- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- СРЕЩА В СТАРА ЗАГОРА! ! !
Ami za6to da e kusno.Aide edna ve4er otdeli za da doide6,sigurna sum 4e 6te uspee6!!! :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
AMI ZN ZA6TOTO 19:30 NE 4E MI E KASNO NO POSLE VE4ERNO VREME NE MI SE PATYVA ILI PONE ZA6TOTO DOSEGA NE SMA PATYVAL VE4ERNO VREME.KOFTI MI E ZA6TOTO MOJE I DA NE MOGA DA DOIDA.6TE NAPRAVQ VSI4KO VAZMOJNO....
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
Mi basi e Niki... ne stava tva vseki den che da se praish sq.. Ako ne mojesh da karash vecherta shte spish u nas :P :P :P [shans]
Am dz.. kvo tolkoz ima da karash vecher... E** goIDVAI
![]()
![]()
![]()
AXXAXA KEFI6 ME MARTINEPRAVI TAKA NE VSEKI DEN 6TE SE SABIRAME.NO PRI MENE MALKO RABOTATA MAMATI SI E*ALO.DNES XODIX DA SI KYPYVAM KYSTIYM ZA BALA I NZ NA6TI DALI 6TE DADAT PARI.MNOGO MI SE IDVA TOA MI E ZA 1 PAT - SABIRANE NA TEEN-OVETE OT FORYMA - QKO 6TE E AMA AKO NE MOGA DA DOIDA NE ME MISLETE TOLKOVA SE PAK SAM NOVAK I NQMA DA SE YSETI MOETO NEPRISASTVIE TAM .APAK ZA SPANETO TO DA BE6E MI GO PREDLOJILO NQKOE MOMI4E XIIXIXIX .SPOKI AKO SE SABIRATE NOGO 6TE SE RADVAM I AKO PO NATATKA PAK IMA VE4E 6TE SAM REDOVEN
![]()
...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !
Оки, дори ще са качествени, от цифров фотоапаратПървоначално написано от alex
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
Ot tvoq фотоапарат li ?Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
Мноо ясноПървоначално написано от [b
![]()
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
iskam samo edna snimka :P
COOOOOOOOL!!!!!! :P![]()
![]()
![]()
![]()
свършват.
Първоначално написано от Sunny_stz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Abe h0ra az v4era razbrah 4e ste imali sre6ta! haha 6t0 ne ste mi pisali ... Az d0kat0 zacepq ... pyk i v Новини и съобщения ne vlizam hi4Ami drugiq pyt i az idvam :P :}} I daite snimki tuka e Kf0 e stanal0 sys sre6tata ?
naistina kak iskarahte![]()
Eeee hora kak ne ste vidqli,az se 4udq 6to nikoi ne iska.Ami be6e hubavo,no se subrahme samo 4etirima za jalost,no drugiq put moje pak da si napravim sre6ta,ako iskate.
свършват.
Супер беше, но щеше да е по-супер, ако бяха дошли и хората, които се отказахаСпоко, по-нататък, може би Великденската ваканция можем да се събереме пак
![]()
![]()
Hmmm ami az li da gledam............Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Mda 6te bude mnogo qko da se suberem pove4ko:P
![]()
свършват.
Ъ...ми то и аз съм от Стара Загора...ма ся видех темата...Ми другия път ако мога да помоля драсните едно съобщение па имам и ICQ и skype...тей че ако имате желание мое ме намерите![]()
Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!
Ок, нямаш проблемиПървоначално написано от Elven_Princess
Ще ти драсна лс да те питам дали ще идваш като имаме среща пак
Само влизай по-честичко тук :P
хехе мерсидам вече влизам доста честичко
па за срещата там ще съм...дъжд сняг виелици урагани там съм
![]()
Първоначално написано от Elven_Princess
![]()
![]()
Luda si
![]()
епа по принцип всичко ми го казват ама що да сум луда![]()
Taka mislqПървоначално написано от Elven_Princess
![]()
B[a]neD много си тъп бе брат !!! Що не драсна едно ЛС? Следващият път, ако BABY_SEXY_GIRL няма нищо против и аз ще дойда. Ама то, ако чакам тя да ме покани...то това е ясно че няма да стане:Р''''' Аре пуснете по едно ЛС на хората дето са писали в тая тема и за които вече знаете, че са от стз
![]()
Hahhaha eee vie oba4e sled dujd ka4ulka vidqhte taq tema be,kak taka izvednuj tolkova hora??))))))
свършват.
Hmmm nali vliza6 v forum de !Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