- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Най-тъпо TV предаване
Риск печели, Риск Губи!И на мен ми става жал за Къци!А също и т"ва Мис Парти Плейс!Се некфи буцолинки се явяват там!
Risk pe4eliii..riski guriii..
..hahahha nqma po prosto ot tva...ili kato se zamislq ima4e edno sportno predavane po Kanal 3 za futbol...s edin Asen4o..
![]()
![]()
koeto sa6to zaslujava da se vidi..
тя го казаПървоначално написано от Tedi_sheep
ami predi 6tqh da kaja kuci oba4e mislq 4e vsi4kite predavaniq po kanal 2001 go biqt aaa imai edno po skat s nqkav durtak go vodi mnoo tupo mai se kazva6e razmisli i strasti maleeeee kak sum se hilila na tvaaa.....ami da ne govorim za tva opredavane "igra na dumi" po eset e tva opredeleno e 100puti po-tupo ot na kuci nqkoi ako go e gledal 6te me razbere![]()
"Размисли и страсти" с професор Вучков;"Без думи";Имаш поща;"Имаш лято";Ало Star Academy";![]()
Fuck me,i am famous!
signalno jalto,taz det go vodi e hiper zle gorkata,no se oak e blondinka ko iskam ot jenata i az weeeeeeeeeee![]()
Риск печели , риск губи МНОГО ЯСНО!![]()
![]()
![]()
-===Sviknala sum da razdavam po munichko ot svoeto surce,no chesto cqloto go davam i posle go subiram po zrunce.Ne mi e tujna tazi teorema,che vseki obich iska da dade,a mi e tujno,che vseki alchno vzema,a posle nishtichko ne iska da dade===-
OOo, ima edni goveda po MSAT, malka sestra, li kwo li, e nema takiva idioti tupi i grozni!!
basi, samo tupotii si razmenyat i me godat da govorat. I toya durtaka tam e SUPER SME6EN DURT SELYANIN
Mi po kabelarkite takiva bulvo4i vurtqt 4e si4kite sa pulna skrub
E mai tva na k1cito bie vsi4ki klasacii.Razbira se ima i drugi det sa si dosta bezinteresni kat onova po msat - malkata sestra.Tva predavanie si e bez nikak1v smisal i dori nqma temi koito da raziskva![]()
Ще се огранича само до националните телевизии:
"Риск печели, риск губи"
"Здравей!"
"Дневникът"
"Чай"
"Искрено и лично"
"Вкусно"/"Бон апети"
"Всяка неделя"
"Имаш поща"
Не гледам много телевизия и ми е трудно да се сетя какво точно се върти в момента, но това е, което се сещам.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
И поредния глас за бай ви Къци, щото тоя е абсолютен олигофрен и на мен ми е обидно че ми го показват в национален ефир.Аааа и ония нещастници от треска за злато.Ебати плазмодиите тъпи.честно ви казвам аз откровено се обиждам, чеч някой е предположил,че може аз т'ва да го гледам и да му се кефя.
It seems they wanna fingerprint me and give me some years, they'll only get one finger while I'm shifting gears!
risk pe4eli risk gubi mn ia!Bahti i tupia Kuci!Ni moa da go gledam!Ama i onove predavane sas Zara po NOva Tv e mnogo tupo!To bie rekordite za tupota!!!![]()
Риск Печели /ееееее/, Риск Губи /иииииии/ е най-тъпото!! Следват го
"Гнусно" аа грешка, "Вкусно"
"Искрено и Пично"
"Имаш Поща"
"Малката Сестра"
"Размисли и Страсти"
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
risk pe4eli risk gubi
Iskreni i li4no
Risk pe4eli, risk gubi
5stars
И аз така. Къците е много тъп, пък оня...енчо май беше е още по-тъп..пък ако се съберат заено може и да ги следя редовноПървоначално написано от miloto_girl-4e
"риск печели, риск губи"
"Кой е по- по- най-"
"Палавници"
"Чай"
"на кафе с Галя"
"Малката сестра"
"Стар академи"
преди мн гадно беше "Биг Брадър"
"Здраве"
"Бързи пари"
"Другата България"![]()
"Хит минус едно"
и още супер много за които ся не се сещам,но ако отворя програмата за вестника за събота и неделяя...майкоооУУУУ... ще изпиша 21324673536876863467898545 реда тясно писане:P
pisk pe4eli risk gubi
koi e po po nai
ima6 po6ta
drugata bulgariq
I NAI NAI NAI NAI NAI NAI MNOGO
5 STARS
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
Risk pecheli risk gubi sa pulni oliguferi!
Правете любов,не война..
и не предавайте приятелите си!
[/img]http://www.zulumoon.com/butterfly-jewelry.asp[/img]
az nqma da se razobedq
5 stars sa tapi kone))))))
taka si e
love is the name
sex is the game
fuck the name and play the game
Risk pe4eli risk gubi-nai sbyrkanoto i typo predavane.
abe hora ludi li ste
tva "koi e po po nai" e mn veselo tiq deca malkoto puti kat sum gi gledala basi biserite rusqt
"na kafe" puk pokazva dosta polezni materiali - neska be6e za hipersexualnostta na bulgarina![]()
a v kuci sa se zavrqli edni mom4eta ot susedniq mi klas taka 4e ni6to nqma da kazvam![]()
a koe e nai-tupoto - tva s meglena kuneva po novata - taq me drazni s viziqta si prosto ( tq ne 4e e vinovna de ama ima ne6to otbluskva6to v neq i predavaneto i )
koe e ob6toto mejdu belota I sexa? Ako nqma6 dobur partnior dano pone ima6 dobra ruka