Цитирай Първоначално написано от Dobrina
Цитирай Първоначално написано от Kittie_
Edinstvenoto za koesho shte se `izkaja` e che ima prodavachki v magazini po hubavi i kapacitetni ot svetovni foto modeli, nikvo RENOME nqma da ti sa digne, prosto poveche momcheta shte iskat da te e*at.
Много хубаво го каза!
Иначе аз ще кажа, че това манекенството е тъпа работа, сещам се за много по-смислени занятия, с които да си запълвам времето и да си изкарвам пари. Бих станала манекенка (или модел) само заради пари, но не и заради славата и не заради "усещането"
Пък и се боя, че навляза ли веднъж в този "бизнес", живота ще ми се стори много тъжен, ще осъзная колко жестоки могат да са хората... за пореден път...
Мисля че мога да привличам момчетата и да си вдигна "реномето" по друг начин, без да продавам красотата си за пари.
I ti sa6to mnogo dobre go kaza Vinagi sam me4tala da stana manekenka (fotomodel), no za6toto obojavam da se snimam...No s vremeto vse pove4e razbiram 4e tova ne e dohodna rabota, izpolzvat te sqka6 si predmet bez 4uvstva...i t.n. No mislq 4e v BG e taka, dokato v 4ujbina stava duma za mnogo pari ako probie6