- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За момичетата
еми всичко си е до човека и да излъчването му.в пети клас обичах рапъри
после бях луда по скетърит а са съм влюбена в члгар.![]()
a oniq deto se obli4at v 4erno i hodqt s flanelkite na nightwish i korn 6to gi nema??
NORMALNI![]()
Moita hora sa nai dobri-smyknatite sa THE BEST,nqma znachenie momi4e ili mom4e
Ми аз попрнцип се кефа на рапъри и на пънкари..
няам определен тип..квото дойде
Men mi xaresvat normalno oble4enite mom4eta,daje pove4e me kefqt teq po-elegantnite,po-iztypanite
ne mi xaresvat izsyxlenite
и кфо е тъпото значение как се облича една момче важното е дрешките да му тичкат![]()
Нито едното.
някои хора май не знаят кво е пънкар.по-добре да не им казвам че съвсем ще се откажат.![]()
Я да видя за какво си говорите...аааа ами по брейкарчета падате ли си?!?!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
nqma osobeno zna4enie kak edno mom4e e oble4eno makar li4no za men toq tip deto sa dakajem 4algarite ama hi4 ne me kefi..
emiiii ne e zadaljitelno da sa smaknati no e zadaljitelno da ne sa 4algariiiii gadni
Get rich or die trying
2pac
Hmmm, mom4etata se delqt na 4algari i rapuri... Taka li? Drugi nema. Ami az nay- mn gi mrazq metro- sexualnite 4algari... Te po4ti vsi4kite sa takiva. Ama men samo metulite me razbirat... Ve4e nema zna4enie dali slu6at hard rock4eta neo ili black, ili ne6to drugo... Vajnoto e, 4e drugite ne se prestra6avat da si padat po men puk i men prosto ne me privli4at... Osven vsi4ko dr i 6e izglejdam stranno i dostan e na mqsto do 4alga man... Vupreki, 4e ako se vluba v takuv, (Xaxa, da be! Nekoy dr put!) nqma da mi puka osobeno mn.
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
abe ne sum mnogo suglasna ..ne se delqt na 2 tipa ..Sinister_Doll i ti samata kazva6 4e ima i tip metuli puk i baq drugi ....makar 4e az ne sum mngoo suglasna da gi opredelqme po tipove ot tova kak sa oble4eni..puk i opredelenieto (rapuri, 4algari i dr.)uj im idva ot tova kakva muzika slu6at..a tva ne vinagi suotvetsva na tova kak sa oble4eni ..6toto 6e me pro6tavate ama ima sk8-turi koito slu6at 4alga nali..kakto i takiva metali ili rapuri koito slu6at elekronna muzika i mnogo drugi podobni smesici...tva cqloto ne6to s oblekloto e super podvejda6to...abe da tva e visiqta na 4ovek i tq si e baq vajna ama ne e opredelq6ta..ne mojete da mi kajete 4e nqmate da priemete nqkuv super simpati4en 4ovek samo za6toto ne e oble4en kakto na vas vi dopada.. nali vsi4ki v edno ili drugo otno6enie sme razli4ni i vseki ima svoq vkus..