.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

История на плейлиста Ви...

През каква музика сте минали (разбирайте стилово, тук-там и някое име за ориентация)? Още от детските ви години та досега?

1-4 клас
    Спайс Гърлс и подобни girls/boys групи. Лигави работи...
    5-7 клас
    възмъжах се и открих Limp Bizkit, Korn....жициииии ! Тъй де, знам че е леко ама тогава ми беше достатъчно тежко за мен.
    8-9 клас
    Йеа бич. Това беше времето на рапа. Еминем, Дре, Снууп и тем подобни "гангстерски" истории. Смъкнати гащи, XXXXXL фланелки. Доста влияеше. Ааа, щях да забравя и за Ъпсурт и Мишо Плесника. Това беше тяхното време.
    9-11 клас
    Електронното превзе света ми и все още го държи. Транце, ambient, chillout, tribal, d&b...Отвреме на време и малко поп и комерс почнаха да ми харесват...

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    детски години(до 4 клас)
    Спайс гърлс ми бяха идолки(още имам
    4 касетки и две книги за групата)
    после слушах чалга тя точно тогава
    се появи и всички бяха луднали по нея...
    та и аз...една година я слушах преди
    да разбера какъв боклук е всъщност...
    и после почнах да слушам рап...6,7 и малко
    в осми...
    и в края на осми клас открих моята музика...
    и оттогава така се зарибих с..метъл, хардкор,
    пънк и т.н. че..вече нищо не може да ме откаже
    от тфа))
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    1-4 клас
    Bon Jovi ... (Happy Metal ) roden sam s metal i s tva sha umrem!
    5-7 клас
    4alga - gergana ala bala ( nehsto se pobyrkah kato toidoha na4alnite Teen godini)
    8-9 клас
    nablegnah na New-Metala.Akula mi se vyrna ... slu6kah KoRn .. Limp Bizkit .. Gledah KE4-a po BTV-to !!!
    9-11 клас
    Sq si slushkam Rammstein KORN Avril Lavigne the Cranberianss (dano ne im obyrkah imeto NIGHTWISH ... i t.n. .. vsqkakvi smesici na Metal ( bez DEAD ).
    Vsestranno razvita li4nost
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Голям фен
    Град
    S o F i A
    1-4 Spice Girls,kakto pove4eto horica na taq vuzrast
    5-7 ne slu6ah mnogo muzika v toq period
    8-9 ehe tam ve4e stana smesica ot 4alga i rap
    9-11 glavno pop music Avril Lavigne
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    ...Here In The Shadows...
    1-4 клас лоша работа.Смесица от чалга и лигави групи... Много зле съм била ей...
    5-началото на 6 клас ами преминах на денс, техно и такива неща.Сега понякога си ги пускам.
    6-7 клас преминах на ЛП, Аврил, Еванесънс и такива неща.Понякога ме радват и песничките от радио "Фреш"(те ме отучиха от чалгата )

predi 1 klas 4alga.ujas!
    1-4 klas spice girls,destiny`s child,backstreet boys...
    5-6 klas absolutno vsi4ko bez 4alga.o6te predi tva si slu6ah lp, ama togava po4nah po 4esto da gi slu6am. mrazeh metula!daje o6te slu6ah ligav6tini kato blue
    kraq na 6 klas do sega-samo metul, rap i punk!
    ama ne slu6am samo lp,spx

Любовта е най-висшата степен на омразата

Супер фен
    Ам интересно !
    1-4 (клас) Спаиските, Бекстрииииит бойЗ !
    5-6-7 (клас) бях най-лудата фенка на Limp Bizkit тва бяха моя живот целувах плаката не Фред Дърст по 10 пъти на ден !
    7-8 (клас) хах малко странно за мене ама слушах яко метъл! Събитах се с метали ! И се обличах даже така ! Бях някво малко, отвратително детенце!
    9-ти (клас) Ам всичко ! Точно в него период слушах абсолютно всичко ! Чалга, Денс, Рап даже ДРС, Нокаут каквото доиде !
    10-ти (клас) вече от година някаде слушам техно, хаус !
    Лунатрик ме запали по Cillout и от там почнах и ATB, разни DJ`s и такам !
    Сега просто ми се налага да слушам ВСИЧКО! Постоянно съм на различни купони и... трябва да уважам желанията на всички като трябва слушам и чалга и Slipknot ! + това обичам разнообразието !
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

1-4 клас
    Спайс Гърлс. Бях луда фенка и супер много завиждах на съседката, която си имаше цяла папка пълна с най-различни статии и изрезки от вестниците за тях
    5-7 клас
    Слушах си каквото ми падне без определени предпочитания. Май тей като се замисля се събирах само с метъли и такива истории..
    8 клас
    Мишо Шамара естествено. Тогава беше мания!
    9-10 клас
    Всичко! Абсолютно всичко.. Най-много денс парчета, хитовете на радио "Витоша" и радио "Фреш"
    Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб!!

