- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Нова среща в Сф
е извиняваи колко кинта ти трябватПървоначално написано от Murderdoll^
ако питаш мен не повече от 3-4
Да, защото си от СфПървоначално написано от etrusca
На мене да доида за една среща супер много пари ми трябват
Аз съм на 470км от Сфс 3-4 лв ли да доида? То за билет няма ми стигнат
![]()
![]()
![]()
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
Подкрепям тази идея! :P И аз искам среща пак! :PПървоначално написано от etrusca
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
да но тя е от сфПървоначално написано от aBeP4eTo
няма да са и нужни повече
burka6 ne e ot sf, ami ot montanaПървоначално написано от etrusca
![]()
е добре де може и от монтана да е...тогава повече от 20 кинта не и трябватПървоначално написано от e4o
i posle za vra6taneto 40 kakto tia kazaПървоначално написано от etrusca
![]()
Аз патувах тия седмици до Монтана...Пътя ми излизаше 12 лева без намаление като това е общо за отиване и връщане. По 6 лева за сяка посока. Мисля, че ако си земеш 20 кинта ше са ти напълно достатъчни за да си напраиш кефа!![]()
ей нали се познавам....да ида
в Сф с 20 лева е равносилно на
самоубийство...ще остана без пари
още на автогарата![]()
Е добре де, не знам кво толко ше правиш, обаче съвсем честно мога да ти кажа че на тая среща не можах и 5 лева да изхарча! Ядохме(някои), на кафе ходихме и въпреки сичко не успях да пре*ба 5 кинта...замисли се, ако можеш да земеш 20 смятам че ше ти стигнат та даже ше са ти пре-достатъчни нищо че ти се познаваш със себе си за разлика от мене, който не се познава с тебе си!Първоначално написано от Murderdoll^
![]()
аз също неможах да изхарча и 5 а си купих и билетчета и на кафе ходих и после ядох после като като се прибрах дори взех от мои пари хляб защото нямаше в нас и ко...аз неможах да изхарча 5Първоначално написано от MeThTiCaL
а с 20 направо ще се омъжа! извиняваи но ако си решила да изкупиш цялото кафе 40 ще са ти достатъчни,но в противен случеи....
П.П. някои хора с 60-70 кинта живеят цял месец...а 40 им е само яденето...не мисля че тук има място за лигавене ...20 лв са повече от достатъчно
Хубаво де,разбрахме!![]()
Секи си преценява!
I'll be your dream,I'll be your wish
I'll be your fantasy.I'll be your hope,
I'll be your love,
be everything that you need.
ei ne mi se slu4fa tolko 4esto da hodq na sf
(2-3 pyti na mesec sa si malko) i nikoi ne e kazal
4e she se vla4a samo s vas iam kamara drugi
poznati i kamara rauta za vyr6ene i dve kamari
rauti za kupuvane de ne mi obqsnqqite ne6ta koito
znam otdavna))
maiska wakanciq?!Twa da ne e taq okolo welikden???
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
sy6tata e))
сега остава само да оточним деняно мисля че е малко рано
![]()
Е това е вликден..от...1-ви е неделя..значи и 2-риПървоначално написано от Traffic
I'll be your love,
е мноу кратка, ве!Първоначално написано от AvLee
http://www.minedu.government.bg/Info/vacancii.html
Ima i edna za 24 mai..tq e 24,25,26,27
I'll be your love,
аз незнам...но съм сигурна че е през маиПървоначално написано от Traffic
![]()
Хммм, не е ли от 1ви до 8ми (включително)?
Зашото 1ви, 2ри и 3ти са май Великден, после 6ти е ден на българската армия ли кво беше...а 7ми и 8ми са събота и неделя. Ама не се знае за 4ти и 5ти дали ще ни пуснат във ваканция...а ако ни пуснат сигурно ще се отучва в следващите 2 съботи.![]()
Абе, незнам...ама на следващата среща съм пак там почти 100% сигурно! Колкото и да не ви се ще на НЯКОИ хахахахахаха...ще дойда специално да ви дразня с присъствието си.Нема да споменавам никове...нека сами си се сетят
![]()
![]()
![]()
az nezavisimo koga e 6te doida.Ako trqbva pak 6te tur4a ot drugiq krai na sofiq,no za ni6to na sveta nqma da izpusna![]()
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!