.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

znaete li kakvo stava s www.data.bg

abe hora znaete li kakvo stava s tozi sait www.data.bg ne moga da go otvorq vie mojete li znaete li nqkakvo reshenie pishete molq vi bese nai qkata tursa4ka
    blagodarq predvaritelno
    Za men vurha za drugite ostanaloto.V surceto kapka milost nqmam vzemam vsi4ko i si zaminavam.

Повече от фен
    na men mi se otvarq.i vsi4ko si e nared.moje bi e ne6to ot kopiutara ti znam li

HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!

Ami i na men si mi go otvarq ama edna priqtelka sashto ot nqkolko dena se oplakva, che ne i se otvarq...ama neznam kade e problema
    My heart topur-lopur for you, baby!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    emi sigurno servera im e pretovaren znam li

Град
    Въф кубъ
    И при мене от няколко дена не се отваря.Единствено вчера за няколко часа успях да вляза и после пак...не може.
    Ама така ше е...фрий сърварите умират

Голям фен
    i na men veche dosta chesto vze da ne mi go otvarq i ne znam kakvo shte pravq tui kato tova beshe edinstvenoto mqsto otkudeto tegleh prilichno

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Абе дата.бг си се отваря, теб може да са те орязали от достъп до сайта, както по едно време бяха орязали моя интернет доставчик и следователно и аз нямах дата.бг. Но драмата е, че сега имам датата, а нямам фенбг.ком! Някой може ли да ми даде работещ линк към търсачката на фенбг?
    Левски шампион але але!

Guest
    ne6to nemoga da vlezna.... nai malko ot 15 dena.......

Повече от фен
    na vsi4ki deto ne vi se otvarq vijte dali ne ste sas sa6tiq dostav4ik ili pak da ne e ne6to ot browsera ...

Аз имам известни новини по тоя въпрос. Дата БГ вървят ръка за ръка с един интернет доставчик на име HomeLAN. Та въпросната и-нет фирма имаше проблеми с потребителите след влизането на една друга голяма и-нет фирма BaliBG която започна да привлича повече абонати. В един момент дата.бг работеше само за потребителите на HomeLAN. Това се дължи на факта че от дата.бг искат секи интернет доставчик да заплаща за да им опишат мрежите. fenbg.com пък е ръка за ръка с BaliBG и хората които имат достъп до дата.бг го пампуркат от към фенбг и едни такива вързочи стават. Сега обаче мисля че нещата са като хората при мен дата.бг се оправи имайки в предвид че съм потребител на БалиБГ, мисля че и другите доставчици нямат проблеми с датата, пък и вече сичко се изнася на торенти търсачките замират и така. Т'ва е общо взето.
    Поздрави и честит ми втори пост!

Град
    Свищов Town
    Е аз защо имам дата.бг, а нямам фенбг.ком? За мен ще е доста по-добра оферта да беше обратното.
    Левски шампион але але!

Kakvo da stava, ba4ka si sait4eto i tarsa4kata Qvno problema e vav interenet dostav4ika ti
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    stava my na bg

Супер фен
    Град
    sofia
    as puk si vlizam ot ras

i na men ne mi stava.kvo se polu4ava tuka,neznam.ni6to ne razbrha ni6to ne iska da mi se svali 6tom e svarzano s ku-ku akademiata

Супер фен
    Град
    някъде...
    До днес на обяд можех..ама сега като натисна "търси" и ми излиза една празна страница
    I'll be your dream,I'll be your wish
    I'll be your fantasy.I'll be your hope,
    I'll be your love,
    be everything that you need.

Голям фен
    Град
    София, Матрицата-4 :)
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    Абе дата.бг си се отваря, теб може да са те орязали от достъп до сайта, както по едно време бяха орязали моя интернет доставчик и следователно и аз нямах дата.бг. Но драмата е, че сега имам датата, а нямам фенбг.ком! Някой може ли да ми даде работещ линк към търсачката на фенбг?
    http://search.fenbg.com/php/search/index.php
    пробвай и в тоя сайт, има доста работи в него: www.find-bg.com

Click!

Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Traffic
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    http://search.fenbg.com/php/search/index.php
    пробвай и в тоя сайт, има доста работи в него: www.find-bg.com
    Спокойно - смениха ми IPто и сега проблеми с тези сайтове нямам.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си