Мммм...
Честно казано направо незнам какво да кажа..За първи път се чувствам толкова безсилна да оборя някого..
Доводите ти са неуспорими...Ние българите...просто...
Аз също пратих SMS за BigBrother и не се срамувам от това...мисля че си прекалено критична към народа си...И що за глупост е да ни сравняваш с Германия..Ти наясно ли си колко са различни нещата там?Там има оцелели...Съвършенно вярно..Но тук също има хора които да ти кажа живеят дори по-зле от оцелелите в Тайланд..Защо не сабираме за тях?!?Вярно може би сме се превърнали в едгоистично и вглъбено само в собствените си проблеми обество...Но нима ежедневието ни не ни прави такива?В страната ни има хора които се борят за живота си..Има деца които се раждата на улицата..Има бебета чиито родители ги използват като средство за просене...Нима ние с нашето "весело" всекидневие имаме време да мислим за някой които е толква далеч от нас...Не мисля!Аз също съчувствам и съм съпричастна към трагедията в Таиланд..Но нашия живот е тук!СЕГА!И продължава...А BigBrother беше просто отчаяния опит на българина да се спаси от проблема си:"Ще имам ли утре пари за хляб?"...
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...