Pritesnqva me globalnoto zatoplqne ... nqkoi 6e se hilqt mnogo na tfa deto kazvam ama use6tate li kolko iz4an4eno stava vremeto skoro gledah predavane za lednicite v Grenlandia i Antraktida ... topyt se s nqkfa svetkavi4na skorost ...... ujas....seki si vika ..."aaa tfa prez moq jivot nqma da e problem" ama me e sttah da si pomislq kfo 6e e sled 40 godini .....
i az sum si go mislila tva i men mnogo me plashi.. i mnogo mi e kofti che vsichki, koito imat vlast ili pari ili nai-veche uchastvat v petrolniq biznes se praviat che nqma nishto strashno i che vsichko e napulno normalno se stremqt da pecheliqt poveche i poveche i poveche ..!
mislia si i za tva, che v momenta navlizame v treta svetonva, ako veche ne sme vlezli.. ako ste chuli naskoro tupia Bush pochna da se zaqjda i s Iran, puk az nishto losho za tiah ne sum chuvala, v smisul, che te ne praviat kamikadzeta i vuobshte ne se burkat v svetovnite problemi, ama qvno USA shte imat golqma polza .. v irak beshe petrola, da vidim v iran kakvo shte bude =( mislq si i za mnogo drugi neshta, koito me natujavat.. primerno za tva nakude shte trugne bulgaria, ne mislq che ni chaka svetlo budeshte ili pone ne skoroshno, zashtoto s tozi nachin na mislene i na vuzpriemane na neshtata okolo nas nqksi ne vijdam dokude shte ia dokarame..
Първоначално написано от Тед:)
Не разбирам защо трябва да се сдухвате като мислите за бъдещето..Може пък да ни чака нещо по-добро
male air_J pepel ti na ystata ....ti napravo me stresira6 taka kato govori6 be 4ovek ...
same here! air_J ponqkoga istinata boli
tova e polojenieto koteta loshoto e 4e vie tuka si mislite kvo she stane s vas ama az si mislq kakvo shte stane obshto sys vsi4ki a ne samo s mene si (ne 4e i za sebe si ne mislq de) ta polojenieto e takova 4e ne 4ak tolkova blizkoto no v nikakyv slu4ai i dale4noto bydeshte nikak ama nikak ne e rozovo pravete smetka shtom ve4e ne mojesh da vzemesh vlasta ako ne si koaliciq sys DPS i vis4ki partii osven na Kostov iskat koaliciq s tqh i se skysvat da im se podmazvat shtoto tva sa si 10% i nagore sigurni glasove a za da vzemat vlasta horata sa gotovi na vsi4ko no shte doide vreme kogato DPS nqma da se zadovolqva samo da syshtestvuva protiv konstituciqta da se podarqva orden stara planina za osobeno golemi zaslugi na lidera im nqma da se zadovolqvat s 10 minuti novini na turski po nacionalnata televiziq ami shte poiskat mnogo pove4e - shte poiskat vlasta
P.S.> ako ima zaribeni moga da vi kaja edno naistina stoinostno politi4esko predavane koeto kazva istinata takava kakvato e i ne se podmazva nito na DPS nito na SDS nito na BSP i tova e predavaneto Ataka s Volen Siderov ama ne znam to4no koga go davat kogato go hvana oba4e vinagi go gledam s osobeno golqm interes toq 4ovek prosto ne znam otkyde no znae vsi4ki kirlivi rizi na upravlqvashtite tei 4e ako ima zaribeni da go gledat siguren sym 4e shte ima kakvo da nau4at ot edin istinski nacionalist pyk bilo to i s familiqta Siderov