- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Американския колеж в София
Znachi az tazi godina sym 8 klas v Amerikanskiq Kolej v Sofia (ACS). Iskam da vi kaja che mnogo ot mitovete i legendite za koleja sa greshni. Vseki koito ima ambiciqta da stane neshto ot nego trqbva da uchi tuk. Nqkolko dushi vi kazaha kak preminava vremeto v koleja i ne smqtam da se povtarqm. Lichno az sym v obshtejitiqta tui kato sym ot plovdiv, ta tova che trqbva da ste n na broi dushi za da izlezete e pulna glupostkogato te priemat tuk roditelite ti populvat edni formuliari kadeto opomenavat kade puskat deteto si i ako ne mojete da izlezete moje da se syrdite samo na roditelite si. Drugoto koeto e ne e istina che tuk uchat decata na milioneri, politici, mutri i t.n.,zaahtoto ne znam oshte roditelite mi da sa nqkakvi takiva. E estestveno ima i dosta izvestni deca, no tova e normalno vse pak e chastno uchilishte. Taksite naistina sa dosta visoki i primerno na men mi se sybirat okolo 8 000 evra vsqka godina zaedno s obshtejitiqta. Uchitelite sushto ne sa zverove, a daje naprotiv vinagi shte proqvqt jelanie da ti pomognat. E ima i nqkoi koito moje da te draznqt, no si nqmat liubimci ili neshto takova i vinagi sa mnogo loyalni. Za xorata moga da kaja che naistina vseki moje da nameri podhodqshtata si grupichka i da estestveno ima takiva koito sa izvestni, koito paradirat ili sa hodili s celiq kolej, no tova v koe uchilishte go nqma?! Ako ima zainteresovani za tova uchilishte mogat da mi pishat lichno suobshtenie i s udovolstvie shte otgovorq
![]()
Don,t try to fix me,i`ve not broken