Повече от фен
    1-4 klas- Backstreet boys , mrazeh Spice girls.
    5-7 slu6ah mnogo stranni miksove- Prodigy, NIRVANA, RHCP,
    togava (7mi klas) se zaribih i na korn, slipknot, static-x, LB

Prez cialoto tova vreme si poslu6vah i rap - 2pac, Coolio, LLcoolJ
    No v 8-mi klas do 10 be6e mania, noseh se smuknato, tva biaha godinite v koito se spukvah ot pu6ene stil Snoop-ku4i-ku4
    v 11-ti klas ve4e niamah manii, slu6ah si4ko (bez 4algosi)
    sega sam 12-ti klas i pak ne mi puka kvo 6te slu6am, samo da mi otgovaria na nastroenieto, obi4am vsi4ki stari grupi, koito sam slu6ala (sled 5-ti klas) vse o6te obojavam RHCP , NIRVANA, 2pac.... i t.n.t.

Meloman4e, ko da prai6.Ne iskam da izpuskam ni6to, zatva slu6am si4ko!

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    zna4i predi se kefex na B Boys /i drugi de/ , posle zapo4na da mi haresva vsi4ko bez metal /Sram!/ i segaaa... si4ko bez 4alga!
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Ne znam to4no koga na kolko sam bila, no sa v slednata posledovatelnost:
    4alga (kogato Gloriq se poqvi, mnogo q haresvah )
    Britney, Christina i t.n. - pop muzika, uvajavm Britney, za6toto tq kato se poqvi osaznah 4e taq muzika e po-dobra ot 4algata, tq me spasi ot bardaka
    Linkin Park, luda bqh po tqh, non-stop slu6ah tqh, a sa6to i Bon Jovi, 6toto mi be6e sladak
    Techno, za malak period...
    Sega HOUSE i hitovete kato po radio CITY, prez vsi4kata muzika, koqto sam minavala, za sega tova si me kegi MAX, umiram si za HoUsE MuZic
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Супер фен
    Град
    above the clouds..
    бе незнам възрастови граници мааа ахаха преди 1 клас музика май не слушах..после 1-2 малко чалгааа и брата почна ме зарибява по истината... значи... тогава се появи coolio-gangstaz paradise... по късно..wycleaf jean-perfect gentleman...почнах слушам бг рап..по късно се насочих към чуждото..имено кулио ме напраи такааа маниячка...намерих некъв диск кат бех 3-4 клас на тупак...е оттогава се почна..и до ся продължавам...само че малко изменям в смисъл..и малко метъл(50-60 песни) в уинампа... и така..май тва е бъдещето..

..But why?...

Голям фен
    тц, как ги помните по класове бре

най-ранния ми спомен за музика, която съм слушала бяха два албума вкъщи - на Уитни Хюстън някакъв стар и някакво сиди с балади,ама тези два диска нон стоп в продължение на месециии!

после прослушах спайс гърлс и бекстрийт, ол сейнтс , аква и подобни

послеее... българска музика

метъл, хеви

след това почнах и блек

изведнъж прослушах чалга

после се върнах пак на бг, рок и ретро песнички и по купони каквото пуснат
    - Обичаш ли ме?
    - Повече отколкото може.
    - Колко може?
    - Не може.
    - Въобще ли?
    - Изобщо.

Голям фен Аватара на Nekasa4a
    Град
    София кв. Лозенец /Ловеч "Попска Градинка"
    ot parvi do 4 klas rock(ot na ba6ta m)
    Rainbow , Scorpions , Black Sabbath , Iron Maiden i dr interesni
    posle malko rap i 4alga 6toto mi kazaha da probvam ot si4ko i togava vidqh disko i to posle stana na techno

Posle otkrih Black Metal i Nightwish te ne sa mn black i sea si slu6am Black i klasi4eski rock i metal par4eta

I se pokrai moite priqteli ve4e nz ko slu6am pokrai tqx proslu6ah i rap i 4alga i tehno i sqkvi raboti No se pak kat sam si sam si puskam muzika koqto me ospokoqva Nightwish
    I don't thing ! I drink !!!
    Litex & Metal Rulz !!!

