- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бенките – характер и съдба
къде имате бенки?
По разположението на бенките може да се тълкува човешкия характер и съдба. Приема се, че колкото е по-голяма бенката, толкова е по-важна ролята и като символ. Колкото е по-кръгла, толкова по-добро предназнаменование носи. Ако е силно изпъкнала, то тя е белег за щастлива съдба. Овалните и продълговатите бележат нещастия.
А ето какво показва разположението им:
- върху челото – вдясно- ум, слава, просперитет; вляво – екстравагантност, безпомощност
- по клепачите – спокоен характер, увереност и акуратност
- по веждите – отдясно- щастие и възможен ранен брак; отляво – трудности, борба
- по ухото – безпощадност
- върху бузата – отдясно – щастие, особено в брака; отляво – трудности, борба
- по скулите – успех, просперитет, късмет
- около устата – чувственост
- по брадичката – лошо здраве
- върху носа – голям късмет, развита сексуалност
- на шията – редуване на множество успехи и разбити надежди; неочаквано наследство; в началото – несполуки, но накрая – успех
- върху китката – природни способности, водещи към успех
- по дясната ръка – късмет; по лявата – парични грижи
- на рамото – трудни и сложни моменти
- по гърдите – отдясно – променлива съдба; отляво – сполука и щастие; при жените – издава и горещ темперамент
- по корема – самолюбива натура, с много слабости; леност, понякога алчност
- по гърба- честност и щедрост, съчетани с високомерие и самовлюбеност. Когато бенката е много ниско- чувственост и склонност към слабости.
- по ребрата – вдясно – страхливост, безделничество, безчувственост, отегчителен характер; отляво – същите качества, но в по-малка степен, съчетани с иронично отношение към себе си.
- върху бедрата отпред и отзад – силни, здрави деца и много внуци; отстрани и отвътре на дясното бедро – добър характер, богатство и щастие в семейния живот; отстрани на лявото бедро – самота, загуба, бедност.
- на дясното коляно – безгрижен брак и финансова обезпеченост; на лявото – суетност
- на глезена – изисканост, превръщаща мъжа в конте, а при жените е белег на голямо трудолюбие и енергия
- върху дясното стъпало – любов към разделите; върху лявото – съобразителност
- на друго място по краката – леност.
Аз имам на левия ташак една тва кво значи(говоря серйозно не се ебафам)
People Like You Just Fuel My Fire
ахахах това не го пише горе....Първоначално написано от ^efas^^
![]()
![]()
![]()
Точно в средата на корема.... е леко вляво..- по корема – самолюбива натура, с много слабости; леност, понякога алчност![]()
Имам си 3 подредени по диагонал..върху бузата – отдясно – щастие, особено в брака;![]()
![]()
![]()
Еми ще видим...на шията – редуване на множество успехи и разбити надежди; неочаквано наследство; в началото – несполуки, но накрая – успех![]()
Това за характера не е вярноотстрани и отвътре на дясното бедро – добър характер, богатство и щастие в семейния живот;![]()
az imam na lqvata garda![]()
Ако бях това, което исках, щях да мечтая да бъда това, което съм.
Хехех, дано!- върху бузата – отдясно – щастие, особено в брака;![]()
Да, определено я има тази чувственост...- около устата – чувственост
Уоу...- върху носа – голям късмет, развита сексуалност![]()
as puk mejdu dvete, ama e muni4kaПървоначално написано от leona
,
a ina4e na mnogo mesta imam i po rucete i po krakata na mnogo mesta no sa vse muni4ki, nqmam nqkvi golemi![]()
Ми хора....аз имам на абсолютно сички места които са изброени бенки....кво прайм тогава
![]()
:P
![]()
In such ugly times, the only true protest is beauty!
Az imam ujasno mnogo na mnogo mesta![]()
Mai trqbva za vsqka 4ast ot tqloto da 4eta
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
-върху челото – вдясно- ум, слава, просперитет;
-по ухото – безпощадност
-върху бузата - отляво – трудности, борба
-около устата – чувственос t
-на шията – редуване на множество успехи и разбити надежди; неочаквано наследство; в началото – несполуки, но накрая – успех
-върху китката – природни способности, водещи към успех
-по дясната ръка – късмет; по лявата – парични грижи
-на рамото – трудни и сложни моменти
-по гърдите – отдясно – променлива съдба; отляво – сполука и щастие; при жените – издава и горещ темперамент
-по корема – самолюбива натура, с много слабости; леност, понякога алчност
-по гърба- честност и щедрост, съчетани с високомерие и самовлюбеност. Когато бенката е много ниско- чувственост и склонност към слабости.
-по ребрата – вдясно – страхливост, безделничество, безчувственост, отегчителен характер;
-върху бедрата отпред и отзад – силни, здрави деца и много внуци; отстрани и отвътре на дясното бедро – добър характер, богатство и щастие в семейния живот
-на дясното коляно – безгрижен брак и финансова обезпеченост; на лявото – суетност
Baa mi az imam po4ti navsqkyde osobeno po gyba![]()
|< 0 /\ |< o T 0 | D 0 B r E D /-\ |-|-| | V E E |_|_| U /\/\ I R /-\ |_|_|
Basi nz 4e ima tolkova mn za bemkite
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
oooo az imam edna golqma benka na 6iqta i e krugla,leko me drazne6e ,no sviknah s neq![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Аз имам по голяма само на рамото
Az imam na lqvata buza i na dqsnotot kolqno :P
"Jivota e hubav, za6toto e defekten !!!" Ivan Radoev
имам два симетрични триъгълника на двете рамена... много са интересни и вярно е за трудните моментина рамото – трудни и сложни моменти
... а аз имам на 1 см до деснияПървоначално написано от ^efas^^
и е една малка, симпатична
Авторката на темата ако има нещо за това нека каже![]()
Търгувайте или си останете бедни. Ако не търгувате рентабилно, няма да търгувате дълго, а ако изобщо не търгувате, подписвате съдбата си точно толкова сигурно, колкото и ако тръгнете да скачате от самолет без парашут.
по клепачите – спокоен характер, увереност и акуратност
imam edna to4no do okoto malka i po4ti nezna4itelna
![]()
-на шията – редуване на множество успехи и разбити надежди; неочаквано наследство; в началото – несполуки, но накрая – успех
imam edna to4no po sredata na vrata![]()
i na kolianoto
Ne bi trqbvalo da se razsabli4am v zalata no shte vidq kato se pribera v nas i fyrlq 1 du6Posle shte popravq t'va mnenie i shte sam gotov
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
az imam na dlanta s formata na krustkakvo li zan4i?
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
аз имам и на двете ако става на въпросПървоначално написано от leona
xXaxa, mi az nasqkade imamimam i na edno mqsto deto go nqmashe napisano... ama nqma da kazvam kade e
![]()
Ami tfa mi e b0lna tema 6t0t0 imam kym 5 benki - 3 na k0rema t04n0 p0d pypa i 1 na rykata i 1 v p0dmi6nicata! I tiq benki sa Izbeleli 0t slyncet0 i ak0 gi peka m0je da se razb0leq 0t rak na k0jata :{{ Za tfa na m0re vinagi h0dq s lepenki na k0rema :{{