Цитирай Първоначално написано от bigfish
Според мен просто децата трябва да бъдат възпитавани по-добре. Ще се опитам след време моите да се научат от малки какво да ценят...
samo che kak da stane tova kogato decata ne iskat da bydat vyzpitavani .. sam vijdam kvo e.. oshte 13godishni .. letqt vyv vyzduha i si mislqt che razbirat ot vsichko

momichencata oshte pikli koito vchera poluchili pyrviq si menzis, slojili gashtite na maika si, fasa v rykata i si misli che moje da vyrti po 3ma batkovci na prysta si.
keleshchetata samo zqpat s otvorena usta BWMto na misho shamara i zaqvqvat che shte si kupqt takova. hodqt i se praqt na golemi ebachi pred kakite.
ne chuvat kogato roditelite im im kazvat koe e redno i koe ne. tipichen primer.. smotaniq mi brat, kogato pochnesh da mu govorish .. toi prosto izliza ot staqta (s tova slaga tochka na razgovora). mislqt si che razbirat celiq svqt i mogat da pouchavat drugite .. a elementarnata istina e ... che progresivno zatypqvqt.
bigfish .. kolko ot 13godishnite dechisa mislish razbirat kvo znachi mizerna zaplata ?!
prosto sa go chuvali toq termin .. ama kolko ot tqh go razbirat ..
samo tezi koito im se nalaga da rabotqt. samo te go razbirat. i znaqt che 5lv sa si 5lv i moje da se napravi neshto poveche ot 5sms-a s tqh