Странно е как може да има такива хора, с толкова малко акъл в главата. знам за една случка. След като ги бяха настанили българите в хотела една от тях се беше оплакала, че в ресторанта нямало морски деликатеси, а те и отвърнали, че за съжаление не се знае какво е станало с рибарите, от които са купували и въпросната дама е казала, че тогава са длъжни да внасят
Не, наистина направо нямам коментар. Колкото до даренията. България е бедна страна, няма нито един засегнат българин и това си дава резултат. Аз лично съм дарил пари, наистина не много, все пак съм само студент, но го направих чрез едно предаване по телевизията тук, при което човек се обаждаше на един телефон и даряваше с обаждането си 5 евро на УНИЦЕФ за децата на засегнатите райони. Преведох и малко пари на една от банковите сметки за дарения. защо ли? Защото мисля, че така е правилно. Утре може аз да се нуждая и вярвам, че доброто се връща... рано или късно.
Във време когато покрай тях е имало трупове тези наши сънародници са се веселили. Честно да ви кажа те май са заслужили да са отишли един ден по-рано. Нито един от тях не е искал да бъде върнат особено след като са ги настанили в един от 4- или 5-звездните хотели...
Всъщност всичко е въпрос на възпитание... На някои им липсват и първите 7...