.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Имам проблем...

Имам проблем по скоро сас себе си! Имам приятелка невероятна страхотна мечтата ми! Но идва "но"-то ... кофти ми е и го чуствам като пропуск че не сам и първия а и не сам отварял моми4е и се 4уствам понякога мн зле.Ина4е в леглото нямаме никакжи проблеми даже напротиж вс е 6! Даите савет моля!

На колко години сте, че ти е кофти, че не си и първия... А, за това, че не си отварял момиче, ами... едва ли е пропуск
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

kakkkkk
    Guest
    lo6oto e 4e nikoi ne moje da ti pomogne, trqbva da si pomogne6 sam, ili po to4no sam da se prebori6 s bloblema si,kolkoto i suveti da polu4i6, prosto nikoi ne moje da promeni fakta, 4e ne si otvoril priqtelkata si, ne mislq 4e e golqm problem, priemi go i svikni s tova, prosto ne misli, radvai i se

радвай се че е с тебе пак тва кой я е отворил нема никво значение
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

моля?
    Guest
    аахахауаахаххааахаахахаха хаха
    окей...

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    не се обръщай назад.Гледай да си и последния и се радвай,че все още имаш шанс да си.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    Hard Rock Cafe
    wtF !!??!
    ne mojah da shvana ne6to... tapo ti e 6oto nqkoi q e ebal rpedi tebe a ne si otvarql dosega momi4e.. ai sq mi obqsni kvo ob6to ima enoto s drugoto!?

Супер фен
    Град
    Венера
    Ама, че си прост

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от lost_girl_in_love
    радвай се че е с тебе пак тва кой я е отворил нема никво значение
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен
    Град
    София
    Ти не си добре !Къв ти е проблема всъщност?Че не си и бил първия ли?Стига бе човек.Радвай се ,че ви е готино эаедно и че в леглото `всичко е на 6`! Нe си трови живота с глупости
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    Dreamland Varna
    Какво значение има кой я е отворил, нали сега сте си заедно и всичко е наред.
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Град
    София
    Това няма значение, важното е, че сега сте заедно! Радвай се на мацката си и не се тормози за глупости.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Еее голяма работа че не си ти Но се пак и тя е момичето мечта за теб!!!Аз честно не бих се вращал в нималото нали се е измила Живота продалжава брат !!!!
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ти не си добре !Къв ти е проблема всъщност?Че не си и бил първия ли?Стига бе човек.Радвай се ,че ви е готино эаедно и че в леглото `всичко е на 6`! Нe си трови живота с глупости

Цитирай Първоначално написано от sexita
    не се обръщай назад.Гледай да си и последния и се радвай,че все още имаш шанс да си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си