- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- графитите-какво мислите за тях
http://free.dаtаcоm.bg/browse/gameprobe/Stuff/
Моля вижте графитите/картинките на този сайт и кажете какво мислите за тях. Не са мои, изтеглих ги от някакъв сайт. Просто ги вижте мисля че много ще ви харесат... Мен пък ме кефят![]()
az lichno ne sym im cenitelka...Ima izobrajeniq koito mi haresvat...no kato cqlo ne mi se vijdat chak takova chudo kakvoto gi izkarahte ...
grozno e che celite gradove sa izrisuvani,kato postroqt neshto novo i vednaga se unishtojava...tova ne mi haresva
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
awe grafitite sa veliko ne6to!!!napravo sa syper.pone az mislq taka.
Не смятам, че без да си говорил с мен можеш да кажеш дали познавам родния си език или не...Отличавай се, прави каквото искаш...И да, знам как се строи къща!Първоначално написано от Sulfur
Everything around you is HIP-HOP!!!
ами..да,харесвам ги..но има адски грозотии..особено тука в бг...
признавам си гу:Р...
плюс тва..никой не ви е длъжен да ги харесва..секи има различен вкус..не водете безсмислени спорове..а и верно са станали комерс...неска малко криута моат надраскат свестни неща..
![]()
..But why?...
Точно в България не са малко тези , които драскат и правят супер луди неща!И в какъв смисъл са станали комерс графитите??? Примерно дадено крю отиват да бомбят няква стена...и какво после ще им дадат пари че са надраскали примерно съда,или някво даскало?? разяснете ми че не разбирам плс
мда..определено не бях точна с избора си на дума...сменям комерс с популярен.....Първоначално написано от bad4e
добре де не им дават пари..ма сички се мъчат да напраят нещо а стаат малко хубави..и за тва няа смисъл си хабат спрейовете и т.н..поне да праеха свестни неща сичките...
![]()
..But why?...
Е ти кво искаш..да хване флакона и да направи магия от първия път ли? че без да се пробваш никога няма да станеш по-добър и да си изградиш собствен стил...за да станеш добър в дадено нещо трябва да го упражняваш..не можеш да искаш да станеш олимпийски шампион по плуване, без никога да си плувал, нали? същото е..тея дето драскат от по-скоро много ясно че няма да правят много добри неща, постепенно става всичко..бас ловя че и ти да хванеш спрея и ти ще направиш шитня от първия път..никога не трябва да се отказваш, а парите за флаконите са си тяхна работа..и какво му е лошото да стават популярни графитите? това говори че има някакво развитие,което е суперско![]()
obojavam graffiti !! e vqrno, che ima nqkoi glupavi draskanitzi po ulitzite, no spored men te ne spadat v grafata 'graffiti' =)
Your love is one in a million
...Значи зависи от това кои ги е рисувал..Виждала съм адските драсканици..но има и наистина страхотни неща :P
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
Adski mnogo gi haresvam, tova si e cqlo izkustvo4esto se snimam na tqh, tuk do bloka ni ima igri6te i vseki put sas radost gledam grafitite, adskite sa
A kogato ima nqkoi nov mi ide da izrigna ot radost
Ne umeq da risuvam grafiti, no za smetka na tova im se vazhi6tavam
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
ave hora nemoje vinagi da stavat hubavi neshta po prichinata che tova nee legalno izkustvo!!Znam go ot lichen opiti ne sichko e hubavo poneje -trolap [barza bomba za razprostranenie] [bomba]-sashtoto kat trolap ma s poveche cvetove [inlegal]-da si zamajish sichko kat legal s razlikata che e na nelegalno mqsto [legal][morska gara varna ili mestata koito razreshat]-horata kato men koito se zanimaat s grafiti shte razberat kvo iskam da kaja ,a druite dano ste pridobili nqkva predstava za tui koeto iskam da vikaja
sry ako ne sam se izrazil pravilno. A i btw az lichno mislq che ako nqpravqt specialni steni ili mesta kadeto grafitite da sa razresheni shte e mnogo po krasivo.....
![]()
![]()
..impossible...
...is nothing...
то4но за този графит в бургас за които говорих в темата която заклу4иха бе6е правен легално в едно у4или6те на една стена .. просто си бе6е барнат от всякаде .. ! а ве4е когато е бомба не6тата не стават толкова изпипани но пак стават страхотни не6та ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
mi da a e ima i hubavi bombi zavisi kade sa praeni ako prai6 kat men bomba na centralen blok do centara na vn v 11 ve4erta to4no do krastovishteto nqma da e qka bomba mi shte e obiknoven trolap kak to napraih i az ma nemi puka da li stana qko shtot znam che ne sam se staal da sta qko a samo za razprostranenie na crewto poneje tui e edna ot celta na crewtata![]()
![]()
..impossible...
...is nothing...
Графити RULEZZZZZZZ !![]()
kak we grafitite sa si super, to t'va e ART!!!na koito ne mu haresvat qvno ne gi razbira.![]()
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
mai na dosta hora im haresvat grafitite ..ai spored men e dosta po obre da vidi6 edin grafit ot kolkoto nqkva razpada6ta se ili nadraskana s ne6to ot sorka botev loko i levska i i taka natatak ! ..spored men vsi4ki ste saglasni s tova ... :}
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Absoliutno gi yvajavam i haresvam!!!
ko ne to tui e nai golqmoto izkustvo ave hora nqmali nqkoi ot vn da izlezem da podraskame e xaxaaxax![]()
![]()
![]()
..impossible...
...is nothing...
super sa koito moje da gi pravi evalata,
as nqmam takuv talant![]()
![]()
xaxaxa mnoo sa qki
eto vi edno sait4e s grafiti
http://www.bandits-dresden.de