Цитирай Първоначално написано от sweety_iv4e
Samo ste ti kaja 4e edin maj n 25-27 godini ,ako ve4e niama priatelka,da ne govorim 4e na tezi godini bi triabvalo dori da ima i seriozna vrazka,to zna4i toi izbosto ne si struva.Ako ne e uspial da si nameri priatelka ,to zna4i momi4etata na negovata vazrast ne go haresvat i iavno smiatat 4e toi ne si struva,a seti se 4e momi4etata se razvivat i po0barzo ot mom4etata,ta zna4i naistina ako ne e uspial da se haresa na momi4e na negovata vazrsast(kakto e normalno) ,to zna4i toi ne si struva poviarvai mi.Normalno e na nasta vazrast da ni se iska da badem s po golemi mom4eta poneje teia na nasta vazrast vse oste ne sa si razvili umstvenia bagaj,mislia 4e she se saglasish s men, no ne se zalagvai i ne se potdavai.
Ti jiveesh i v usa ,a tam gradovete ne sa kakto v bg ,mn po naseleno e,i smiatai kak moje sred tolkova mn momi4eta da ne go haresat,naistina iavno ne si zaslujava.
pishi mi ako smiatash 4e sam ti pomognala
napalno sam saglasna.moq priqtel sa6to e po golqm ot men no godinite ni ne sa tolkova mn kato razli4ka,az sam na 17 toi na 20,a sa6to taka vse pak v bg ne e takav zakona,moje samata ti da si natrupa6 nepriqtnosti,sa6to taka spored men iz4akai pone mesec i ne66to dva opoznai go dostata4no,ako iska prekaleno 4esto sex i ti mu otkazva6 i toi nakraq ti kaje 4ao,zna4i si postapila pravilno 4e ne si mu pusnala.az ne pusnah na moeto gaje mesec i polovina nakraq precenih 4e iskam dasam s nego i toi s men ve4e sme zaedno godina i mesec.uspeh !