- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем...
Имам проблем по скоро сас себе си! Имам приятелка невероятна страхотна мечтата ми! Но идва "но"-то ... кофти ми е и го чуствам като пропуск че не сам и първия а и не сам отварял моми4е и се 4уствам понякога мн зле.Ина4е в леглото нямаме никакжи проблеми даже напротиж вс е 6! Даите савет моля!
На колко години сте, че ти е кофти, че не си и първия...А, за това, че не си отварял момиче, ами... едва ли е пропуск
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
lo6oto e 4e nikoi ne moje da ti pomogne, trqbva da si pomogne6 sam, ili po to4no sam da se prebori6 s bloblema si,kolkoto i suveti da polu4i6, prosto nikoi ne moje da promeni fakta, 4e ne si otvoril priqtelkata si, ne mislq 4e e golqm problem, priemi go i svikni s tova, prosto ne misli, radvai i se![]()
радвай се че е с тебе пак тва кой я е отворил нема никво значение
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
аахахауаахаххааахаахахаха хаха
окей...
Първоначално написано от sexita
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
wtF !!??!
ne mojah da shvana ne6to... tapo ti e 6oto nqkoi q e ebal rpedi tebe a ne si otvarql dosega momi4e.. ai sq mi obqsni kvo ob6to ima enoto s drugoto!?
Ама, че си прост![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от lost_girl_in_love
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ти не си добре!Къв ти е проблема всъщност?Че не си и бил първия ли?Стига бе човек.Радвай се ,че ви е готино эаедно и че в леглото `всичко е на 6`!
Нe си трови живота с глупости
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Какво значение има кой я е отворил, нали сега сте си заедно и всичко е наред.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Това няма значение, важното е, че сега сте заедно! Радвай се на мацката си и не се тормози за глупости.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Еее голяма работа че не си тиНо се пак и тя е момичето мечта за теб!!!Аз честно не бих се вращал в нималото нали се е измила
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Живота продалжава брат !!!!
Fitness Forever
Първоначално написано от Presley`n`Sum