- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Луфт м/у краката?
abe k`fi sa tiq gluposti be ? lufta ne se poluchava ot ebane samo she ti kaja ! toi po princip se sreshta pri slabite momicheta i poneje sa slabi se poluchava taka a q vij nqkoq debela det ne e devstvena dali she ima takova neshto q stiga gluposti molq ti se ! t`fa si e ot strukturata na jenata ! ne vqrvai na izmishliotini ami se zamisli malko !
pussy wet as a river
you need a boat for me nigga
come on baby just lay down
or to bed with me baby
see me rubbin' my clit
suckin' (suckin') my tits
abe tva za lufta mejdu krakata sa palni prostotii ne gi slu6ai tiq pi4ove i te ne znaqt kakvo govorqt.a ti po dobre nedei da se otvarq6 sama za6toto posle moje i da sajalqva6 - tva e naistina glupavo
На мен лично луфта не ми харесва. Тва го имат прекалено слабите хора и то не е красиво. Луфта изкриява кракат, защото структурата на човек е създадена за прави крака без дупки м/у тях. А луфта прави точно тва дупки и не е красиво. Най-доврата ми приятелка се е побъркала с тоя луфт иска да има и т.н. и иска да ме убеди, че е красиво..... напрово сбъпкана работа.
Имаше такава тема , в която доста се поспори и мисля че информацията там е достатъчна .. Тази тема може би е излишна => Ключ![]()
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..
Оф постоянно ементарни теми и елементарни изказвания на хората по такива въпроси.Кви са тия хора в кой век живеят за тоя луфт толко се изговори и толко ли не разбраха,че тва не се получава от секс...Личи си когато краката на момичето са разчекнати от тва и когато има луфт.Аз също имам луфт и правилно беше казано,че изкривява краката щото и аз мойте не си ги харесвам. И бтв съм девствена.
abe tva sa pulni gluposti da ima vruska mejdo lufta i seksa no lufta zavisi pove4e ot struktorata na momi4eto a ne tova dali e dvstvena ili ne![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
не е защото са слаби, а защото краката са им криви и престанете с тия теми, аз напр съм слаба преди още повече бях и не съм имала такова нещо, защото краката ми са мн прави, т.е. ТОВА Е СТРУКТУРА, откъдето автоматично следва, че темата ти не е мн за този разделПървоначално написано от Murderdoll
![]()
вие сте напълно деТствени според мен
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Глупости,не е от това,зависи от структурата на тялото
Толкова компетентни мнеия,че момичето направо да се забърка.Луфта е най вече от структората има и слаби момичета които нямат луфт.
![]()
точно,има и девствени с луфт ,има и такива които правят често секс и са без,или съвсем малък,има и такива на които веднъж да са правили и много им личи...
The night I laid my eyes on you,
Felt everything around me move
Got nervous when you looked my way
But you knew all the words to say
леле колко мъка има по този свят
какво общо има физиологията на човека със сексуалния му живот?
по тази логика гърбавите не се е**т въобще ли?
или която има по-големи цици по-често прави секс? (ей това последното може и да е верно но няма общо с физиологията, просто повече ще и налитат)![]()
в някои случаи е въпрос на ген
но знам парясници а.к.а. ебачки с по една глава разстояние там
има някаква истина, но
не всяко момиче с луфт се ебе на поразия или не е девствена
а за отварянето
същото ли ще ако момче изчука хралупа вместо яка путка...
![]()
еби се с някой арен момък
вместо с моркова от туршията
(ако става въпрос за теб де)
tfa che katoo go imash ne si bil dewstwen ne e wqrnoo ! az symm dewstwena pyk imam dosta razstoqnie ;d .. i tfa e shtoto sa mi mng slabi krakata... :\
К'ви са тия 43905748 коментара на шльокавица (латиница) ?!? О_O Ужас... Гнус ме е направо да ги чета !!
Колкото до авторката -деВствен, а не деTствен...
И к'ви са тия глупости ?!? Т'ва няма абсолютно нищо общо. Някои момичета си го имат т'ва разстояние, други не ! Точка. Т'ва колко свирки е направила, или колко пъти са й го сложили няма абсолютно никакво значение. Боже Господи, от къде се пръквате такива кухи лейки
Колкото до юзъра с ник k0rn_ (или там както точно е написан) - Аз пък като ви чета мненията, установявам колко неграмотни хора има в тая държава. ОЖАЗ !
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 05-22-2012 на 11:43
2005 бе шматки...
Първоначално написано от antifashionshit
Щрак .