.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Айдеее да не забравите Утре 1 часа на часовника И да бъдете сериозни
    Целта Оправдава Средствата!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Ами.....няма да забравя...ама като го гледам какво е времетооо ...абе няма значение въпреки всичко съм там :P

Cyberdyne_101
    Guest
    Have fun kids

Голям фен
    Град
    Nowhere :P
    Aide priqtno prekarvane i da kajete kak e minalo

Един по-малко. Ебаси..точно последния ден майка ми провали плановете за неделята. Нищо. Не изпускате нищо. Have fun
    Valinor's empty now,
    allied the elves and men
    they shall be damnes

Супер фен
    Аидe моите хубави дечица да си изкарат много яко
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Аз туко-що се връщам от Бургас. Ммм 6 човека бяхме. (Защото както се очакваше имаше много несериозни!!!) ама няма значение... те изпуснаха )) Направихме едно кафенце запознахме се, поговорихме си... Жалко че нямахме апарат да се снимаме, нооооо другия път!
    Нещо като женско парти се получи, защото бяхме само момичета... ама нищо, беше готино... Много се радвам ,че се запознах с тези, които додйоха, много готини хора наистина) Другите само могат да съжеляват! Айде have fun ... Дано да има и други срещи!
    Целта Оправдава Средствата!

Повече от фен
    bravo na vas radvam se 4e ste si prekarali dobre! naistina ideqta vi be6e originalna

Cyberdyne_101
    Guest
    Е, то несериозни винаги има
    Аууууу женско парти добре, че не дойдох.... нямаше да оцелея :P Пък за други срещи.... Е как няма да има

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    Аууууу женско парти добре, че не дойдох.... нямаше да оцелея :P Пък за други срещи.... Е как няма да има
    и....да добавя: Е как няма да има....и ще дойда тоя път ... (тва от твое име )
    Иначе....си прекарахме весело....интересни хора и аз многоо се радвам,че се запознах с тях :P останалите само губите

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Цитирай Първоначално написано от Cyberdyne_101
    и....да добавя: Е как няма да има....и ще дойда тоя път ... (тва от твое име )
    Иначе....си прекарахме весело....интересни хора и аз многоо се радвам,че се запознах с тях :P останалите само губите
    de da mojeh dadoida ... no az dori nemoga da idq tam to4no kadeto nai mnogo jelaq E q kajete koi bqhte? kakvo pravihte? Pohvalete se de:P
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Е, в крайна сметка кой потребители точно са присъствали? И разкажете малко повече де! Уж било много весело, пък една история не виждам написана тук!
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS
    Еми бяхме...аз и една моя френдка...Avril Lavigne,aBnOrMaL_Baby , Грахче и Тед ....прекарахме си весело,щото...отидохме на кафенце..покиснахме малко...побъбрихме се,посмяхме се ..и се прибрахме...кво друго искате да знаете ?! Тчва беше общо взето...

Супер фен
    Град
    Ich brauch Benzin!
    Цитирай Първоначално написано от MaD_CaT*
    Еми бяхме...аз и една моя френдка...Avril Lavigne,aBnOrMaL_Baby , Грахче и Тед ....прекарахме си весело,щото...отидохме на кафенце..покиснахме малко...побъбрихме се,посмяхме се ..и се прибрахме...кво друго искате да знаете ?! Тчва беше общо взето...
    lele ama to napravo edna golqma GIRL-kompaniq ste bili:}Nqmashe li nqkoe mom4e za ukrasa?
    Admin-Coki:
    Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.

Супер фен
    Град
    някъде...
    Рекорд
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Повече от фен
    Град
    На ЕдНо МяСтО
    Между другото наистина тези които не дойдоха могат само да съжаляватБеше много весело и никога не съм си и помисляла колко забавни хора могат да се крият зад маската на заядливи юзъри :P Надявам се следващия път да се съберем наистина голяма тайфа..Пък може и да не е в Бургас
    И искам да се извиня на тези които отидоха на срещата че ми се наложи да си тръгна малко по-рано,но гонех автобус

Words don't come easy to me...
    How can I find a way to make you see...
    I love you...I will fly to tha moon and back
    if you be my baby...

Голям фен
    men mnogo me e qd,4e ne doidoh. no prosto nqma6e koi da me zakara do Burgas,a i sega ne mi e mnogo do sre6ti i vse pak,radvam se,4e ste si prekarali gotino na sledva6tata sre6ta ve4e naistina trqbva da doida!
    No MaN, No CrY!!!
    \m/

Голям фен Аватара на aBnOrMaL_BaBy
    Град
    In The Middle Of Nowhere !
    Макар че бяхме само 6,определено си струваше да си отиде и си направихме веселото!Въобще не съжелявам,че бих пътя до Бургас А,Тед, аз винаги съм знаела че повечето(айде да не кажа всички) юзери тука са забавни,весели,симпатични.. но просто понякога доста добре го крият

Град
    in the air
    nqkoi shte mi kaje li kakvi sa tiq sreshti, che sym nov vyv foruma i sym malko myrzelivichyk - hich ne mi se chetat vsichkite stotina hilqdi mneniq, makar i da znam che otgovora se krie nqkyde tam...
    PK 4 life

Голям фен
    Град
    Fucked World !
    ami horicata imat merak ne samo da 4atyat ami i da se vidyat i si pravyat sre6ti, imalo e v plovdiv, v sofiya, v burgas, vav varna organizirat, mai i v stara zagora...de da mojeh i az da ponamina
    we'll die alone like a stone ^^

Град
    in the air
    a dali se sybirat mn hora? i az moje da doida nqkoi pyt. az sym ot bs
    PK 4 life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си