- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexa i godinite
Ama toi veche e myj za jenene! Ne mislq, che neshto seriozno shte izleze. Dori da bydete zaedno, kolkoto tam godini sa vi nujni, dokato mojete da skliuchite brak ili da jiveete zaedno i neshto ot tipa, sigurna li si, che iskash tova da e toi? Am ti ako naistina go obichashe dori nqmashe da puskash tazi tema...shteshe veche da si pri nego. Imam poznata tq e na dvaise i nqkolko godini i hodi s myj desetina godini po-golqm ot neq. Trygnaha mnogo otdavna. Obache toi ne iskal tq da se sybira s priqtelite si. Iskashe da e s nego, a toi ne se spogadjdal s tezi na neinata vyzrast. Postepenno si gi izgubila. I stoi s nego...tam veche istoriqta e druga i navliza v druga tema, obache nqma priqteli, nishto...toi v momenta q e vpregnal kato nqkoi robinq. Samo d autochnq...za tva kakvo e stanalo tochno mi razkaza edna mnogo dobra priqtelka shtoto az predi 7-8 godini ne syms e vylnuvala mnogo mnogo. Ta iskash li tova da stane s teb? Da nqma obsht ezik s priqtelite ti? Da ne mojesh da si pojiveesh kato horata, shtoto toi veche si e pojivql...Radvam se ako gresha i ne e takyv. Obache v protiven sluchai stava edno golqmo neporasnalo lape, koet se zaglejda po po-malkite, shtoto tezi na negovata vyzrast sa mnogo zrqli veche. Emi nz kakvo tochno iska ot teb...obache mnogo trudno shte se poluchi neshto istinsko. A ti ako beshe mai samo za kefa, nqmashe tolkova da mu mislish.
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!