Цитирай Първоначално написано от French-Kiss
Цитирай Първоначално написано от air_J
ama vie naistina li si mislite 4e moje da vi se slu4i neshto hubavo v bydeshte v blizko moje bi no v dale4no bydeshte nishto dobro ne 4aka Bulgaria
kraino 6te mi bade interesno da mi obqsni6 kvo 6te se slu4i s BG i da me svetne6 po teq vaprosi...i ako moje po nai prostiq na4in ...
mi dokolkoto se moje oprosteno shte go kaja - antikonstitucionnata partiq DPS shte uveli4i poddryjnicite si i ve4e nqma da e dovolna ot koaliciite s razli4ni drugi partii i shte se otdeli ot tqh i shte se qvi na izborite otdelno s otdelen kandidat za prezident koito shte byde izbran ot po-mnogobroinoto malcinstveno naselenie (koeto sled 50 godini nqkyde dale4 nqma da e malcinstveno) shte byde izbran i kabinet ot DPS sledovatelno DPS izcqlo shte ni upravlqva shte bydem prisyedineni kym iujnata ni sysedka (vsi4ki znaete koq e tq) v rezultat na koeto turskiq ezik shte stane oficialen v stranata i shte imame pravo samo na 10 minuti novini na bulgarski vyv intervala ot 17 do 17 i 10 ako vyobshte ima ostanali v Bulgaria bulgari koito da gledat novinite tyi kato poradi otricatelniq estestven prirast na naselenieto i emigriraneto v strani ot zapadna evropa i america bulgarskata naciq ili shte se stopi osezaemo ili shte iz4ezne napylno
P.S.> a sled 100 godini kogato taka nare4enite romi stanat mnozinstvo i zapo4nat i te da se namesvat aktivno v politikata togava ve4e glava ne mi pobira kakvo q 4aka Bulgaria
P.S.2> ako me upravlqva nqkoi 4ovek s nebulgarski proizhod pri pyrva vyzmojnost emigriram!