Първо... мисля, че всички, които досега говориха с тази мрачна кукла допускаха една малка грешка, малка техническа подробност, но все пак... всеки й казваше, ...' когато отидеш в чужбина...' но според мен тя Е В МОМЕНТА в чужбина... за нея България явно не родина... така че според мен е напълно безмислено да се опитвате да и обясните защо в България, въпреки цялата помия в нея сега, пак булщинството от нас ще се чустват най-добре... защо всеки път когато за по-дълго не си бил 'вкъщи' нещо те гложди отвътре, защо, когато най-накрая се прибереш, започваш, може би до голяма степен илюзорно, да дишаш по-леко, да се чувстващ малко от малко по-щастлив!!!

Куклата, за мен ти не си българка, ако ще 200 години да живееш в БГ, ако ще и страната ни да беше не цзфнала и вързала, ами и отгоре!!!
Явно тук ен си у дома си... колкото по-скоро си тръгнещ ,толкова по-добре ще бъде, за самата теб... щом тук не се чустващ щастлива, защо да се тормозиш, отиди там където ще си... мога само да ти пожелая, колкото се може по-бързо да стане... и когато отидеш в тази твоя така любима Русия... моля те направи едно нещо... покажи малко доблест като за сефте, ОТКАЖИ се от българското си граьданство, моля те... няма да ти трябва и без това, ще си така щастлива, че си избягала от страната, която така НЕНАВИЖДАШ... тя не го заслужава... както и ти нея...