- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Последния път, когато плакахте и защо?
az pak sam golqma revla,vse pla4a za biv6i gajeta,
ne pomnq to4no koga za posledno,ama 4esto pla4a,za6toto ne sum dovolna ot jivota!![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
Последният път,когато плаках беше вчера,но не ми се говори за това.Просто ми се беше насъбрало.![]()
Преди около час буквално се съдрах от рев, хълцах и подсмърчах, сълзите ми капеха, сополите също... И заради този абсолютен тъпанар, когото толкова обичам , а той винаги ме разревава... Тъй де, белих и рязах лук...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ami az ot niakolko meseca sum stanala goliama revla! Moga da si sedia i da si reva bez izob6to da znam za6to!Ina4e za posledno mi be6e v4era 6toto gledah "Anastasia".Vinagi pla4a tam kudeto se sre6ta s baba si!
![]()
e nedei taka da plachesh i ti nedei da zabraviash da jivee OPAПървоначално написано от slun4ice
Oh az sam baq 4ustvitelen 4ovek......ama ne go pokazvam
posledniq pat be6e...... okolu predi mesec zaradi edin mnoo ama mnoo dobar priqtel! jestoko se skarahme.....ama se opraihme![]()
Jivota e padeniq i vazhodi
gotini ili gadni periodi
na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!
Последно не помня кога плаках... беше миналата година (то ше кажеш, че е много далече) , но със сигурност е било защото се чувствам адски самотен тук...
Ami to4no na nova godina. v 12.00
Za6toto kakto za 100ten put kazvam... gadjeto mi e v kazarmata i
ne be6e s men togava i mi be6e super mu4no...![]()
posledniq put kogato plakah adski MNOGO be6e na 22.12.04 godina,kogato bqh na pogrebenieto na edin moi friend![]()
![]()
no naskoro pak se razplakah kato se setih za moq friend i kak si otide
tolkoz mlad ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Dnes, za pup4eto si...Ne mi se obqsnqva za6to
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
plakax ... po nespodelenata "lubov"![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
hey mi idi pri nqkoq tvoq priqtelka.Ili i bez tova si ostanala ve4e?Първоначално написано от Satanas_daughter
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
аз последно снощи, от яд![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР
hora ne si habete salzite za gluposti !
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Полседния път плаках на 2.01.'05г. , защото си дадох сметка колко много съм се отдалечила от майка си..![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Вчера (5.01.2005г). Скарах се с баща ми и му се развиках, а той на свой ред ме удари два пъти по лицето...
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
ами аз плаках онзи ден (4.01). беше защото с началото на новата година реших окончателно да сложа край на мислите и чувствата по едно момче и същия ден неочаквано излизахме компанията, а той беше там. вечерта ми стана кофти за 2-те години чувства,които най-накрая може би ще свършат. плаках, защото го обичах много и от тази любов ме болеше. странно, но изпитах някаква носталгия по дългите часове мисли за него,мечтите,дори сълзите....
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
Baccara, да съм казвала, че съм била с него? никога не сме били заедно по простата причина, че любовта ми винаги е била несподелена. но въпреки това продължи 2 години..
Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
Чуй как още твойта нежност плаче в мен....
последният път когато плаках беше преди един два дена .Плаках заради срамежливоста ми която ми пречи адски много , по добре да пукна от колкото да си живея така![]()
![]()
![]()
Амммм последно плаках малко преди Нова Година един-два дена не помня точно кога... ммм причината супер гадно се скарах с баща ми и ми стана много гадно, че не ме разбираи тва беше ! :P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
ami moje da vi se stori malko typi4ko ama bqh razdvoena za nova godina....za6toto taka se polu4i 4e i na dvete mesta 6tqha da si ednakvo blizki priqteli i na men mi stana edno typo i uaaa sega mi se struva sme6no ama togava tova mi e bilo na du6ata...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*