Xm, na men ne znam dali sa mi bili triti mneniq, rqdko obra6tam vnimanie kolko sa No predi vreme zabelqzah kogato mi iz4eznaha 100 mneniq Redno e da se triqt mneniqta, kogato te sa protiv pravilata na foruma, nai-4esto tova sa obidi kum potrebitelite na foruma Da ne kaja rugatni, za6toto i te sa 4esto sre6tano qvlenie No se samnqvam 4e Utopiq e obidil nqkogo prqko, ne znam za kakvo mnenie stava duma, no o4evidno ne se e ponravilo na nqkoi ot moderatorite No vseki ima pravo na mnenie, s tova sam saglasna, stiga tova mnenie da e v razmkite na dopustimoto Predi mesec be6e pusnata tema ot roda na "tozi user ili onzi" (Utopiq ili Coki primerno, i sledva6tiq trqbva da izbere koi mu haresva pove4e), dvete sas fire_of_satan izrazihme negativno mnenie kum temata za6toto o4evidno be6e tupa! Moeto mnenie be6e moderirano ot Aia, a tova na fire_of_satan napravo iztrito, tova be6e varhat Sega kato tova ne se ponravi na Aia zna4i tq e tozi koito re6ava i savsem ot "uvajenie" kum mnenieto na fire_of_satan go iztri nai-milo Ujas!
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!