- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Среща на 20.03 в Бургас
Айдеее да не забравитеУтре 1 часа на часовника
И да бъдете сериозни
![]()
![]()
Целта Оправдава Средствата!
Ами.....няма да забравя...ама като го гледам какво е времетооо...абе няма значение въпреки всичко съм там
:P
Have fun kids![]()
Aide priqtno prekarvane i da kajete kak e minalo![]()
![]()
Един по-малко. Ебаси..точно последния ден майка ми провали плановете за неделята. Нищо. Не изпускате нищо. Have fun![]()
Valinor's empty now,
allied the elves and men
they shall be damnes
Аидe моите хубави дечица да си изкарат много яко![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Аз туко-що се връщам от Бургас. Ммм 6 човека бяхме. (Защото както се очакваше имаше много несериозни!!!) ама няма значение... те изпуснаха)) Направихме едно кафенце запознахме се, поговорихме си... Жалко че нямахме апарат да се снимаме, нооооо другия път!
Нещо като женско парти се получи, защото бяхме само момичета... ама нищо, беше готино... Много се радвам ,че се запознах с тези, които додйоха, много готини хора наистина) Другите само могат да съжеляват! Айде have fun ... Дано да има и други срещи!
![]()
Целта Оправдава Средствата!
bravo na vas radvam se 4e ste si prekarali dobre! naistina ideqta vi be6e originalna
Е, то несериозни винаги има![]()
Аууууу женско парти![]()
добре, че не дойдох.... нямаше да оцелея :P
![]()
![]()
Пък за други срещи....
Е как няма да има
![]()
![]()
![]()
и....да добавя: Е как няма да има....и ще дойда тоя път ... (тва от твое имеПървоначално написано от Cyberdyne_101
)
Иначе....си прекарахме весело....интересни хораи аз многоо се радвам,че се запознах с тях :P останалите само губите
de da mojeh dadoida ... no az dori nemoga da idq tam to4no kadeto nai mnogo jelaqПървоначално написано от MaD_CaT*
E q kajete koi bqhte? kakvo pravihte? Pohvalete se de:P
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Е, в крайна сметка кой потребители точно са присъствали? И разкажете малко повече де! Уж било много весело, пък една история не виждам написана тук!![]()
Левски шампион але але!
Еми бяхме...аз и една моя френдка...Avril Lavigne,aBnOrMaL_Baby , Грахче и Тед....прекарахме си весело,щото...отидохме на кафенце..покиснахме малко...побъбрихме се,посмяхме се ..и се прибрахме...кво друго искате да знаете ?! Тчва беше общо взето...
![]()
lele ama to napravo edna golqma GIRL-kompaniq ste bili:}Nqmashe li nqkoe mom4e za ukrasa?Първоначално написано от MaD_CaT*
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
Рекорд
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
Между другото наистина тези които не дойдоха могат само да съжаляватБеше много весело и никога не съм си и помисляла колко забавни хора могат да се крият зад маската на заядливи юзъри :P Надявам се следващия път да се съберем наистина голяма тайфа..Пък може и да не е в Бургас
И искам да се извиня на тези които отидоха на срещата че ми се наложи да си тръгна малко по-рано,но гонех автобус![]()
Words don't come easy to me...
How can I find a way to make you see...
I love you...I will fly to tha moon and back
if you be my baby...
men mnogo me e qd,4e ne doidoh. no prosto nqma6e koi da me zakara do Burgas,a i sega ne mi e mnogo do sre6tii vse pak,radvam se,4e ste si prekarali gotino
na sledva6tata sre6ta ve4e naistina trqbva da doida!
No MaN, No CrY!!!
\m/
nqkoi shte mi kaje li kakvi sa tiq sreshti, che sym nov vyv foruma i sym malko myrzelivichyk - hich ne mi se chetat vsichkite stotina hilqdi mneniq, makar i da znam che otgovora se krie nqkyde tam...![]()
PK 4 life
ami horicata imat merak ne samo da 4atyat ami i da se vidyat i si pravyat sre6ti, imalo e v plovdiv, v sofiya, v burgas, vav varna organizirat, mai i v stara zagora...de da mojeh i az da ponamina![]()
we'll die alone like a stone ^^
a dali se sybirat mn hora? i az moje da doida nqkoi pyt. az sym ot bs![]()
PK 4 life