Наистина е много жалко,колко пари отидоха в джоба на Биг Брадър.А историята със земетресението в Азия е много тъжна.LunaTrick мнението ти наистина много ме изненеда.Какво значи аз не ги познавам,трябва ли да ме интересува какво става по света,нали няма пострадали българи?!Какъв е този егоизъм обзел българите - Нали няма пострадали българи - какво ни интересува?! Невероятно интересно е защо,когато се случи някаква трагедия по новините първото нещо,което казват е няма пострадали българи.
Какво от това?Нали има загинали граждани на света?Хора,като теб и мен?!
Направо не мога да те разбера.Няма загинали твои близки и приятели.Ами добре,но ако имаше?!Естествено е да се радваш,че няма пострадали твои познати,но да отхвърляш и пренебрегваш чуждата трагедия е нечовешко..
И наистина,защо трябва да си добър го казаха дечицата!
Освен това ти твърдиш,че си добър.Незнам не те познавам лично,но аз си мисля,че съпричастието е характерно за добрите хора,а не откривам такова в твоя пост.Не казвам,че трябва да дариш пари за спасяването на засегнатите от земетресението хора,но определено съм на мнение,че трябва да проявиш човешка съпричастност и солидарност.
Не се заяждам с теб,но наистина много ме учуди мнението ти.
ПП: Темата е много стойностна.Поздравявам те big fish.