- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- графитите-какво мислите за тях
Това е съсипване на околната среда!Толкова ме дразни като видя издрасканите стени по улицата - ами като толкова ви харесват рисувайте си стените у вас, никой не е длъжен да ги гледа, а още повече когато рушите всичко направено със труд! А имате ли някаква представа колко вредни са тези спрейове за узоновия слой???Имате ли някаква престава, че заради такива като вас скоро няма да има какво да ни пази от вредните слънчеви лъчения??И че заради такива като ВАС скоро ще се изпържим като пилета???Мале...такава безотговорност....когато бабичките в автобусите почнат със "днешната младеш..." всички се хилят, ама са прави! Става ми много гадно, че повечето от моето поколение са толкова...неузрели!
Помислете си!Надали на някого му пука за този пост, заради който ме заболяха пръстите, но все пак си помислете!
![]()
![]()
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
super mn me kefqt grafitite!!!mnogo me radvat!
ob4ae me nervqt hora,koito se praqt na mn interesni i ne mogat da risuvat da ndraskat ne6to na stenata samo za gazariq![]()
таи като е било толкова изморително да напи6е6 този пост не можах да не ти отговоря ..зна4и според мен е доста по добре д авди6 не6то нарисувано на окаяните и преди това издраскани с имена на отбори стени ..от колкото ро6а6та се мазилка боядисана в разлли4ни цветове и сякви такива ... относно озоновия слои ..на ден се произвеждат хиляди дезодоранти ... и хиляди хора ги използват ... хората които правт графити вредят стр6ано малко с сравнение с тези дезодоранти .. помисли малко ..Първоначално написано от SEXtreme
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
първо-пише се Озон.И тфоя парфюм го разрушава още повечеПървоначално написано от SEXtreme
второ ти ли ще ни кажеш ко да прайм...Нали за тфа има легалки и нелегалки...първото никой няа нищо против него.даже ни плащат...
Пък нелегалките за тфа наща раса са измислили маските,драскането на каше и по тъмно...бегането от патрулките..и найш колко ме ебе ко ми вика некфа бабка кат извадя маркера...Ако е мноо тъпа бегам и толко
ааай
Графити рулз, графити майна, графити драскате .... ай че разбиращи.
www.nd2ndcrew.com
Правил съм графити и все още си правя скечове. Графитите не са само до "рулз" и "мнооо яко". Тва го разправят дечковците. Това е изкуство, каквото е стърженето на цигулката и духането на томбона ... ние не го разбираме ама и те нас не ни разбират. За съжаление в България всеки си мисли че е много добър и маже навсякъде дето види стена. Но на некъдърните драскачи им се вижда края![]()
почети малко ..Първоначално написано от SEXtreme
в сега използваните флакони съдаржанието на вредни за околната среда ако ги няма то са нищожни
Ami grafitite se prevarnaha v mania za dosta teen v BGNa men lichno mi haresvat i to mnogo!Obicham da gledam moi priqteli kak draskat po stenite na malkiq ni grad
![]()
Koito ne me haresva,da me pribere u tqh da ne me gledat horata!!!
spored men sa vid iskustvo ... no ima i nqkoi mnogo mnogo glupavi !redko vijdqm nqkoi det da mi haresa ...
Първоначално написано от WILD__BOY
opspokoi sa ve Ndoe po leko go davai
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
[quote="Sulfur"]Да споря с теб значи да споря с целия форум, който мисли така.
Е аз няма да го направя, защото всеки сам си заслужава съдбата и нещата, които го определят като идейна личност в обществото.
Няма да тръгна да говоря колко са грозни графитите, защото хората, които ще ме разберат очевидно никога няма да отворят тази тема, която може би е написана, с цел затвъждаване и пропаганда на един вандализъм и сремеж към разрушение на всичко съградено до сега.ave muxlio ti sgurno si pod sqkva krtika i ti samo sa obajda6 tuka balak takav
What type of nigga slang and bang in the streets? (Bad Boyz)
What type of nigga stay in the Trump for weeks? Bad Boyz
What type of nigga fly Bentley Coupes? Bad Boyz
Aim for the sky, cop the shit then shoot ..
Ei Shyne obarkall si mestata na raotaite vecitata e gornoto kaval pak dolnoto e tvoito haha
![]()
[Admin-Coki:
системно използване на няколко снимки с неподходящи размер.
/забрана за ползване на такъв - 2ра
/ 3-то нарушение с неподходящ размер на аватар
/ забрана на ползване на такъв
Uraken кво се обажадаш налево надесно?!
мниение имаш ли по темата?!
Ма хубуу, че ти харесва повече от старите стени, ама може на някой да му харесват повече старите ЧИСТИ стени - колкото до имена на отбори - че то е същото! Никой не е длъжен да ви гледа графитите, като ви харесват хубаво, ама нямате право да си налагате това, което харесвате на другите еебаси...Надали ВЪОБЩЕ на някой от вас му пука, че има стотици хора, които не понасят графитите ама все пак тряя ги геледат нон стоп навсякаде щото, разбира те ли на ВАС ви харесват значи тряя ги гледат....е, не стаа така!Вие няма да спрете да го правите, защото ОЧЕВИДНО, щом се решили да си налагате разбиранията сте чисто и просто - ГОВЕДА...Първоначално написано от IdiOtKa
ПС: Искренно се надявам някой ден да ви се намести пуберския мозък в главата....
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Каква полезна работаПървоначално написано от SkAtE^FeNkA
Иначе и мен ме кефят мн - преди бях драскач
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
не особено ... всъщност зависи. тея надписите - едни много шарени, дето не могат да се разчетат, не ми харесват. много претруфено ми идват, дрън - дрън.
иначе тези, които изобразяват хора или анимационни герои (бе, важното да не е надпис), не са лоши.
бе, не знам ... все ми е тая. не ми взимайте мнението серизоно, щото не ги разбирам тея работи.
нямам против туй изкуство![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
АБСОЛЮТНО СЪМ съгласен със нея!Първоначално написано от SEXtreme
It's not the age that matters - it's the life in your years...