Цитирай Първоначално написано от Анонимко
miskin, Аз самия до преди няколко месеца бях teenager и не виждам нищо странно да пускам обяви тук. Също не разбрах защо изтъкваш като проблем че нямам висше? Когато работиш за себе си не е необходимо да размахваш дипломата си на сам на там. А и тя в момента се изкарва. Както и да е.

Да, като цяло доста тъпо звучи обявата, но картинката не е толкова плачевна колкото я описваш, когато излизаме с приятели, все попадам на твърди моралистки, нищо лошо, но сега нямам време за такива, а нуждите на човека не питат...
Та реших да се пробвам тук просто ей така, далечен изстрел, малко жалко и тъпо , но от какви по-тъпи неща е изкачал заек до сега.....
Не изтъквам като проблем липсата на висше, просто се чудя какъв ли ще е този "самостоятелен" бизнес, с който се занимаваш- толкова хора с ценз, езици и опит стоят безработни, а ти на 20 си хванал Мойсей за жезъла, но ти сигурно ще кажеш, че те са неинициативни?
Щом попадаш все на твърди моралистки смени местата, които посещаваш, аз нямам такива познати. Та, мисълта ми беше, че уж си умен, красив и с пари (последните 2 даже не са задължителни), а ти е трудно да намериш момиче за доизчукване...ми аз лично мога да си намеря без много проблеми и приказки. Не ти се карам, просто се забавлявам с тази тема, защото всички се възмутиха от откровената ти покана за секс и забавленния, а през час пускат невероятни теми, в които пишат за сексуалният си живот. Желая ти успех в търсенето на удоволствия!