.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Тема: iZpOvEdAlnQtA

Голям фен
    hm...kakvo da kaga za sebe si...mi super razdvoena li4nost sum,smenqm si mneniqta dosta 4esto,mrazq lujata i poradi tazi pri4ina vinagi sum 4estna sprqmo drugite...mislqt me za dosta dobri4ka...no tova moje da se podloji na spor...neshtoto koeto mrarq v sebe si e tova 4e sum prekaleno vlub4iva i prekaleno dover4iva,mrazq da se karam s ostanalite,no ako slu4aino se slu4i to e poradi naitina seriozna pri4ina...prostavam mnogo lesno,no nikoga ne zabravqm...mi tova e obshto vzeto....

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    ami da DiEsEl_GiRl4eTo ot burgas sum , tuka mai si4ki sme 4istnici

mi az sum perfektna egoistka kakto kazva maika mi,inatche sum po prinsip nishto ne haresvam v sebe si osven kokalchetata na kitkite i dva dolni zbua koito leko mi sa se izkrivili i prilichat na vampirski....mrazia pochti vsichko i pochti vsichki riadko sum dovolna ,mechtata mi e niakoi den maika mi da me zavari v staiata mi z prostrelian cherep cialata staia v kruv i na stenata da sedi nadpis MRAZIA TE KUCHKO...taka shte si otmustia na vsichki za vsichko

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    mi.. zna4i az sam.. mnogo uporita(zodiq Ovne sam vse pak )... obi4am vinagi da sam NOMER 1 ..:} po princip sam dobri4ka,no ako nqkoi me preeba,stavam mnogo zlobna i gadna i vru6tam vsi4ko tupkano ( vse pak.. vsi4ko se vru6ta ) drugo,drugo.. obi4am da se zapoznavam s novi hora.. obi4am diskotekite :} umeq da risuvam ( u4ila sam 7 godini v risuvatelna paralelka),kolekcioniram kerami4ni figurki - oFce
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

az sam naemen ubiec....... izpolzvam predimno pistoleti sas zaglu6itel.....
    tarifata mi e po 50 kinta na 4ovek... mojete da mi pi6ete na karlson717171@yahoo.com

sorry ako zvu4i neseriozno ama v momenta mi e takova nastroenieto

look into the eyes of a killer man, look into the eyes of a pig
    look into the eyes of a killer man, slam, damn boy, i wish you did

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    mi az sum perfektna egoistka kakto kazva maika mi,inatche sum po prinsip nishto ne haresvam v sebe si osven kokalchetata na kitkite i dva dolni zbua koito leko mi sa se izkrivili i prilichat na vampirski....mrazia pochti vsichko i pochti vsichki riadko sum dovolna ,mechtata mi e niakoi den maika mi da me zavari v staiata mi z prostrelian cherep cialata staia v kruv i na stenata da sedi nadpis MRAZIA TE KUCHKO...taka shte si otmustia na vsichki za vsichko
    wow! basi qkata me4ta.......
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ti si lekooo ici-pici izvratena znae6 li
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    hah,i az mislq taka
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на P1ra71nQ
    Град
    Базел
    Hmmm kakvo da razkaja za men.Da vidim.Ami...mnogo byrzo se iznervqm i imam chuvstvoto che oshte na 20 godini shte mi pobelee kosata Ama inache sym mnogo luda po harakter.Ponqkoga pravq neshta, koito nikoga ne bih napravila drug pyt,prosto mi prishtrakva shaibata i.... ) Ahmmm drugo ot izvestno vreme ne sym tolkova sramejliva, kolkoto predi. Neshto koeto mrazq v sebe si:Sybota i nedelq obi4am da si pospivam do 12 I ponqkoga izlizam v 00-01 chasa vecherta da bqgam,zashtoto si mislq che sym debela

i az naposleduk kato TaStY^GiRl sum v dvete krainosti.mnogo obi4am priqtelite si,mrazq da me sudqt bez pri4ina,mrazq poziorite da me nari4at poziorka,sega na nova godina sum na put da se razpla4a za6toto ne sum s priqtelite si(ni6to 4e sled malko nai dobrata mi fr.idva tuka)qko zaribena sum po neta.i ne sum suvsem nared

Любовта е най-висшата степен на омразата

Цитирай Първоначално написано от monka
    Цитирай Първоначално написано от Momchence
    hah,i az mislq taka

mda mnogo vi blagodaria...biahte mnogo mili

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Ами аз мразя ББ и искам да го знаят всички
    и Satanas_Daughter защо всички метали имат супер тъпи мечти

Цитирай Първоначално написано от ^efas^^
    Ами аз мразя ББ и искам да го знаят всички
    и Satanas_Daughter защо всички метали имат супер тъпи мечти
    mi moje bi na teb ti se struvat tupi,a i nie opredeleno gledame po razlichno na vsichko v jivota, e ne iskam da govoria v mnojeestveno chislo no pone tia koito poznavam sa taka

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Гледате на живота отрицателно. Никога не мислите за хубавото винаги мислите за кръв смърт и други гадории

Аз съм голяма беля.Постоянно права някакви простотий.Чудя се как наще още не са ме номинирали за изгонване от къщи.Като цяло съм много ама много весел човек.Обичам да си правя кефа.Никога не правя това,което ми кажат.Понякога изпадам в доста тъпо настроение и като ми е гадно на душата доста говоря за "майките" на хората.Малко съм изсулен.Говоря директно ако някой ма дразни.Държа се добре с приятелите ми и с момичетата който харесвам или с който сме просто приятели.Доста често права гадни номера.Обичам да драскам със спрей или с маркер кадето ми падне.
    Мечтата ми е да взривя задника на госпожата ми по химия,да обръсна класната нула номер и да нарежа биоложката на салата.

Той не умира!!!

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Гледате на живота отрицателно. Никога не мислите за хубавото винаги мислите за кръв смърт и други гадории
    а ти къв си да казваш кое е гадория
    и кое несмъртта си е абсолютно нормално
    нещо(мноу и се кефя)....
    кръвта...ако я нямаше и теб нямаше да те има
    що пък да не мисля за нея и да не и се кефя
    а кои са другите гадории
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Голям фен
    Град
    Milky Way
    Тва си е така ама е гадно да мислиш само за това кога ще умреш или кога някой друг ще умре или пък как се разлива кръв.

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    а ти къв си да казваш кое е гадория
    и кое несмъртта си е абсолютно нормално
    нещо(мноу и се кефя)....
    кръвта...ако я нямаше и теб нямаше да те има
    що пък да не мисля за нея и да не и се кефя
    а кои са другите гадории
    tochno taka tva sa si suvsem normalni neshta bez koito niamashe da sushtesvuvame ne govorim za pari i koli shtoto bez tiah moje ida se jivee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си