Оф като ми почнат да говорят за проблеми "гадже" и "любов" в 7ми.. клас... и какво сеирозна връзка изпепеляваща любов...това са болните фантазии на една тиинка ! Изпитите са толкова лесни просто тррябва да си седнеш за задните части и да се стараеш малко повече ! Аз 7ми клас ходех на уроци имах си успех и по дискотеки и барчета успявах да ходя ама ти като мислиш за момчета как искаш да се съсредоточиш то да не става така Ти ако си мислиш, че това са проблеми аз значи трябва да се самоубия с моите!? Момчета бол да няма една риба в морето! Божеее... толкова момчета има ! На всеки ъгъл на всеки метар ако ще си похабяваш психическото състояние заради едно още нодепечено момченце ... успех! Вземи се в раце и всичко ще се оправи ! И точно материала в 7ми клас не е толкова труден просто трябва да си малко по сериозна и да се съсредоточиш над уроците ! Пък ако родителите ти ако от толкова се разочероват незнам... ти едва навлизаш в трудната възраст...
Така първо е доста неуместно от твоя страна да кажеш "Офф като почнат да ми говорят...".В случая ти "говоря" аз и искам съвет,ако не можеш да ми го дадеш невиждам причина да пишеш по темата.Второ искам сърдечно да ти благодаря,че нарече проблемите ми "болните фантазии на една тийнка".Наистина великолепно изказване.Едно на ръка,че не ме познаваш толкова добре,че да ми даваш негативни квалификации,но и наричаш нещо,което за мен е проблем "болна фантазия".Искам да ти кажа,че това е форум,в който се помага А ако не ти е известно всяка възраст си има характерни проблеми.В случая - училището и един човек.Ти като по-зряла (или поне такава се очаква да бъдеш) би трябвало да ги разбереш и уважиш.И накрая още веднъж искам да ти благодаря,че нарече човек,който изобщо не познаваш "недоопечено момченце".Имах друго мнение за теб,но явно е било погрешно.Най-малкото от един модератор се очаква да разбира проблемите на една,както ти ме нарече "тийнка",но уви...това за теб очевидно не важи