.

Виж резултатите на анкетата: Идвате ли със сигурност?

Гласували
23. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да! Там съм, само да се уточни срещата!

10 43,48%
  • Не...

13 56,52%
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    Ami za6to da e kusno.Aide edna ve4er otdeli za da doide6,sigurna sum 4e 6te uspee6!!! :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Град
    BG - Jambol

N_I_K_I________

AMI ZN ZA6TOTO 19:30 NE 4E MI E KASNO NO POSLE VE4ERNO VREME NE MI SE PATYVA ILI PONE ZA6TOTO DOSEGA NE SMA PATYVAL VE4ERNO VREME.KOFTI MI E ZA6TOTO MOJE I DA NE MOGA DA DOIDA.6TE NAPRAVQ VSI4KO VAZMOJNO....
    ...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !

Mi basi e Niki... ne stava tva vseki den che da se praish sq.. Ako ne mojesh da karash vecherta shte spish u nas :P :P :P [shans]
    Am dz.. kvo tolkoz ima da karash vecher... E** go IDVAI

Град
    BG - Jambol

N_I_K_I________

AXXAXA KEFI6 ME MARTINE PRAVI TAKA NE VSEKI DEN 6TE SE SABIRAME.NO PRI MENE MALKO RABOTATA MAMATI SI E*ALO.DNES XODIX DA SI KYPYVAM KYSTIYM ZA BALA I NZ NA6TI DALI 6TE DADAT PARI.MNOGO MI SE IDVA TOA MI E ZA 1 PAT - SABIRANE NA TEEN-OVETE OT FORYMA - QKO 6TE E AMA AKO NE MOGA DA DOIDA NE ME MISLETE TOLKOVA SE PAK SAM NOVAK I NQMA DA SE YSETI MOETO NEPRISASTVIE TAM .APAK ZA SPANETO TO DA BE6E MI GO PREDLOJILO NQKOE MOMI4E XIIXIXIX .SPOKI AKO SE SABIRATE NOGO 6TE SE RADVAM I AKO PO NATATKA PAK IMA VE4E 6TE SAM REDOVEN
    ...Ima ne sveta edno edinstveno, istinsko sakrovi6te - DOBROTO SARCE !

Цитирай Първоначално написано от alex
    izpratete snimki na ceco@alter-nativa.org i na alex.nenov@alter-nativa.org ot sreshtata - mersi za koeto!
    Оки, дори ще са качествени, от цифров фотоапарат
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    izpratete snimki na ceco@alter-nativa.org i na alex.nenov@alter-nativa.org ot sreshtata - mersi za koeto!
    Ot tvoq фотоапарат li ?

Цитирай Първоначално написано от [b
    aneD]
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Ot tvoq фотоапарат li ?
    Мноо ясно

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Guest
    iskam samo edna snimka :P

COOOOOOOOL!!!!!! :P

свършват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Sunny_stz
    COOOOOOOOL!!!!!! :P

Супер фен
    Град
    Stara Zagora
    Abe h0ra az v4era razbrah 4e ste imali sre6ta! haha 6t0 ne ste mi pisali ... Az d0kat0 zacepq ... pyk i v Новини и съобщения ne vlizam hi4 Ami drugiq pyt i az idvam :P :}} I daite snimki tuka e Kf0 e stanal0 sys sre6tata ?

Супер фен
    Град
    sofia
    naistina kak iskarahte

Eeee hora kak ne ste vidqli,az se 4udq 6to nikoi ne iska.Ami be6e hubavo,no se subrahme samo 4etirima za jalost,no drugiq put moje pak da si napravim sre6ta,ako iskate.

свършват.

Супер беше, но щеше да е по-супер, ако бяха дошли и хората, които се отказаха Споко, по-нататък, може би Великденската ваканция можем да се събереме пак

Guest
    Цитирай Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
    Abe h0ra az v4era razbrah 4e ste imali sre6ta! haha 6t0 ne ste mi pisali ... Az d0kat0 zacepq ... pyk i v Новини и съобщения ne vlizam hi4 Ami drugiq pyt i az idvam :P :}} I daite snimki tuka e Kf0 e stanal0 sys sre6tata ?
    Hmmm ami az li da gledam............

Mda 6te bude mnogo qko da se suberem pove4ko :P

свършват.

Град
    Stara Zagora
    Ъ...ми то и аз съм от Стара Загора...ма ся видех темата...Ми другия път ако мога да помоля драсните едно съобщение па имам и ICQ и skype...тей че ако имате желание мое ме намерите

Ден без думи...миг без красота...живот без теб...Това е реалността!!!

Цитирай Първоначално написано от Elven_Princess
    Ъ...ми то и аз съм от Стара Загора...ма ся видех темата...Ми другия път ако мога да помоля драсните едно съобщение па имам и ICQ и skype...тей че ако имате желание мое ме намерите
    Ок, нямаш проблеми Ще ти драсна лс да те питам дали ще идваш като имаме среща пак Само влизай по-честичко тук :P

Град
    Stara Zagora
    хехе мерси дам вече влизам доста честичко па за срещата там ще съм...дъжд сняг виелици урагани там съм

Guest
    хехе мерси дам вече влизам доста честичко па за срещата там ще съм...дъжд сняг виелици урагани там съм
    Luda si

Град
    Stara Zagora
    епа по принцип всичко ми го казват ама що да сум луда

Guest
    епа по принцип всичко ми го казват ама що да сум луда
    Taka mislq

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    B[a]neD много си тъп бе брат !!! Що не драсна едно ЛС? Следващият път, ако BABY_SEXY_GIRL няма нищо против и аз ще дойда. Ама то, ако чакам тя да ме покани...то това е ясно че няма да стане :Р''''' Аре пуснете по едно ЛС на хората дето са писали в тая тема и за които вече знаете, че са от стз

Hahhaha eee vie oba4e sled dujd ka4ulka vidqhte taq tema be,kak taka izvednuj tolkova hora??))))))

свършват.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    B[a]neD много си тъп бе брат !!! Що не драсна едно ЛС? Следващият път, ако BABY_SEXY_GIRL няма нищо против и аз ще дойда. Ама то, ако чакам тя да ме покани...то това е ясно че няма да стане :Р''''' Аре пуснете по едно ЛС на хората дето са писали в тая тема и за които вече знаете, че са от стз
    Hmmm nali vliza6 v forum de !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си