едно нещо започва да ме дразни напоследък..
Стана доста популярно да се пускат из бг форумите, irc и всичките там начини за комуникация по едно "гласувай тук за нашия човек".. а замисляли ли сте се в крайна сметка, когато нашите печелят наистина заслужават ли го? защото сега например стоичков е на път да спечели пак благодарение главно на това че тука сме "иуруш за наще".
вчера засякох по БНТ в края на новините
"ми елате на този адрес и гласувайте" след което изписаха адреса..
сега вече е ясно че има ли гласуване за наш човек в интернет ще се печели много сме силни ееех..
и верно ли кмета на кърджали накупил маса компютри вързал ги към интернет и призовавал хората да ходят да гласуват за ибряма?

да не говоря за разните хардкораджии които пускат скриптове за автоматично гласуване....

хех значи от малък слушам за ниското самочувствие което българинът притежава и все се надявах че това е нещо на което няма да съм свидетел.. е това с гласуванията е доста показателно за самочувствието и ще взема да се съглася.

Надеждата, че Христо Стоичков ще бъде избран от феновете за футболист №1 на 90-те години на ХХ век пропадна. От "Евроспорт" обявиха пред "7 дни спорт", че спират анкетата заради развихрилата се "балканска война". Според Франсоа Дешан - шеф в телевизията, 95% от гласовете в последните дни идват от България, Румъния или Турция. Преди спирането на вота в четвъртък по обед Христо водеше с 50%, а Хаджи имаше 47%. Останалите номинирани в анкетата Габриел Батистута, Петер Шмайхел, Паоло Малдини и Ромарио имаха само по 1%.
- Създадохме анкетата по повод отказването от футбола на Габриел Батистута. Нашата идея бе всички хора от Западна Европа да гласуват - коментира Дешан. Според него румънците открито са поискали подкрепа за Хаджи още в неделя с изявления по телевизиите. Истерията в България пък започнала във вторник.
- В такива анкети нормално получаваме до 80-100 хил. гласа за 24 часа. Сега обаче числото надхвърли 250 000 гласа - допълни Дешан.