- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Все повече се изненадвам от хората ... А вие ?
da be Gere tq nqkva v kafeto vleze ...izglejdashe nqkva ovehtqla starica...bedna i mila ... basi naglite hora ...pyk kato se pozamislite nqkak si za godinite im ne otiva ...
ima edna iz jl deto vseki den e na centyra i iska ot vseki pari `za da si hvane avtobusa za selo` ...
Глупаво е да правиш планове за цял живот , когато не си господар дори на утрешния ден...
Истински същественото е невидимо.
http://tuleni.hit.bg/indexbg.html
Хъх, на такива хора въобще не вярвам и ако аз бях нямаше да й дам нито стотинка на тая шарлатанка. Нищо не е написано и нищо няма как да се предскаже, освен може би , че ще се разболееш от нещо, но това ти го казва доктора, като види симптомите! Така че като видите някоя давате й да ви гледа, внимавате някой да не ви обере в същото време (защото тия са комбина), казвате " Да! Точно Така!" и след като нищо не ви познае и теглите майната!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ми не малко неща могат да ме учудят. А за тея гледачки и т.н. мошеници отдавна сам ги пренбрегнал.
запознах се с тази жена, която е рисувала Myrcheto точно преди 1 година
бяхме в някакво заведение с приятелки и тя седна до нас,
извади си маркера и започна да ни рисува, без да пита дали искаме
през това време говореше разни глупости, че не рисувала нашите очи, а очите на душата ни :P разказваше ни как преди години някакъв американски бизнесмен давал 10 000 лв. за нейна картина, но тя му отказала, защото за нея не били важни паритеи накрая каза "аз по принцип взимам за портрет между 5 и 50 лв."
![]()
беше забавно да и слушаме измислиците![]()
Яба-да-ба-дууууу ;РрРрР