.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена

Re: Samo spodelqm,koito iska neka dade suvet!!!:(

Цитирай Първоначално написано от lady_miss
    Hi na si4ki!!!
    Na4i as poprincip ne pu6a,daje i ne sum si mislila 4e nqkoga 6e propu6a i to poradi takava tupa pri4ina!!!Ami propu6ih zaradi mom4e,iskam da vi pitam struva li si???Pu6a mn rqdko,no vse pak!!!Toi porincip pu6i i treva i 4ai...t.e. napu6va seTA PAK DA PITAM STRUVA LI SI DA PU6A ZARADI NEGO I DALI 6E GO VPE4ATLQ TAI,MAKAR 4E MOJE DA KAJETE 4E TEMATA E ZA LUBOV!!!
    Ти сериозно ли задаваш този въпрос?!!?! Естествено , че не си заслужава! Ако искаш да го впечатлиш, това е последния начин по който можеш да го направиш!!!! Може да го впечатли това , което си ти , а НЕ пушенето!!! Вразуми се докато е време! КЪСМЕТ!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен
    Град
    Пловдив
    Ne Si StrUvA rAZbIRa SE.vse PaK e tvOeTo ZdrAvE nAlI?zAmiSli Se MaLko a toI 6tE sPre li cIGaRiTe ZArAdI tEb?NaVqRnO nE.pRoSto Ne ZnaM zA6tO iSklaSh Da PriLi4A6 nA nEgO!!!

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Mnogo qsno 4e ne si struva. Nikakuv smisul nqma. Toi trqbva da te xaresva kakvato si, ne trqbva ti da se nagajda6 kum nego
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    TI LUDA LI SI BE-POVE4E OT TYP E VYPROSA TI-ESTESTVENO CHE NE SI STRUVA-DAJE E ADCKI TYPO

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    toi trqa da te xaresa takava kvato si i s takova kvo var6i6

Tedi_sheep
    Guest
    Не си добре ми се струва!Я се гръмни за да те хареса!Глупаво и детинско е да го правиш!Той заради цигарите ли трябва да те хареса, или защото му харесваш като цяло?!2-рото нали?!Освен това да пушиш вече е демоде

Град
    kv. Sarafovo
    Leleeee .. ti ne si dobre kak 6te propu6i6 zaradi edno mom4e mane .. az sy6to sym pu6a4ka ama da propu6i6 zaradi edno mom4e tfa e super typo .. sorry 4e ti go kazvam ama napravo me ubiva6 lele naistina ne si dobre sq 6te se trovi6 zaradi nqkaf muhlioo .. i na si4koto otgore toi se napu6va pu6i JoiNt yf ne znam kakfo da ti kaja osven 4e ne e trqbvalo da po4va6 po hubu gi spri sega dokato ne si po4nala da pu6i6 super redovno 6toto ina4e .. stafa mnoyy gadnu ne moje6 bez tqh!!!i gledai da gi spre6 i pomni ni6ty ne si zaslujava da prai6 za edno mom4e pyk kamoli takova ne6ty .. da propu6va6
    PraVete LuBov, a Ne VoiNa!!!

NE!!!! V nikakav sluchai mila moq , kogato bqh na 13 haresah edno momche.I daje mislih che sum vlubena v nego (sega razbira se osuznavam che ne e taka) Togava beshe vremeto na raverite.Horata sas shareni drehi koito slushaha techno pushiha treva drusaha se praeha razni nezakonni praboti.Az se "vlubih" tochno v edin ot tqh.Bqhme priateli.Zaradi nego propushih treva.Zaradi nego ograbih edin chovek koito me poznava ot savsem malka i sega imam dosie.V momenta kato se setq za taq istoriq (koqto produllji 2 godini) mi ide da se metna ot nqkade.Tai che.... Vaobshte ne si misli che shte te haresa ako pushish , prosto badi sebe si
    Don`t try to fix me i`m not broken!
    [/url]

ne ne si struva mnogo qsno!
    to po taq logika ti trqbva i treva da propu6i6!!!puk i ima mnogo po sexy ne6ta s koito da go vpe4atli6!osven tova toi moje da se seti 4e zaradi nego si propu6ila i da se nadue kakto vsqko mom4e kato razbere 4e nqkoe momi4e e ludo po nego ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    Разбира се,че не си струва!Закво ще си съсипваш здравето заради някъв.Пък ак наистина ти се пуши(макар че на мен лично не ми харесва),направи го заради самата себе си,ама в никакъв случай заради момче.Не променяй себе си и навиците си ,заради него.Ако те харесва ,трябва да е заради самата теб ,а не да му изпълняваш капризите постоянно и да пушиш заради него.Не го прави!Ти струваш повече от такъв тип!

