- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Само да те гепна...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Случвало ли ви се е да ви привлече адски силно някой абсолютно непознат- някой , който сте забелязали на улицата,с когото пътувате в един автобус, продавач/ка, сервитйор/ката в кварталното кафене ит.н.
Но не просто да ви хареса, а да ви иде да го/я грабнете и да го/я завлечете на усамотено романтично местенце и да си направите луд сексмаратон? А има ли известна личност, на която/ който не бихте простили, ако по неведоми пътища (дай си боже) се озове в радиус 10 метра от вас?
Аз иамх подобна случка, когато с Гал зяпахме джиесеми. Когато единия продавач попита "Мога ли да помогна" ми идеше да изкрещя "Да, *укай ме диво цяла нощ" Направо ми омекнаха краката, не че беше красавец, но просто лъхаше на секс...

1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Ох ох ох болна тема! 1 пат ми се е случвало но не стана от раз..а от раз 2дикотека.... погледи ала бала след 20 мин бяхме в тоалетната! Кефи.....
posldnia pat kato bqh v Double Vision na sinq pra6ka se sablqkoha 2 mom4eta goli4ki po pra6ki,bqha pred men kak da se sdarji 4ovek i hvanah edinia za so4noto dupence
There are days we will remember,there are nights we won't forget never...there are people who will stay in our hearts forever...!!
ooo mn qsno
nqkolko puti
daje vednuj se vluibih v edin ama taka i ne go vidqh pak kakto si me4taeh a minaha nqkolko god
a za izvestna li4nost - nz ima li smisul da povtarqm za stoetn put - MICHAEL OWEN vupreki 4e i brad pit ne e za izhvrulqne i mn dr ama sa ne mi se izrejda
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka
ohhh male i to dosta pyti.... ima dosta sexy par4eta taka 4e nqma kak da ne se zagleda6 i da ne ti ostanat o4i4kite i da ne si poiska6 ne6to pove4e...
*ThE~WorLd~Is~MinE*

superrrr
кристина агилера, бритни спиърс, дженифър анистън....Първоначално написано от rosskata
деси от куку-бенда, лора владова (дето участва в конкурса аз пия в куку-бенд)....

а иначе ми се случи един път да искам да я завлека на усамотено, ма не я видех на улицата, а в трамвая. беше фрашкано и ще не ще се беше почти излегнала върху мене...

verno ima ima :}Първоначално написано от Baccara
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

ООо определено ми се е случвало много пътиА за известната личност.. Джош Хартнет

Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Мисля че ако някой каже че не му се е случвало ще излъже..Всели има такива моменти..
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
a bez grim vijdal li si q?Първоначално написано от Traffic

Любовта е най-висшата степен на омразата

da...posledniq put beshe v edin tramvai...edinneveroqten sladur me zagleda i qvno me obu4ka s nqkakva zashtoto mi kaza"ei,Iva"...az se oburnah i toi se useti 4e ne se poznavam...i az mu kazah "burkash"...no mi idvaesh da mu kaja"za teb i Iva stavam"!!!!!!

Катрин Зита-Джоунс. За редовните случанй минувачки, пътнички, продавачки няма смисъл да обяснявам кви мисли са ми минавали през главата.
ohhhhhhh axxxxxxxxx exxxxxxxxx pfuuuuuuuu mufffffffffffff
to da e vednyj dva pyti .....
Tui gore az
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Haha t0 tyi qk0 ama ak0 se slu4i tyi 4e da se zap0znaete p0sle i se 0kazva p0nqk0ga super sm0tanqk za jal0st ! Ina4e e qk0 ! :}}
хехехех че то на кой не му се е случвало
иначе от звездите на Брад Пит няма да простя
nikoi ne zaslujava sulzite ti, zashtoto tozi koito gi zaslujava nikoga ne bi te razplakal!

Лелеее ако видя някаде Раян Филип направо го хващам и го нося в най-близкия хотели яко...
Иначе веднъж ходихме в един клуб в Студентски Град и само аз няква си сядам на бара и не обръщам внимание на бармана и само като го погледнах лелееее страшен сладур беше
Ама нещо не стана зарибявката !

И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

imala sum mn takiva slu4ai i e mn gotino

o da sluchva mi se
Последно днесЕдна кака с розова, къса поличка и..малееееее..
На Холи Бери не бих простил