- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- neka se sloji krai:)
Predlagam moderatorite da vlqzat v 4as nai-posle.kraino vreme e ve4e ne6tata da stavat kakto po vsi4ki ostanali forumi-novi temi i otgovori na temi da se puskat samo ot registrirani potrebiteli,taka pone malko 6te se namali puskaneto na temi ebavki ot slaboumni gosti,koito sa sus zakurnqli mozuci i po cql den se 4udqt kakvo da pravqt.Vie kakvo mislite po vuprosa i molq otgovori da se davat samo ot serizni potrebiteli.
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
E съгласна съм... омръзна ми.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Е аз несъм много съгласен!!Дори и тези гости да се регистрират пак 6те пускат теми ЕБАВКИ няма спасение от тези не6та.
e da,no pone malko 6te se namali,ako ne moderatorite da slojat ban na IP-to i takavqrno e 4e nqma da ima 100% efekt,no pone malko 6te pomogne,za da se opravi,trqbvat kraini merki.Vuv forum "SEX" ima nai-mn temi ebavi i po drugite po4i nqma,da ne kaja izob6to
БАН по IP и да видим как няма спасение..
Бай Иван е мъж?
tupako,prestani da puska6 tupi postove
Бай Иван е мъш?Първоначално написано от strawberry1988
и аз съм за с 2 раце и 2 кракаПървоначално написано от bungle
писна ми ..влизам у форума и кфо да видя натъпкано с прости теми ... някой най - накрая да сложи ред
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Бай Иван е мъш?Първоначално написано от ninsy
Правилно ... трябва да се сложи поне малко ред във форума все пак има хора който искат да споделят нешо важно което не е ебавка написана от някви лапищаци по на 12 години дето секс най много да са виждали по ТВ-то или най много да са си смъкнали от някъде нещо
Аз не влизам от много време тук но темите ебавки преобладават което е достъа гадно ...![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
не казах ти бай иван е ЖЕНА! ае ся бягай да си играеш в пясъчникаПървоначално написано от Бай Иван е мъш?
Бай Иван е мъш?Първоначално написано от ninsy
e,ne6tastnik,prestani da pi6e6e tupotii,ne ti li omruzna da dava6 copy-paste na tova tupo izre4enie be,4ovek.A az predlagam ve4e nikoi da ne otgovarq na postovete i temite na potrebitelite i gostite ot roda na Бай Иван е мъш,v kraq na krai6tata tova e forum za spodelqne na problemi,a ne za puskane na temi ot nedorasnali puberi.taka 4e prizovavam potrebitelite da ne otgovarqt na postovete i temite na tiq zakurneli mozuci![]()
оф мама му дееба некой да се погрижи малко тука..
Не псувай мааааа,а ми кажи дали верно Бай Иван е мъш?Първоначално написано от ninsy
ще псувам щото ми писна от такива лайна като тебе !Първоначално написано от Бай Иван е мъш?
въобще не ме инт дали ще получа бан защото псувам... просто искам някои да се погрижи малко за тоя форум щото от 2 дни само такива смотани теми се пускат.
Разбирам че модераторите може да нямат време ..ма поне да видят кфо става
Искам да ми кажеш само дали Бай Иван е мъш?Първоначално написано от ninsy
![]()
![]()
![]()
питай маика си ! тя няй добре ги знае тия неща
Бай Иван е мъш? Maika mi kaza 4e si mirizliva piklaПървоначално написано от ninsy
![]()
Бай Иван е мъш?
ninsy, абе игнорирай го. Че още повече се пали..[/b]
bungle Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 7:25 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
ninsy, абе игнорирай го. Че още повече се пали..[/b]
i az taka vikam,neka da ne mu otgovrqme na temite i postovete,puk da vidim kakvo 6te napravi
Бай Иван е мъш? Taka li we???????Първоначално написано от Анонимко
много ми е забавно..принципно хич не се паля от такива неща и не обръщам внимание.. само жалкото е че форума се осира и човек неможе да помогне или да искаже мнение без да напсуван или подобно..Първоначално написано от bungle