.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70

Hybrid View

az pak sam golqma revla,vse pla4a za biv6i gajeta,
    ne pomnq to4no koga za posledno,ama 4esto pla4a,za6toto ne sum dovolna ot jivota!
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Последният път,когато плаках беше вчера,но не ми се говори за това.Просто ми се беше насъбрало.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Преди около час буквално се съдрах от рев, хълцах и подсмърчах, сълзите ми капеха, сополите също... И заради този абсолютен тъпанар, когото толкова обичам , а той винаги ме разревава... Тъй де, белих и рязах лук...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az ot niakolko meseca sum stanala goliama revla! Moga da si sedia i da si reva bez izob6to da znam za6to! Ina4e za posledno mi be6e v4era 6toto gledah "Anastasia".Vinagi pla4a tam kudeto se sre6ta s baba si!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Ami az ot niakolko meseca sum stanala goliama revla! Moga da si sedia i da si reva bez izob6to da znam za6to! Ina4e za posledno mi be6e v4era 6toto gledah "Anastasia".Vinagi pla4a tam kudeto se sre6ta s baba si!
    e nedei taka da plachesh i ti nedei da zabraviash da jivee OPA

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    emi posledno plakah dnes.. na 05.01.2005 zaradi maika mi !!!!!!!!!!1

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Град
    g0rE v 0bLaCitE
    Oh az sam baq 4ustvitelen 4ovek......ama ne go pokazvam
    posledniq pat be6e...... okolu predi mesec zaradi edin mnoo ama mnoo dobar priqtel! jestoko se skarahme.....ama se opraihme
    Jivota e padeniq i vazhodi
    gotini ili gadni periodi
    na koito ne moje6 da opredeli6 goleminata!
    ProSto stoi6 i izjivqva6 momenta
    i vsi4ko se varti i se povtarq kato na lenta!
    No edin den lentata zapo4va da nabira....skasva se....i ti umira6!

Последно не помня кога плаках... беше миналата година (то ше кажеш, че е много далече) , но със сигурност е било защото се чувствам адски самотен тук...

Повече от фен
    Ami to4no na nova godina. v 12.00
    Za6toto kakto za 100ten put kazvam... gadjeto mi e v kazarmata i
    ne be6e s men togava i mi be6e super mu4no...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    posledniq put kogato plakah adski MNOGO be6e na 22.12.04 godina,kogato bqh na pogrebenieto na edin moi friend
    no naskoro pak se razplakah kato se setih za moq friend i kak si otide
    tolkoz mlad ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Dnes, za pup4eto si... Ne mi se obqsnqva za6to
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    plakax ... po nespodelenata "lubov"
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    Цитирай Първоначално написано от tedo_davis
    Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
    oh mi snoshti shtoto s maika PAK se skarahme mnogo gadno
    ti za tova li ? ne se pritesnqvai az s moita i do boi sam stigal ;P ( to po to4no tq se opitva da me bie ama nemoje da me hvane shtoto kato si zema kliu4ovete ... qketo i obuvkite .. fuzz ot nas ... s parite v joba i aaae na selo za 1 mesec ... posle kato se pribera se pobyrkva da mise izvinqva :}
    da ve ama ti imash kude da idesh a az niamam osven da se skria pri grupa drogirani anarhisti koito kato vidiat momiche i im tekat ligite do ne zam si kude si....
    hey mi idi pri nqkoq tvoq priqtelka.Ili i bez tova si ostanala ve4e?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Фен
    Град
    Страната на Сънищата
    аз последно снощи, от яд
    Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    hora ne si habete salzite za gluposti !
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Полседния път плаках на 2.01.'05г. , защото си дадох сметка колко много съм се отдалечила от майка си..

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Нещо не мога да си спомня кога плаках за последно...Плаках от яд ама не се сещам кога....

Вчера (5.01.2005г). Скарах се с баща ми и му се развиках, а той на свой ред ме удари два пъти по лицето...
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    ами аз плаках онзи ден (4.01). беше защото с началото на новата година реших окончателно да сложа край на мислите и чувствата по едно момче и същия ден неочаквано излизахме компанията, а той беше там. вечерта ми стана кофти за 2-те години чувства,които най-накрая може би ще свършат. плаках, защото го обичах много и от тази любов ме болеше. странно, но изпитах някаква носталгия по дългите часове мисли за него,мечтите,дори сълзите....
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Цитирай Първоначално написано от raffy
    ами аз плаках онзи ден (4.01). беше защото с началото на новата година реших окончателно да сложа край на мислите и чувствата по едно момче и същия ден неочаквано излизахме компанията, а той беше там. вечерта ми стана кофти за 2-те години чувства,които най-накрая може би ще свършат. плаках, защото го обичах много и от тази любов ме болеше. странно, но изпитах някаква носталгия по дългите часове мисли за него,мечтите,дори сълзите....
    След като го обичаш, защо си се разделила с него?

Голям фен
    Posledno plakah na 02.01.2005 ve4erta...zashtoto napravih edna glupost i zashtoto osuznah 4e vse oshte sum vlubenav edno mom4e na koeto ne mu puka za men!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Фен
    Град
    Tar Valon,The White Tower
    Baccara, да съм казвала, че съм била с него? никога не сме били заедно по простата причина, че любовта ми винаги е била несподелена. но въпреки това продължи 2 години..
    Ако любовта беше избор, кой би избрал толкова изтънчена болка?
    Чуй как още твойта нежност плаче в мен....

Guest
    последният път когато плаках беше преди един два дена .Плаках заради срамежливоста ми която ми пречи адски много , по добре да пукна от колкото да си живея така

Супер фен
    Амммм последно плаках малко преди Нова Година един-два дена не помня точно кога... ммм причината супер гадно се скарах с баща ми и ми стана много гадно, че не ме разбира и тва беше ! :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    ami moje da vi se stori malko typi4ko ama bqh razdvoena za nova godina....za6toto taka se polu4i 4e i na dvete mesta 6tqha da si ednakvo blizki priqteli i na men mi stana edno typo i uaaa sega mi se struva sme6no ama togava tova mi e bilo na du6ata...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си