Абе хора темата е от януари.Зле ли сте ?
    Иначе...ти си баси кухата лейка.Друго няма к'во да кажа

Повече от фен
    той никога няма да те хареса затва че пушиш,тва на никой не прави никво впечатление или най-много лошо.тва че ся пушиш малко може да прерастне в много.пък и може да си имаш проблеми с родителите

Фен
    Град
    Somewhere I Belong
    Според мен заради момче не си струва. Едва ли ще го впечатлиш.
    Усмихвай се дори когато ти е много мъчно, защото никога не знаеш, кой ще се влюби в усмивката ти.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    xahxahxhahxhhaxhahhxahxahxhahah , male takava prostotiq ne bqh 4uvala , da vpe4etli6 mom4e s tova da pu6i6 .Toi spored mene 6te se vpe4atli ot tava 4e nqma da pu6i6 za6toto ima6 tvurd harakter

Фен
    Град
    Sofia ghetto
    Хахах МАЛЕЕЕЕЕ колко си зле неам думи просто. КАк мое да искаш да пропушваш зарад него МАле мале
    и Интер

Guest

Самия факт, че питаш това те прави много тъпа овца. Ходи се начади някаде и те боли фара...а пък и най-малкото защо харесваш нек'ъв тревоман дето пуши чай???????/ абе фък ю

Guest

Не го слушай тоя горе....разцепи се от пушене...струва си заради един тревоман! А после си купи оръжие и се застреляй в изпомежду пръстите(гледа ли ли сте един филм: "Юмруци в путката" гледайте го мноооо е як)

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Отговора ще ми е кратък и ясен....Не!

ne we pushi si spokoino pa ako po4ne da si tupa nosa ili da se bode .... i ti go posledvai togava ve4e budi sigurna 4e she e tvoi :P hahaha tva da pushish za da vpe4atlish niakoi e ebati tupata pri4na ...
    M2O Musica allo stato puro!

Фен
    Град
    anywhere but here
    moeto momiche i az propushih zaradi momche, a po-tupo neshto ot tova moje bi e sam pravila. ne sam go napravila za da m pravq vpechatlenie. m/u drugoto i moq pich pushi treva. tva skunk ako znaesh kakvo e - edna pt nai-kachestvenata treva. ima rodnini v holandiq i si nabavq. awe kakto i da e. nai dobre go zareji ili ako ne stava ne se opitvai da mu napravish vpechatlenie. po princip napushen li e nqma da e mnogo koncentriran vurhu kakvoto i da e
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Повече от фен Аватара на S8K
    Град
    извъН Вселената...:P
    Аз лично пропуших и цигари и трева заради едно момче и до неква степен малко ми е кофти...така че няма ко да те посъветвам толкова освен праи ко искаш и да не ти пука...
    "Всички гъби се ядат някой само по веднъж"

a-a-ShrooMka^f
    Guest
    mili4ka nai dobre e da spre6i az taka propu6ih cigari pokrai moito gadje:Pi sq mi e super trydno da gi spratvoeto mom4e g prai si4kite tiq ne6ta 6otot mu haresva:Ona teb ako ne ti haresva nqma smisal da se trovi6toi 6te te razbere:Pa i tova e glupav pone za men na4in da prevle4e6 vnimanieto na nqkoi:Pako naistina te haresva nqma da go barka 4e ne pu6i6 treva 6otot ne te kefi:Pseki si ima pravo na li4en izbor

Абе немаше ли такава тема малко по-нагоре )
    Fuck That Shit,I'm The Real,Mothaphucka`

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

hmm

zaradi gre6kite na drugite i ti li trqbva da sgre6i6....tova go pi6a i ti go kazvam za6toto i az po edno vreme pu6ih zaradi kompaniq...no re6ih da sloja krai i ve4e ne se vijdam s nikoi ot tazi kompaniq i sega sam si az....

според мен изобщо не си
    струва да си тровиш живота,
    за да направиш впечатление на някого
    живей си както трябва и не се съсипвай
    пушенето е най големият враг на човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си