- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Що правите така, бе, мексиканци?!
Бах маа му! Абе вие к'ви сте ве? Що всеки път кат' затапя някои вие ми триете мнението? Не допуската по-хитри от вас? Или държите нивото на интелигентноста на типовете тука по-критичната 0???
Извинявайте, че се намесвам, но мисля, че правите грешка, странниче.
Съдържателю, бързо! Сметката!
Искам сметката!
Преди да слезе долу ми дайте сметката.
of mi nz za kakvo govori6, no qvno sa precenili 4e sa ti mahnali mneniqta, i na men mi se e slu4valo da mi triqt, no kvo mi puka, vse pak ne re6avam as![]()
98%ot mneniata ti sa s neseriozen xarakter i absolutno po nikakav nachin nepomagat na avtora na dadenata tema!Chesto pati obijdash ostanalite potrebiteli!
P.S. Za poveche informacia se obarni kam Admina
II.Задължения на потребителите
2.Да уважават мнението на останалите потребители и на модераторите.
Обиждащи и нецензурни мнения ще бъдат премахвани
Заради тази точка от правилника!
Ти смяташ ли че е редно да обиждаш който и да е било тук? Толкова ли държиш на това?!
И все пак ние за никакви не се мислим, имаме си задължения, които спазваме независимо какво мислим!
П.С. Моля те, хвърли едно око на правилника, линка към него е в подписа ми. Често го нарушаваш и няма да е лошо да знаеш задълженията си![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
1.vaprosПървоначално написано от Buono_Il_Brutto_IlCattivo
Nie sme hora-a ti?2-vapros-
emi sigurno ne gi zatapva6 kakto trebva.3 vapros
Naprotev poniakoga dopuskame.A nad 0 e
![]()
Otgovorih ti na si4kite vaprosi,sa mirna li.Dovolen li si![]()
![]()
![]()
![]()
еми пич така е туказатапиш някой и мнението
ти изчезва...мойте мнения не съм ги следила досега
и няма и да го напрая но знам че мноо здраво се
трият мнения които не изнасят на модераторите![]()
Murderdoll^
Pognedni mu v profila i shte vidish za kakvo stava vapros!!!
Хвърлих едно око на профила ти и направо се разбих от смях. Ебати странните мнения! Направо са уникат!![]()
Emi tvoite mneniq prosto sa smeshni... radvam se 4e ve4e gi triqt...![]()
waaaaaa...pi4- TI SI MOYAT IDOL WE MEXIKANEC![]()
![]()
![]()
se taka prduljavai
![]()
we'll die alone like a stone ^^
Всяко трето мнение му е модерирано,та това направо е смешно.А това беше негово мнение което мажеше отвсякъде -"Хммм, ако хардкор са 2 думи, аз съм Азис"Леле хора,Ели миличка ето отговора дали е човек.По-скоро е г-н Азис.![]()
е вие как нападнахте модераторите!!! защо на мен нито едно мнение и нито 1 тема не ми е изтрита? много интересно. модераторите не чистят форума от глупости щото няма кво да правят а защото има супер глупави теми!
The Devil Is Back! Beware, Enemies Of The Hell...
Чао, Алекс!
Това си е истина за глупавите теми...Първоначално написано от devil4e