- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само да те гепна...
Случвало ли ви се е да ви привлече адски силно някой абсолютно непознат- някой , който сте забелязали на улицата,с когото пътувате в един автобус, продавач/ка, сервитйор/ката в кварталното кафене ит.н.
Но не просто да ви хареса, а да ви иде да го/я грабнете и да го/я завлечете на усамотено романтично местенце и да си направите луд сексмаратон? А има ли известна личност, на която/ който не бихте простили, ако по неведоми пътища (дай си боже) се озове в радиус 10 метра от вас?
Аз иамх подобна случка, когато с Гал зяпахме джиесеми. Когато единия продавач попита "Мога ли да помогна" ми идеше да изкрещя "Да, *укай ме диво цяла нощ" Направо ми омекнаха краката, не че беше красавец, но просто лъхаше на секс...
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ох ох ох болна тема! 1 пат ми се е случвало но не стана от раз..а от раз 2дикотека.... погледи ала бала след 20 мин бяхме в тоалетната! Кефи.....
posldnia pat kato bqh v Double Vision na sinq pra6ka se sablqkoha 2 mom4eta goli4ki po pra6ki,bqha pred men kak da se sdarji 4ovek i hvanah edinia za so4noto dupence![]()
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ooo mn qsno
nqkolko puti
daje vednuj se vluibih v edin ama taka i ne go vidqh pak kakto si me4taeh a minaha nqkolko god
a za izvestna li4nost - nz ima li smisul da povtarqm za stoetn put - MICHAEL OWEN vupreki 4e i brad pit ne e za izhvrulqne i mn dr ama sa ne mi se izrejda
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
ohhh male i to dosta pyti.... ima dosta sexy par4eta taka 4e nqma kak da ne se zagleda6 i da ne ti ostanat o4i4kite i da ne si poiska6 ne6to pove4e...![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
superrrr
кристина агилера, бритни спиърс, дженифър анистън....Първоначално написано от rosskata
деси от куку-бенда, лора владова (дето участва в конкурса аз пия в куку-бенд)....![]()
![]()
![]()
![]()
а иначе ми се случи един път да искам да я завлека на усамотено, ма не я видех на улицата, а в трамвая. беше фрашкано и ще не ще се беше почти излегнала върху мене...![]()
![]()
![]()
![]()
verno ima ima :}Първоначално написано от Baccara
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
ООо определено ми се е случвало много пътиА за известната личност.. Джош Хартнет
![]()
Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!
Мисля че ако някой каже че не му се е случвало ще излъже..Всели има такива моменти..![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
a bez grim vijdal li si q?Първоначално написано от Traffic
![]()
Любовта е най-висшата степен на омразата
da...posledniq put beshe v edin tramvai...edinneveroqten sladur me zagleda i qvno me obu4ka s nqkakva zashtoto mi kaza"ei,Iva"...az se oburnah i toi se useti 4e ne se poznavam...i az mu kazah "burkash"...no mi idvaesh da mu kaja"za teb i Iva stavam"!!!!!!
![]()
Катрин Зита-Джоунс. За редовните случанй минувачки, пътнички, продавачки няма смисъл да обяснявам кви мисли са ми минавали през главата.
ohhhhhhh axxxxxxxxx exxxxxxxxx pfuuuuuuuu mufffffffffffff![]()
to da e vednyj dva pyti .....
Tui gore az![]()
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Haha t0 tyi qk0 ama ak0 se slu4i tyi 4e da se zap0znaete p0sle i se 0kazva p0nqk0ga super sm0tanqk za jal0st ! Ina4e e qk0 ! :}}
хехехех че то на кой не му се е случвало
иначе от звездите на Брад Пит няма да простя![]()
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!
Лелеее ако видя някаде Раян Филип направо го хващам и го нося в най-близкия хотели яко...
Иначе веднъж ходихме в един клуб в Студентски Град и само аз няква си сядам на бара и не обръщам внимание на бармана и само като го погледнах лелееее страшен сладур беше
Ама нещо не стана зарибявката !
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
imala sum mn takiva slu4ai i e mn gotino![]()
o da sluchva mi se
Последно днесЕдна кака с розова, къса поличка и..малееееее..
На Холи Бери не бих простил