- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Mr.Teenproblem za January"
eii zna4i
tai kato tyk mom4etata sa po-malko ot momi4etata i se karat po-malko za takkiva ne6ta predlagam da si napravim "Mr.Teenproblem za January"
prosto ei taka-ne s nagradi ami ei taka za da skiv-ame koe mom4ence se xaresva nai mnogo!!!
Jelae6tite da se zapi6at neka da pratqt snimkite si na : sweety_boys@abv.bg
kraen srok za izpra6tane: 15.01.2005g.
P.S. sled tova 6te vi dam da gi razgledate i da glasyvate
nenzam kak si se setila oba4e tova me kefi :}
mai mi se u4astva makar shansove - 1 na 1000
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Hehe edva li 6te ima mn jelae6ti ! :}
zElEnA^mAsLiNkA i na men taka mi se struva![]()
хехехе ми да го намалим на 1 към 500( говоря за шансовете си :П )
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
tedo_davis nik0ga ne se p0dcenqvai 6t0t0 ne se znae kf0 6te ti d0nese sydbata ! :}}
Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
dobre kazano oba4e tova si e samo edno Konkurs4e v Forum4e
e Qko shte e da si ... Pi4 na meseca :P moje i da slojim pic-4eto na qko mqsto v saita ako pozvolqt adminite :P ili da svatosvame ... Mr I Miss ... na meseca :P
Admin-Coki:
xaxaxaxa moje![]()
xaxa :} vlez- izlez - vlez - izlez ... vse edno sex se prai tuka ;P
Admin-Coki:
e ako q vkliu4im ... zna4i se polzvat i sex igra4ki ;P ( Vibrator4eta )
Admin-Coki:
hahaa 0t k0nkurs d0 sex stignahte ! Am sam0 ne m0ga da razbera tuka kf0 trqbva da pi6eme ?? U4astnicite hubuu da si pra6tat picSs ama nii m0mi4etata ???
Ние гледаме сиир![]()
![]()
![]()
Може и за агитка д ани позлват.![]()
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
nali ima i druga tema kadeto e Miss ... :P tuka zimash e -maila i prashtash pic-4eta tam ... vi e ot drugiq forum zimate meil ako ima .. i pak taka ... drugiq mesec ... izbira se Miss i Mr ... i moje da gi svatosame ;}Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
shte napraim sigurno i specialno forum4e da gi slojim tam ;}
Admin-Coki:
6te vi pomolq da ne obr16tate temata v 4at!!
#teenproblems v mIRC e za tova
eeee mersi za kanalaska4am tam .
Admin-Coki:
V kraina smetka kyde da pra6tam simki ???
ehee ko stanalo tuka
Admin-Coki:
ima takava tema: "miss teenprobelm za january" i za momi4etata
bodil4e_f
e tuka e MR ... drugiq forum e za MIS
Admin-Coki:
Za sq samo tedo_davis sa e vkliu4il, drugite kade sa..![]()
te dove4era shte sa vkliu4at.
Admin-Coki: