Abe hora ne vi li stava gadno kato gledate po magazinite nekvi 3/4dunki sas nekvi potni4eta kato za lqtoto da se prodavat sega?Vqrno e 4e ima puloveri i vulneni bluski,no za6to predimno vsi4ko e kuso i tunko?ZIMA E!!!!Vremeto e studeno!A az vse vijdam po ulicata goli jeni i momi4eta!I posle po TV-to gledam "pomognete za bubre4na transplantaciq"
i kato davat snimka na bolnata(mn 4esto e momi4e na okolo 13-16)-tq e sas gol krust!
Jeni sme!Da se pazim!Mene 4ak mi stava jal i kato gledam ot moq klas nekvi kokoni koito hodqt kat na plaj i kato izlqzat navun sa sas smuknati do pod han6a dunki i razgolen krust i "qke",koeto stiga do malko nad pupa!Emi vse pak nqkoi den 6te stavat maiki!Ve4e nad 60%
ot novoto pokolenie e bezplodno!Tova e jaluk fakt!Zatova vi suvetvam da si kupuvate drehi,koito hem sa stilni,hem da vi toplqt za6toto naistina nemojete da si predstavite kakvi problemi mojete da imate!Ne si kupuvaite letni dre6ki posred zimno vreme za6toto ako ne gi kupuvate,6te sprat da gi pravqt prez zimata,kato vidqt 4e ne se prodavat!
P.S. Blagodarq,4e pro4etohte temata i otdelihte vreme.4akam mnenia