Верни сме до Гроб!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    1-5 клас Бекстрийт Бойззз,малко и от спайските
    6-7кл. чалга периода (през който май всички сме минали)
    8-9кл. мммм....всичко ,само да има купон (без Хард метъл)

Супер фен
    Град
    Ups & Downs
    1-4 klas slu6ah Spice Girls (kakto mn hora) , kefeha me i Five , TLC ... i ei takia raoti .... dori 4alga
    posle kum 5 klas po4nah da slu6am BG RAP ot roda na Mi6o 6amara , Spens ... t.n. ... ednovremenno s tova se zapalih po Linkin Park i 4ernata muzika (dmx , dr.dre ...) abe kvo da vi kaja ab6to vzeto mn muziki mn ne6to
    puk sega v 8 klas slu6am kvoto vi doide na um ... lp , lb , dance ,
    4erno abe samo hubavi ne6ta

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Mi az ne pomnq predi 4-5 klas da sam slu6al muzika ... vaob6te ne me e vylnuvalo ... i v 5 klas ve4e sestra mi postoqnno dyne6e Rammstein i to kat se po4na ta do sega matal4e ina4e izneverqvam na stila slu6am i techno drum&bass malko regge i otdelni pesni4ki ako mi haresat :P
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

m$

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    .......umiram si za HoUsE MuZic
    w0w....добър избор

Ми аз със подобен на вашия playlist но чалга при мене не е имало..
    и сяяя в момента съм в крак със trible,tech,house,clubbin(first of class),ethno,vinyl stolen tech..and other some like shitz

Цитирай Първоначално написано от Murderdoll
    детски години(до 4 клас)
    Спайс гърлс ми бяха идолки(още имам
    4 касетки и две книги за групата)
    после слушах чалга тя точно тогава
    се появи и всички бяха луднали по нея...
    та и аз...една година я слушах преди
    да разбера какъв боклук е всъщност...
    и после почнах да слушам рап...6,7 и малко
    в осми...
    и в края на осми клас открих моята музика...
    и оттогава така се зарибих с..метъл, хардкор,
    пънк и т.н. че..вече нищо не може да ме откаже
    от тфа))
    s men beshe tochno po sushtia nachon ama absoliutno sushtia samo che sega sum stignala do metal prez punk-a nikoga ne sum minavala

Голям фен
    Град
    Milky Way
    1-4 клас Backsreet boys ( май така се пишеше вече не помня) и такива други поп групи
    5 до сега пЪнК

Повече от фен
    Град
    На Гъзъ На Курабията
    hmmmmm
    1-3 mai 4e si padah po Bakstreet boys i Solid Harmony (koito imaha samo edin album )
    3-5 si slu6kah mnogo Trance...kakto i Hip-Hop ( nai-ve4e NANA)..i misle 4e togava za pruv put 4uh Rammstein
    5-8 e po tova vreme ve4e prozrqh istinata i minah prez Rammstein, Biohazard, Pantera...i izvednaj 4uh DIMMU BORGIR i mi haresa mnogo...i kato se po4na edin lud Black Metal...e ot vreme na vreme i malko Heavy za melodiq ( bqh stignal daje do Burzum )
    8 do sega sam kato muzokalna kurva....vse o6te slu6am mnogo Metal..no Burzum ve4e ne mi e slu6aem...sega se kefq na In Flames, Nightwish ( ne mnogo), DIMMU BORGIR ( vse o6te )..kakto na Eminem i Astral Projection...no mislq 4e starite baladi i evergreeni sa mi ve4e nai-golqmata slabost

Фен
    Град
    In the middle of Nowhere
    mi...na4i 1 klas(i predi 1) 4alga
    2-5 klas moq star idol Ritni Ma Spermas (Britney Spears),i est vsi4ki podobni na neq ne6a
    5-6-Doide vremeto na hubavata i ka4estvena musica.Na vsi4ki tezi bandi koito adski uvajavam,i ne moga da jiveq bez tqhnata musica.A tova sa LP,Green Day,Avril Lavigne,Good Charlotte,Kokosha glava,HIM,Evanescence,Courtney Love est,i o6e mn dr.
    I am alive
    I will never run away
    Places inside
    My heart screams inside with pride
    Once I cried
    Now I wipe away the tears
    Once I died
    Now I'm alive

Уау! Моя плейлист е май най-кратичък и еднообразен :
    1-8 клас - чалга...
    И на там мисля да продължавам с нея! Тва е истината!

П.С. Не казвам, че не случам нищо друго, но предимно е това. :P

Град
    София
    Ми то и моя кратък.
    НЕ слушам никакви видове метали, техно, хаус, рап, и всякакви други шумове и жици.
    Кефа се на гръцка музика и на стойностни български парчета, както и не неща с ритъм и без излишни шумове, нясноти и бездарни текстове.
    Втори като мене няма

mi nz tochno v klasove ama bqha spaiskite, barby girlcheta...posle kameliq...slud tova eminem, shamara, antibiotika, beloslava...posle 50cent, snoop dogg...sled tui rammstein lp lb...posle borgir cannibal cradle slipknot sepultura...
    SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си