Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
Цитирай Първоначално написано от air_J
Цитирай Първоначално написано от Satanas_daughter
ba interesni,mnogo niama shto az se chudih dali da ne izpolzvam ideiata na moia idol Dead (goliam black metalist) koito se samoubiva kato mlas sled kato si preriazva venite a sled tva se grumva s pushka ta se chudih dali dane ostavia kato negovoto pismo -Izviniavaite za vsichkata tazi kruv- ama si mislia che e mnogo brutalno za surceto na maminka mi ta za tva pitah kvo mislite vie
mi az mislq 4e si mnogo glupava i prosta no tova sym ti go kazval mnogokratno i makar da te imam za izmet i parcal edin syvet ot men - trqbva da si mnogo glupav (ti opredeleno si) za da si rejesh venite za da stresnesh maika si prosto ne go pravi pomisli za gorkata jena koi znae kak bi se po4uvstvala (osven ako ne ti e na akyla de shtoto togava moje da i se stori i zabavno)
a da znam za kakva me imash,moje i da sum takava neznam ne plashtam danuk obshtestveno mnenie,a i vseki lud s nomera -tva si e moia
v tvoq slu4ai govorime za cqla programa no kakto i da e syveta mi e ne pri4inqvai tova na maika si a v kraina smetka ti moje da napravish kvoto si reshish