.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...

Само да те гепна...

Случвало ли ви се е да ви привлече адски силно някой абсолютно непознат- някой , който сте забелязали на улицата,с когото пътувате в един автобус, продавач/ка, сервитйор/ката в кварталното кафене ит.н.
    Но не просто да ви хареса, а да ви иде да го/я грабнете и да го/я завлечете на усамотено романтично местенце и да си направите луд сексмаратон? А има ли известна личност, на която/ който не бихте простили, ако по неведоми пътища (дай си боже ) се озове в радиус 10 метра от вас?

Аз иамх подобна случка, когато с Гал зяпахме джиесеми. Когато единия продавач попита "Мога ли да помогна" ми идеше да изкрещя "Да, *укай ме диво цяла нощ " Направо ми омекнаха краката, не че беше красавец, но просто лъхаше на секс...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    охх определено има такива
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Guest
    Ох ох ох болна тема! 1 пат ми се е случвало но не стана от раз..а от раз 2 дикотека.... погледи ала бала след 20 мин бяхме в тоалетната! Кефи.....

posldnia pat kato bqh v Double Vision na sinq pra6ka se sablqkoha 2 mom4eta goli4ki po pra6ki,bqha pred men kak da se sdarji 4ovek i hvanah edinia za so4noto dupence
    There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    ooo mn qsno
    nqkolko puti
    daje vednuj se vluibih v edin ama taka i ne go vidqh pak kakto si me4taeh a minaha nqkolko god
    a za izvestna li4nost - nz ima li smisul da povtarqm za stoetn put - MICHAEL OWEN vupreki 4e i brad pit ne e za izhvrulqne i mn dr ama sa ne mi se izrejda
    koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka

Повече от фен
    Град
    Burgas
    heh opredeleno

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    ohhh male i to dosta pyti.... ima dosta sexy par4eta taka 4e nqma kak da ne se zagleda6 i da ne ti ostanat o4i4kite i da ne si poiska6 ne6to pove4e...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Голям фен
    Град
    Na nebeto sred zvezdite
    superrrr

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)

Re: Само да те гепна...

Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Случвало ли ви се е да ви привлече адски силно някой абсолютно непознат- някой , който сте забелязали на улицата,с когото пътувате в един автобус, продавач/ка, сервитйор/ката в кварталното кафене ит.н.
    Но не просто да ви хареса, а да ви иде да го/я грабнете и да го/я завлечете на усамотено романтично местенце и да си направите луд сексмаратон? А има ли известна личност, на която/ който не бихте простили, ако по неведоми пътища (дай си боже ) се озове в радиус 10 метра от вас?

Аз иамх подобна случка, когато с Гал зяпахме джиесеми. Когато единия продавач попита "Мога ли да помогна" ми идеше да изкрещя "Да, *укай ме диво цяла нощ " Направо ми омекнаха краката, не че беше красавец, но просто лъхаше на секс...
    кристина агилера, бритни спиърс, дженифър анистън....
    деси от куку-бенда, лора владова (дето участва в конкурса аз пия в куку-бенд)....

а иначе ми се случи един път да искам да я завлека на усамотено, ма не я видех на улицата, а в трамвая. беше фрашкано и ще не ще се беше почти излегнала върху мене...

Click!

Има и такива моменти

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от Baccara
    Има и такива моменти
    verno ima ima :}
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

ООо определено ми се е случвало много пъти А за известната личност.. Джош Хартнет
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Мисля че ако някой каже че не му се е случвало ще излъже..Всели има такива моменти..

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Re: Само да те гепна...

Цитирай Първоначално написано от Traffic
    дженифър анистън....
    a bez grim vijdal li si q?

Любовта е най-висшата степен на омразата

Голям фен
    da ...posledniq put beshe v edin tramvai...edinneveroqten sladur me zagleda i qvno me obu4ka s nqkakva zashtoto mi kaza"ei,Iva"...az se oburnah i toi se useti 4e ne se poznavam...i az mu kazah "burkash"...no mi idvaesh da mu kaja"za teb i Iva stavam"!!!!!!

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Катрин Зита-Джоунс. За редовните случанй минувачки, пътнички, продавачки няма смисъл да обяснявам кви мисли са ми минавали през главата.

Guest
    ohhhhhhh axxxxxxxxx exxxxxxxxx pfuuuuuuuu mufffffffffffff to da e vednyj dva pyti .....

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Tui gore az
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Haha t0 tyi qk0 ama ak0 se slu4i tyi 4e da se zap0znaete p0sle i se 0kazva p0nqk0ga super sm0tanqk za jal0st ! Ina4e e qk0 ! :}}

хехехех че то на кой не му се е случвало
    иначе от звездите на Брад Пит няма да простя
    nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

Супер фен
    Лелеее ако видя някаде Раян Филип направо го хващам и го нося в най-близкия хотел и яко... Иначе веднъж ходихме в един клуб в Студентски Град и само аз няква си сядам на бара и не обръщам внимание на бармана и само като го погледнах лелееее страшен сладур беше Ама нещо не стана зарибявката !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    imala sum mn takiva slu4ai i e mn gotino

o da sluchva mi se

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Последно днес Една кака с розова, къса поличка и..малееееее..
    На Холи Бери не бих простил

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    olelei...vednuj kato vlqzoh v magazina "na tumno" da si kupq 2grivni si bqh haresala i prodava4a qvno be6e s priqtelq si-skiner ama napravo zagubih uma i duma stra6no sexy izglejda6e...
    a za izvestna lichnost- DAVID BECKAM :P :P :P
    Joel ili Benji ot "Good Charlotte" :P :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си