да го правиш с любимият човек \/
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
mi vuv velingrad na legloto kudeto otdolu ot baseina te vijdat dosta hora a v drugata staq sa roditelite ti
Do sega sum go pravil samo na leglo i vednuj probvaxme s priqtelkata mi na biuroto i ne be6e koi znae kakvo. Samo deto be6e po-razli4no...![]()
Ami na dosta mesta sum go pravila...Na stulbi6teto v bloka be6e qko...Na edna polqnka v edna gori4ka... :P
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
ми сподели още де!? а и не каза кое е най за теб![]()
Don't Hate The Player, Hate The Game!
na poda dokato slu6am Blink182
Az li?? Ami nai-interesno be6e na stupalata. Trupkata be6e dosta golqma. Vse pak vseki moment moje6e da mine nqkoi, ni6to 4e be6e kusno ve4erta.Първоначално написано от Patsowt
![]()
A ina4e v vsi4ki stai, koito su6testvuvat v edin apartament sum go pravila s priqtelq mi. Dori v banqta, dokuto tehnite sa utqh.
![]()
![]()
Su6to i tam, kudeto sa tavanskite pome6teniq.
Ama si e nai-udobno na leglo.Prai6 si go kat 4ovek...ina4e e trupka,ama predstavete si nqkoi da ni hvane...Mnogo tupo 6e stane.![]()
![]()
![]()
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
mi na rojdeniqt mu den na legloto v negovata staq
на стълбите на аварийния изхогд на една дискотека на рожденния ден на моми4ето с което ходех тогава.![]()
vav besetkata pred bloka dokato hora minavaha,vav vhoda na bloka na parapeta,v kolata koqto be6e na osvetena ylica,v banqta,na masa i moga da kaja 4e e strahotno,na poda a da ne zabravqme i asansiora no nai hubavoto mqsto e toploto legalce